• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biraz gülmeye ne dersiniz?

Cem yılmaz diyodu ya gül anam güüül benim canımı yak sen gül :D

Son dersimde direksiyon kilitlendi hoca geçti mecbur bi yere yanaştı. Tel elimizde o instagrama bakıyo ben kk ya :D
İkimizde üşümeye başladık iyice.
Nasıl becerdib 🤣

Cem yılmaz diyodu ya gül anam güüül benim canımı yak sen gül :KK70:

Son dersimde direksiyon kilitlendi hoca geçti mecbur bi yere yanaştı. Tel elimizde o instagrama bakıyo ben kk ya :KK70:
Tam bonusuma uygun bir an olmuş. Kız inseydin arabadan. Öğretmen bayan miydi :skandal:

yediklerimi yazmadım ama cidden çok yedim alkol de aldım üstüne kokoreç yedim kızartma turşu pasta çerez anne yemekleri derken bence çok çok iyi kilom
Demek ki neymiş doğum günlerinden arkamıza bakmadan hızla koşmak lazımmış. :KK55:kosmak az kalır uçun :KK17:anam sen de ne yemişsin ...:KK53:

yediklerimi yazmadım ama cidden çok yedim alkol de aldım üstüne kokoreç yedim kızartma turşu pasta çerez anne yemekleri derken bence çok çok iyi kilom
Bencede 300 gram alman büyük mucize :))

Cem yılmaz diyodu ya gül anam güüül benim canımı yak sen gül :KK70:

Son dersimde direksiyon kilitlendi hoca geçti mecbur bi yere yanaştı. Tel elimizde o instagrama bakıyo ben kk ya :KK70:
Ohooo şimdü öğreniyorum ki bu araba direksiyon yüzünden daha önce servise gitmiş
Kötü olmuş canım sınava bu arabayla mi girecektin sinav günü sıkıntı yapmaz insaallah

Geçen hafta 74.2
Bugün 74.0
Fark -200

Neden böyle oldu anlamadım :KK43:
Diyetimi zinhar bozmadım.ama yüzme,spor,yürüyüş hepsi çok geldi galiba.bi de evde olmayınca wc sorun oluyor bende :KK43:
Üzgünüm kaptanım :KK43:

Zipzip- Zipzip-
Tatile rağmen eksi ile gelmen güzel canım bu hafta az gitmiş haftaya daha güzel olur 😘

Takım öğretmenler odasına döndü. :KK9: :KK60: Kaç öğretmen olduk. Canım bransini öğrenebilir miyim?
Ben de Edebiyat öğretmeniyim. Söylemesi ayıp 25 yaşındayım. :KK76:160 cm boylarında -bugün itibariyle- 58.6 kilo agirligindayim. Pazartesi bu +500 olur ama aldırmam biraz ağlar sizlarim arkadaşlar ödem o derler ben de tekrar sevinirim. Bursa'da yaşıyorum. Gaziantepliyim. İki bebem var. Tanistigimiza memnun oldum. Meryem diye hitap edebilirsin bana. :KK68:
Yaaaaa cok tesekkur ederim meryem kimya ögretmeniyim özel bir okulda calisiyorum yogun biraz insallah her fırsatta girecegim her tenefus arasında kac kilo ile basladin harika bir kilodasin masallah :KK200::KK60:

Back
X