• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Diloslara yazdıkların hiç olmamış, burası diyet grubu burdaki amacımız bir zayıflamak
Cumartesi günü karar verdik takimcak tum menuler yorumlanacak diye ve takım kuralı tum menulerin yazılması gerekiyor
ben nego abla yorumlicak diye biliyordum o Zaman hemen menu sayfasina ucuyorrr yorumlara basliyorummm

Kızlar size bir şey soracağım. Benim oğlum yüksek atesliyken tuhaf davranıyor. Böyle olgun olgun konuşuyor, inanılmaz çenesi düşüyor. Olgun derken büyük bir edayla konuşuyor. Tam anlatamadım ama garip davranıyor işte. Sizlerde de oluyor mu.
Çok normal :)
Benimkilerin ateşinin çıktığını ben o konuşmadan anlıyordum :D

07:00
Kgk

13:00
Kgk
1 haşlanmış yumurta
3-5 çiğ badem,ceviz,çiğ fındık

18:00
5 köfte
Bol yeşil salata
2 lorlu biber

Su : 2 lt
Spor :yok
kgk bir ara bende denedim cok tok tutuyor , su menu begendim birde sporun olsa tam olur bence :)
7 ocak salı menüm

13.00 1 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz peynir 1dilim tb ekmeği 7 zeytin 3 hurma roka salatalik şekersiz çay

15.30 1portakal 1 fincan yeşil çay

19.30 1kepce mercimek çorbası 3 dilim tavuk kanat 1kase cacık
1.5 lt su yatana kadar 2 lt olur spor yapamadim hâlâ halsizim
cok guzel memu olmus, suyu 2yapabilirsen daha da iyi olur ✨
7.01.2020

8.00 500 mlalkali su
10.00 lorlu corekotlu iki yumurta az yagda 3 zeytin 1 dlm ekmek

13.00 1 kase yayla corbasi 1 dlm ekmek

16.00 1 kade yogurt icine tarcın 1 tane muz

Toplanti oldugu icin gunu erken kapatmak zorunda kaldim

Su 1.5 lt alkali su 1 lt normal su

Spor malesef yok

Zipzip- Zipzip-
spor da olsa super olur bir de corba ekmek grubuna giriyor corba yanina ekmek yemezsen cok daha iyi olur
7Ocak menu
Sahur
2 dilim ayva
2 yumurta
Zeytin.
1dilim ekmek
İftar17.15
2 lahmacun (disardaydik annemin israriyla 2.yi yedim)
1 bar ayran
Bolca salata ve mezeler
su 2 lt
ben eski diyetimde 2 haftada 1 aksam yemegi yerine 2 lahmacun yiyordum , yesillik ayran falan olunca saglikli oluyor sabah da ekmek yememissin ben begendim menunu ama spor neden yok rakibemm?:duduk:
Salı menüm
Sabah10.30
1.5 dilim tb ekmek 1 rafadan yumurta az bidon peynirir az labne 1 dilim füme salam 1 dilim köy peyniri pekmez ceviz

Ara15.00
1 mandalina

Akşam19.00
2 haş yumurta 2 tane haş halka patates roka tere yeşil soğan 2 bardak ayran 1 dilim tb ekmek(patates haşlandı 2 dilim şeklinde yedim 1 adet yemedim dilim şeklnde)
Su 3.5 lt
Spor 3674 adım 45 puan Zipzip- Zipzip- @Bonus
sanki kilona gore kalorili bir menu olmus kilo vermek icin biraz daha kismak gerekiyor ablacim mesela sabah peynirin fazla geldi bana,pekmez ne kadar yedin miktar yok? cevizde miktar yok?
aksam patates var ekmek olmamaliydi
7 Ocak

Sabah iki çatal pasta saat 8

Öğlen 13.30 bi küçük kase nohut yanına turşu

Saat 17.00 bir kk peynir

Saat 21 bir kase çorba yarım kase yoğurt

Su: 0,6 lt ( yorgun ve üzgündüm biraz eve gelince yataktan kalkıp içemedim)

Spor: yok
ablacim yorgun ve uzgusun ama sabah sabah niye 2 catal pasta yedin bari 1 diilim peynir zeytin falan yeseydin ya😕
7 ocak salı menüsü

İftar saat 17.20
1 kase düğün çorbası
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
2 çatal mor lahana turşusu

Ara ögün eltimde saat 18.30
1 küçük kase muhallebi :olamaz:
Leblebi götürmüştüm oysa :KK48:

Sahur saat 22.15
2 kaşık tulum peyniri 1 tane yumurtadan omlet
2 dilim ekşi mayalı tambugday ekmeği

2 litreye yakın su
Spor yok
demek muhallebi yedin he olmamis :KK11::KK11::KK11::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:En Büyük KKEn Büyük KK:lülülü::lülülü:
Kızlar 7 ocak menüsü:

Sabah 10:00 gibi 2 tb ekmekten kaşarlı salamlı sandwich, 1 şekersiz büyülü bohça çay

13:00 1/2 şekersiz türk kahvesi

13:30 1 kase ne olduğunu bilmediğim çorba 😂, 150 gr kadar tavuk döner, birkaç çatal pilav, 3-4 dilim kızarmış patates, salata, 200 gr yoğurt

19:20 4 yk yoğurt, 2 avuç müsli

20:00 1 nescafe 3 ü 1 arada, 3 hanımeller damla çikolatalı ( yemeseydim iyi olurdu ama eşim yerken nefsime yenildim 🤦🏽‍♀️)

1.5 lt su
Spor yok.
patates kizartmasi olmamis ,hanimeller hic olmamis 😕😕spor yapaydin bari eritmek icin.
Pazartesi menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 2 hş yumurta 1 domates 1 salatalık 2 ceviz 2 dilim peynir.
Saat 13:30 yeşil çay
Saat 14:00 2 dlm portakal 1 dlm elma
Saat 16:00 1 kase yoğurt çorbası + 1 kase salata
Saat 17 :00 yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor
5000 adım = 75 puan

Salı menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 Menemen. 1 dlm ekmek 1 salatalık
Saat 14:00 yeşil çay
Saat 15:00 1 portakal
Saat 16:00 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 3 yaprak sarma 1 lahana sarma 2 YK yoğurt
Saat 17:00 yeşil çay
Su 2 litre
Spor
Leslie 30 dk boosted 150
Jillian 1/8 25 dk 150
Toplam 300
sali menu biraz dengesiz olmus begenmedim ama sporlarin suyun cok guzel harika incelme olur
Salı menüm
Sabah 7.30 Smothie ( süt, çilek, muz, frambuaz, nane, kiraz, badem)
Ara Yeşil çay
15.00 Detoks sebze çorbası, roka
16.30 Sade Türk kahvesi
18.00 Üç kaşık taze fasulye, yoğurt
20.00 Hibuskus çayı
İki litre su, bir litre Detoks suyu
@Nefes yaren Zipzip- Zipzip- and everbody mu team :KK68:
ablacim cok az yemissin ya kitlik moduna sokucan artik kendini zaten 10.gun detoks yaptiydin:sinirli::sinirli::sinirli:

Agzın bal yesinnnn aminnnn inş Allahhhh kuzum :KK5:bi ara çok takıldım ama şimdi takır takır gidiyo regl gününe rağmen artıya hiç çıkmadım haftaya cumaya inş Allah 82 olurum
muhallebi falan yemeyip kacamak yapmazsan olursunnn :))) :D
168 boy hedef simdilik 60 sonra 55 insallah :rolleyes: :KK5:
55 kiloda fistik gibi olursun :) olculerini aldin mi hic

kgk bir ara bende denedim cok tok tutuyor , su menu begendim birde sporun olsa tam olur bence :)

cok guzel memu olmus, suyu 2yapabilirsen daha da iyi olur ✨

spor da olsa super olur bir de corba ekmek grubuna giriyor corba yanina ekmek yemezsen cok daha iyi olur

ben eski diyetimde 2 haftada 1 aksam yemegi yerine 2 lahmacun yiyordum , yesillik ayran falan olunca saglikli oluyor sabah da ekmek yememissin ben begendim menunu ama spor neden yok rakibemm?:duduk:

sanki kilona gore kalorili bir menu olmus kilo vermek icin biraz daha kismak gerekiyor ablacim mesela sabah peynirin fazla geldi bana,pekmez ne kadar yedin miktar yok? cevizde miktar yok?
aksam patates var ekmek olmamaliydi

ablacim yorgun ve uzgusun ama sabah sabah niye 2 catal pasta yedin bari 1 diilim peynir zeytin falan yeseydin ya😕

demek muhallebi yedin he olmamis :KK11::KK11::KK11::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:En Büyük KKEn Büyük KK:lülülü::lülülü:

patates kizartmasi olmamis ,hanimeller hic olmamis 😕😕spor yapaydin bari eritmek icin.

sali menu biraz dengesiz olmus begenmedim ama sporlarin suyun cok guzel harika incelme olur

ablacim cok az yemissin ya kitlik moduna sokucan artik kendini zaten 10.gun detoks yaptiydin:sinirli::sinirli::sinirli:
İftar sonrası tatlı aranıyo yaa ama artı gelmedim naberr :rolleyes: ellammm senin canın dayak isdirr:KK70:ablaya ell kalmasss taş olursun taş :KK67:

muhallebi falan yemeyip kacamak yapmazsan olursunnn :))) :KK70:

55 kiloda fistik gibi olursun :) olculerini aldin mi hic
Yok kız artık yemiyorum akıllandım valla ilk ve son oldu söz hedefe kilitlendim önce 80 sonra direk 65 çekicem herkesin gözü yüksekte benimki aşada :KK70::KK70::KK70:gönlüm zengin

Back
X