Asibem daha çok vermiş.Sonuçlar daha aciklanmadi belki tek birinci olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asibem daha çok vermiş.Sonuçlar daha aciklanmadi belki tek birinci olur![]()
Boyle dedim ya bir de onun yuzdesi benden fazla cikiyormusSonuçlar daha aciklanmadi belki tek birinci olur![]()
Hakkımızı yedirmezikSonuçlar daha aciklanmadi belki tek birinci olur![]()
Bizi anmayı unutma yazındaBoyle dedim ya bir de onun yuzdesi benden fazla cikiyormuso zaman duruma gore haber verde ondan sonra yazimi yazayim
Sende iyi ki varsin canımKizlar hepinize desteginiz icin tesekkur ederim iyi ki varsiniz. Bu hafta benim icin ekstra bir durum oldu hem oruc gunumu degistirdim hem de gecen haftaki odemlerim gitti. Insallah haftaya en azindan bu kilomu koruyabilirim![]()
Bende bilmiyorum bebekmis
Senin yuzden daha yuksek canim %6.17Boyle dedim ya bir de onun yuzdesi benden fazla cikiyormuso zaman duruma gore haber verde ondan sonra yazimi yazayim
Bakalim nasil yazilacak sonuclari anka hazirliyor bu haftaHakkımızı yedirmezik![]()
![]()
bari bireysel birinci bizden çıksın
![]()
InsallahBizi anmayı unutma yazındaaz havamız olsun
Anka etiketlemis simdi beni bir bakayim ne yazmisSende iyi ki varsin canım❤
Senin yuzden daha yuksek canim %6.17
Bakalim nasil yazilacak sonuclari anka hazirliyor bu hafta![]()
Hasibe mefkurem bireysel 1 bende 3 olmuşum etiket geldiSende iyi ki varsin canım❤
Senin yuzden daha yuksek canim %6.17
Bakalim nasil yazilacak sonuclari anka hazirliyor bu hafta![]()
Tebrik ederim canım senideHasibe mefkurem bireysel 1 bende 3 olmuşum etiket geldi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anam gece gece nasıl mutlu etti beni.Yaaaaaa aglayabilir miyimÇok teşekkür ederim
Nedendir bilmem KK 'da görmeden sevdiğim üyelerdensin, takipteyim![]()
Neyseki birinciligi tanidikla paylasmisim gideyimde tebrik edeyimHasibe mefkurem bireysel 1 bende 3 olmuşum etiket geldi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bebeğim tebrikler.Hasibe mefkurem bireysel 1 bende 3 olmuşum etiket geldi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mefkurem neden o kadar kilo almış doğum falanmı yaptı bir ara birlikte yarışıyorduk 12 takıma çok gelirdiBulamiyorum iki tane birinci yazılmış sonuç listesinde
Senide tebrik ederim cnm daim olsun insallah ❤Hasibe mefkurem bireysel 1 bende 3 olmuşum etiket geldi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yok cnm bir ara isten dolayi aldi sonra tr ye geldi iyice ipin ucu kacti ama toparlicak insallahMefkurem neden o kadar kilo almış doğum falanmı yaptı bir ara birlikte yarışıyorduk 12 takıma çok gelirdi![]()