Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Walla ben kendime guvenmiyorum canim ya en azindan 5 lere dusseydim tekrar 60in ustune cikmamak icin ugrasirdim ama simdi ayrilsam kesin kilo alirim
Ya iyi kötü kilo mu veriyorum ama gel gelelim bir turlu koruyamiyirum.benim için artık kilo vermeden önemlisi kilo koruma
programı olucak sanırım.ne emeklerle verdiğim kiloları kısa sürede tekrar fazlasıyla alabiliyorum

Kaç kilosun canım

Canım kolay gelsin. Hem aç hem uykusuz çok güçlü bir bunyen var gerçekten harikasın. Emine' nin ateşi biraz düştü mü? Serum bitti mi şimdi...

İlini kemiğini kurut bunun bi yere gidemez şişman şişman konuşuyo oooo
Nerem sisman ya vucut kitle indeksim normal kilodasin diyo
Tamam en az 58e kadar burdayim oda artik kac ay surerse
Biz sismanlarin asil sorunu bu zaten vermesine veriyoruz sonra hop hepsi geri geliyor
Korumak diyetten daha onemli aslinda

Heyooooo nörüyonuzzzzz bakim köprüden önce son çıkış nasıldı bugun
Tatlım merhaba..nöbet bitti boş patates çuvalı gibi pörsük pancar yaprağı gibi bir köşede kah sızıp kah oturup bakıyorum sağa sola.Yarin ya yıkım olacak ya yeniden diriliş.

Vayyy be hasibeye yaklaşmışım eskiden olsa bonusa yakındım gözlerim doldu 16 kilo vermişim
Insallah beni gectigin gunleride goruruz bebem
Canım kolay gelsin. Hem aç hem uykusuz çok güçlü bir bunyen var gerçekten harikasın. Emine' nin ateşi biraz düştü mü? Serum bitti mi şimdi...
Sagol abla dun geceden beri atesi cikmadi cok sukur. Dun aksam atesi olursa surup veririm dedim damaryolunu cektim. Cok sukur gerek kalmadi bir daha

Cnim sizin ilk diye yaptığımda yanlış hatırlamıyorsam 87.5 daha sonra yaklaşık iki ayda 82 olmuştum.şuan 84.80 olmusum
Kız keşke bırakmasaydın ilk geldiğinde şimdi kim bilir kaç kilodaydın canım ya neyse zararın neresinden dönsen kardır bırakma artık

Çocuklar iyi şükür sadece ben hastayım Tuğçe gidip gelip öpüyo kızıyorum yapma diye ben kendime bakamıyorum bide sen hasta olma
Yavrum çok geçmiş olsun. Kendi derdimden sen nasılsın demeyi unutmuşum. Kıyamam ya...iyi bak kendine. Bugün kabızlık konusunu düşünüyordum aklımdan gectin. Hani demiştin ya ilacımı kullanınca yediğim her şey wc ye gidiyor diye. Şimdi bu gitmelerde vitaminler mineraller de gidiyor vücudun dengesi bağışıklığı ya bozulursa ...aman kuzum iyi bak kendine. Acil şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…