Onunla beraber birincilik heyecanına ortak olacağım ne güzel. Tertemiz güzel günlerimiz olsun. Bol katılımlı bir yarışma dilerim canım. Valla da tutturdum bu seferNihayet tutturdun demek
Cok tesekkur ederizOnunla beraber birincilik heyecanına ortak olacağım ne güzel. Tertemiz güzel günlerimiz olsun. Bol katılımlı bir yarışma dilerim canım. Valla da tutturdum bu sefer
Yok canım anlatmadilar.Abla benimle ilgili degil negohatunla biseyler olmus galiba hanimlar anlatmistir sanirim ben yeni girebildim foruma
Resimler ilk sayfada cumartesine kadar enler yarisiyorResimler yok canım oylama başlamadımı
Bebeğim ilk sayfada...Resimler yok canım oylama başlamadımı
Bi daha bakimResimler ilk sayfada cumartesine kadar enler yarisiyor
Valla bende burdan okumustum cok hakim degilim abla ama sanirim biri negohatunun profiline ters bi yazi yazmis bizim takimdakiler de negoyu savunmak icin ona yazmislar öyle gördum okudum ama olay ne bende tam olarak bilmiyorumYok canım anlatmadilar.
Tm buldum ablacımBebeğim ilk sayfada...
Aboooo nego beni orda görmeyince... Şu Elhan abla var ya ............. dediyse yaValla bende burdan okumustum cok hakim degilim abla ama sanirim biri negohatunun profiline ters bi yazi yazmis bizim takimdakiler de negoyu savunmak icin ona yazmislar öyle gördum okudum ama olay ne bende tam olarak bilmiyorum
Negonun temizlik sayfasında tartışma çıkmış canım sanırım konu uzamış ne zaman banı açılacak acabaValla bende burdan okumustum cok hakim degilim abla ama sanirim biri negohatunun profiline ters bi yazi yazmis bizim takimdakiler de negoyu savunmak icin ona yazmislar öyle gördum okudum ama olay ne bende tam olarak bilmiyorum
Abla takımla ilgisi yok bizde sonradan öğrendik kendi sayfasında kadının biri saçma sapan konuşmuş konu uzamış sonra temizlik sayfasındaki kadınlar ve bizim burdan bonus başka kim vardı hatırlamıyorum olaya dahil olmuş her iki tarafta ban yemişAboooo nego beni orda görmeyince... Şu Elhan abla var ya ............. dediyse ya
İki üç günde ne ekşınlar olmuş. Nego şimdi bu yüzden mi banlı?Abla takımla ilgisi yok bizde sonradan öğrendik kendi sayfasında kadının biri saçma sapan konuşmuş konu uzamış sonra temizlik sayfasındaki kadınlar ve bizim burdan bonus başka kim vardı hatırlamıyorum olaya dahil olmuş her iki tarafta ban yemiş
Evet ablaİki üç günde ne ekşınlar olmuş. Nego şimdi bu yüzden mi banlı?
Insallah ablacim yaKedidir kedi...pisssst de gitsin.
Yonam benim çok güzel sonuç alacaksın inşallah.
Bak bakk beni yillar once terk eden rakibem gelmisSelamlar efendim
Tatlım iyiyim şimdi...sen nasılsınHasta mısın abla geçmiş olsun
Takibindeyim şekerim. Biraz daha ileri götürüp yumurtlama vs işlerine dalarım diye kendimi zor zaptediyorum .ay uygulamayi silem bari bosuna yer kapliyorabla +700 normal mi yaa o zaman benim de moralim baya bozuldydu 59.9 görürüm diye çıktım tartıya gördüm 60.8
aa iyi bari artik sana sorarimTakibindeyim şekerim. Biraz daha ileri götürüp yumurtlama vs işlerine dalarım diye kendimi zor zaptediyorum .
Kız tabi ki normal 1-2 kilo ödem etkisi varmış bu dönemde. Boşuna üzme kendini.
Önce bir mürüvvetini göreyim ondan sonra canım...şimdi olmaz yaniaa iyi bari artik sana sorarim:))))
iyi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?