Yarin ki bildirimle 16 oluyor sanırım 80 de mezun olacak misinVayyy be hasibeye yaklaşmışımeskiden olsa bonusa yakındım gözlerim doldu 16 kilo vermişim
O zaman 58-59 u gormeden izne ayirmiyorumWalla ben kendime guvenmiyorum canim ya en azindan 5 lere dusseydim tekrar 60in ustune cikmamak icin ugrasirdim ama simdi ayrilsam kesin kilo alirim
Etim kemigim seninO zaman 58-59 u gormeden izne ayirmiyorum
Hayırrrr hedefimi 70 çekicem 65 de mezun inş AllahYarin ki bildirimle 16 oluyor sanırım 80 de mezun olacak misin
İlini kemiğini kurut bunun bi yere gidemezO zaman 58-59 u gormeden izne ayirmiyorum
Tamam canım o zaman 80 i gorunce hedefini 70 olarak guncellerizHayırrrr hedefimi 70 çekicem 65 de mezun inş Allah
Aynen öyle inş Allah aminnnnnnTamam canım o zaman 80 i gorunce hedefini 70 olarak guncelleriz
Ya iyi kötü kilo mu veriyorum ama gel gelelim bir turlu koruyamiyirum.benim için artık kilo vermeden önemlisi kilo korumaWalla ben kendime guvenmiyorum canim ya en azindan 5 lere dusseydim tekrar 60in ustune cikmamak icin ugrasirdim ama simdi ayrilsam kesin kilo alirim
Kaç kilosun canımYa iyi kötü kilo mu veriyorum ama gel gelelim bir turlu koruyamiyirum.benim için artık kilo vermeden önemlisi kilo koruma
programı olucak sanırım.ne emeklerle verdiğim kiloları kısa sürede tekrar fazlasıyla alabiliyorum
Cnim sizin ilk diye yaptığımda yanlış hatırlamıyorsam 87.5 daha sonra yaklaşık iki ayda 82 olmuştum.şuan 84.80 olmusumKaç kilosun canım
Sağ ol Elacim...arada bir bana da takilabilirsin ...ruhum genç seni anlayabilirim ...şaka şaka..mesajların hep gülümsetiyor huzur veriyorsun.Geçmiş olsun
Canım kolay gelsin. Hem aç hem uykusuz çok güçlü bir bunyen var gerçekten harikasın. Emine' nin ateşi biraz düştü mü? Serum bitti mi şimdi...Slm kizlar.
3 gecedir emineyle uykusuz olmak ve orucun 3. Gunu olmasi baya yordu beni. Bugun butun aksam uzanicam hic bir sey yapmicam.
Istede yogun degildik Allah'tan rahat gecti. Genclerde sagolsun abla tedaviyi biz hallederiz sen bilgisayar islerine bak dediler oturttular beni.
Nerem sisman yaİlini kemiğini kurut bunun bi yere gidemezşişman şişman konuşuyo oooo
Biz sismanlarin asil sorunu bu zaten vermesine veriyoruz sonra hop hepsi geri geliyorYa iyi kötü kilo mu veriyorum ama gel gelelim bir turlu koruyamiyirum.benim için artık kilo vermeden önemlisi kilo koruma
programı olucak sanırım.ne emeklerle verdiğim kiloları kısa sürede tekrar fazlasıyla alabiliyorum
Tatlım merhaba..nöbet bitti boş patates çuvalı gibi pörsük pancar yaprağı gibi bir köşede kah sızıp kah oturup bakıyorum sağa sola.Yarin ya yıkım olacak ya yeniden diriliş.Heyooooo nörüyonuzzzzz bakimköprüden önce son çıkış nasıldı bugun
Zipzipim yarin güzel sonuçlar almayı ümit ediyorumVayyy be hasibeye yaklaşmışımeskiden olsa bonusa yakındım gözlerim doldu 16 kilo vermişim
Insallah beni gectigin gunleride goruruz bebemVayyy be hasibeye yaklaşmışımeskiden olsa bonusa yakındım gözlerim doldu 16 kilo vermişim
Sagol abla dun geceden beri atesi cikmadi cok sukur. Dun aksam atesi olursa surup veririm dedim damaryolunu cektim. Cok sukur gerek kalmadi bir dahaCanım kolay gelsin. Hem aç hem uykusuz çok güçlü bir bunyen var gerçekten harikasın. Emine' nin ateşi biraz düştü mü? Serum bitti mi şimdi...
Kız keşke bırakmasaydın ilk geldiğinde şimdi kim bilir kaç kilodaydın canım ya neyse zararın neresinden dönsen kardır bırakma artıkCnim sizin ilk diye yaptığımda yanlış hatırlamıyorsam 87.5 daha sonra yaklaşık iki ayda 82 olmuştum.şuan 84.80 olmusum
Yavrum çok geçmiş olsun. Kendi derdimden sen nasılsın demeyi unutmuşum. Kıyamam ya...iyi bak kendine. Bugün kabızlık konusunu düşünüyordum aklımdan gectin. Hani demiştin ya ilacımı kullanınca yediğim her şey wc ye gidiyor diye. Şimdi bu gitmelerde vitaminler mineraller de gidiyor vücudun dengesi bağışıklığı ya bozulursa ...aman kuzum iyi bak kendine. Acil şifalar dilerim.Çocuklar iyi şükür sadece ben hastayım Tuğçe gidip gelip öpüyo kızıyorum yapma diye ben kendime bakamıyorum bide sen hasta olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?