Konuya çok yabancıyım yormayacak ise seni beni aydınlatabilir misin ?
Ayrıca salı günü mükellef bir sofra var ise salı günü yap serbest gününü yürüyüş ce porsiyon kontrolü ile kolayca halledersin
Yil basi icin bir progrm yapmiyoruz cnm biz. Bizim icin diger gunlerden bir farki yok
Ben bir program uyguluyorum cnm. Programin amaci hastaliklardan kurtulup sifalanmak. Bu surecte ister istemez kilo kaybida oluyor.
Seviye1 40 gun sifir seker sifir karbonhidrat 2 ogun besleniyorsun.
Seviye 2 de birinci ogun hurma/incir/cig kuruyemis ikinci ogun aksam yemegi.
Seviye3te tek ogun aksam yemegi.
Seviye 4 te haftada 1 36 saatlik oruc ve diger gunler 2 ogun.
Seviye 5 te haftada 2 kere 36 saatlik oruc diger gunler 2 ogun. (Boylece 3 gunluk oruclara vucut alismis oluyor)
seviye6 3 gunluk oruc, oruc ertesi tuzsuz ve sadece sebzeyle beslenme. 5 kere yapiyoruz su an bu seviyedeyiz. Ben 6 kere yapicam karaciger temizligi adetime denk geldigi icin. Seviye 7yi uzatmaktansa 6yi uzatmak daha iyi
Seviye 7 de hayvansal gidalar ve tuz cikiyor 2 kere 3 gunluk oruc yapip karaciger temizligi yapiyoruz.
Seviye 8 probiyotik beslenerek bagisikligi guclendirip yeniden yapilandiriyoruz ve program sonlaniyor.
Seviye 9 dada omur boyu saglik programi gelistirilmis. Pazartesi 36 saatlik oruc. Sali oruc ertesi tuzsuz ve sebzeli beslenme. Carsamba 2 ogun. Persembe normal oruc. Cuma 2 ogun. Cumartesi 2 ogun aksam serbest ogun. Pazar 2 ogun kahvalti serbest ogun. Seviye9da kan grubuna gore besleniliyor.
Ozetle bu sekilde ama yinede biraz uzun olmus.