Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla bende burdan okumustum cok hakim degilim abla ama sanirim biri negohatunun profiline ters bi yazi yazmis bizim takimdakiler de negoyu savunmak icin ona yazmislar öyle gördum okudum ama olay ne bende tam olarak bilmiyorum
Aboooo nego beni orda görmeyince... Şu Elhan abla var ya ............. dediyse ya

Valla bende burdan okumustum cok hakim degilim abla ama sanirim biri negohatunun profiline ters bi yazi yazmis bizim takimdakiler de negoyu savunmak icin ona yazmislar öyle gördum okudum ama olay ne bende tam olarak bilmiyorum
Negonun temizlik sayfasında tartışma çıkmış canım sanırım konu uzamış ne zaman banı açılacak acaba

Aboooo nego beni orda görmeyince... Şu Elhan abla var ya ............. dediyse ya
Abla takımla ilgisi yok bizde sonradan öğrendik kendi sayfasında kadının biri saçma sapan konuşmuş konu uzamış sonra temizlik sayfasındaki kadınlar ve bizim burdan bonus başka kim vardı hatırlamıyorum olaya dahil olmuş her iki tarafta ban yemiş

İki üç günde ne ekşınlar olmuş. Nego şimdi bu yüzden mi banlı?

ay uygulamayi silem bari bosuna yer kapliyor abla +700 normal mi yaa o zaman benim de moralim baya bozuldydu 59.9 görürüm diye çıktım tartıya gördüm 60.8
Takibindeyim şekerim. Biraz daha ileri götürüp yumurtlama vs işlerine dalarım diye kendimi zor zaptediyorum .
Kız tabi ki normal 1-2 kilo ödem etkisi varmış bu dönemde. Boşuna üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…