- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Bugun takımın bakım günümü benim haberim yokKızlar kuaföre geldim, saçımı boyatıyorum. Allahımm nasıl mutlu hissediyorum bakıma girdim diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun takımın bakım günümü benim haberim yokKızlar kuaföre geldim, saçımı boyatıyorum. Allahımm nasıl mutlu hissediyorum bakıma girdim diye![]()
Yaa öyle ne tadı var.. benim de canım aşırı döner dürüm istiyo.. hatayın ki çok meşhurdur..
Kuaförde 9 saat kalıp açlıktan öldüğümü bilirimSabah menemen yumurtasız 2 dilim süzme peynir yedim dışarı çıktım saçlarımı boyattım daha birşey yemedim öldüm açlıktan akşam kepekli makarna ve 4 köfte yicem
Açım aç anlıyor musun? Her yerde karşıma çıkıyorBizimde canımızı çektir di mibizimde canımız var herhalde
![]()
Kimleri görüyorummmmmmSuraya bi 58.8 bırakıp gideyim1.57 boya aşırı kötü oldum şu an
Hasibecim canım bana geldi o sesli mesajInsallah 4 gozle bekliyorum vallahi![]()
Yatak yorganda götürseydinKuaförde 9 saat kalıp açlıktan öldüğümü bilirimama değer kimbilir nasıl değişecek havan
![]()
Seni cakal seniiiiHasibecim canım bana geldi o sesli mesaj
Korkmasın yesin,her hafta birinci olunmaz diyürler![]()
Benede kısdııı
Yatak yorganda götürseydinkız o kadarmı çirkinsin 9 saat ne ettin kuaförde
![]()
Yarın son ama yemem.. sonra bi pasta yicem halam getirdi buzluğa attım.. hatayın en güzel pastanesinden.. bi onu yerim ama sonra düğüne kdr bozmam.. onu da mı yemiyim ölim mi benAnneemmmm
Yemeeeeeeeeee![]()
Pasta dürüm yemeyen ölüyo muYarın son ama yemem.. sonra bi pasta yicem halam getirdi buzluğa attım.. hatayın en güzel pastanesinden.. bi onu yerim ama sonra düğüne kdr bozmam.. onu da mı yemiyim ölim mi ben![]()

Varlıkta yokluk çekmek rabbim o kaaa nimet vermiş hepsinin hesabını soracak ben sana sayısız nigmet verdim sen yemedin aç be aç öldünYarın son ama yemem.. sonra bi pasta yicem halam getirdi buzluğa attım.. hatayın en güzel pastanesinden.. bi onu yerim ama sonra düğüne kdr bozmam.. onu da mı yemiyim ölim mi ben![]()