• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şu mesajı alıntıladım ama yazamadım cvb .
Suyunu arttır 2 ise 3 iç. Birde geceden 1 su bardağına 2 3 kuru kayısı at sabah uyanınca iç posayi ye üstüne 12 bardak su iç kahvaltıyı da geç yap çıkarsın.
Tencere yemekleri tüket 2 gün boyunca salata türü şeyler de yeme o 2 günde düzelirsin bende çok olurdu 2 hafta çıkamadığım olurdu simdi düzeldim rabbime şükürler olsun

Rakipler geçerli mi yoksa değişecek mi ?
Spor ve kim daha çok verecek diye dimi

Tebrikler arkadaşlar 💜

Kurulan cümlelerin beyne verdiği sinyaller çok önemli . Şöyle kurabilirsin cümleni ;
Şuan .... yemicem daha sonra yicem .
Bu cümle beyni ikna edebilir iradeni güçlendirir.
Öbür türlü isteğim var diyorsun yemicem diye direniyorsun.

Hadi bakalım 1.300 gr gitsin💪🏻

Bunlar ne böyle ben şok oldum :KK43:
Çok sağlıksız şeyler :KK43:
Rakipler iptal canım, herkes anlaşarak birini seçebilir.
Normalde böyle şeyler almıyoruz eve canım,oğluma da yedirmiyorum ama bugün ikisi de çok istedi ben de kabul ettim.

şu diyet disi menüsü olan arkadaşi merak edip buldum akıllara zarar , acaba troll muydu :D bakınız normal bir günü;
12.00: 5 top susamlı ekmek, 11 yeşil zeytin, 13 siyah zeytin, 3 dilim peynir, bir kaşık bal-kaymak, yarım dilim tereyağı, 3 kaşık portakal reçeli, boyoz, 1-2 kaşık ezme, yarım dilim su böreği, 1 kaşık tahin-pekmez, domates, salatalık (özsütün anadolu kahvaltısından almıştım)

17.00: yarım bardak ikisi bir arada, bir ısırık tadelle

Başka bişey yiyemedim hala midem agrıyor :KK43:

şu diyet disi menüsü olan arkadaşi merak edip buldum akıllara zarar , acaba troll muydu :KK70: bakınız normal bir günü;
12.00: 5 top susamlı ekmek, 11 yeşil zeytin, 13 siyah zeytin, 3 dilim peynir, bir kaşık bal-kaymak, yarım dilim tereyağı, 3 kaşık portakal reçeli, boyoz, 1-2 kaşık ezme, yarım dilim su böreği, 1 kaşık tahin-pekmez, domates, salatalık (özsütün anadolu kahvaltısından almıştım)

Tek öğünde kapatmış günü diyeceğim de 5 top birden yenmez gibi 🧐

şu diyet disi menüsü olan arkadaşi merak edip buldum akıllara zarar , acaba troll muydu :KK70: bakınız normal bir günü;

Ne ki bu dişimin kovuğuna yetmez 😁

Ufakligi esime teslim ettim uyutmaya goturdu kizlarida attim yataklarina bakalim ne zaman uyuyacaklar. Kafami dinlemek istiyorum artik uyuyun uleeeyyyynnnn.
Ben spor yaparken bizimkiler yatmış. Tek başıma TV keyfi yapıyorum. Darısı başına canım

Ben bir ara diğer takımların ajanı olabilir mi diye paranoya yapacaktım, listedeydi dimi canim
Listeye almamistik neyseki 😂😂
Bugün sen kazandın . Ama yarın benden kork :KK70:
Yarin bende yaparim bugun liste telasina dustum:)))
Neyse ben uyuyahım geç oldu. Yorgunum. H
İyi geceler. :uykucu: :KK200:
Iyi geceler canim💕

Bosuna demedik menuleri felaket diye 😂😂

Back
X