- 18 Ağustos 2016
- 4.145
- 6.822
- 158
Hosbuldum Kore güzelim derim yine seni kizdiririm nasilsin tatlim :)Bak bakk beni yillar once terk eden rakibem gelmis
hosgeldin canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum Kore güzelim derim yine seni kizdiririm nasilsin tatlim :)Bak bakk beni yillar once terk eden rakibem gelmis
hosgeldin canim![]()
Mesajin basinda ve sonunda yuzumde olusan ifadeyi gormen lazimdiHosbuldum Kore güzelim derim yine seni kizdiririm nasilsin tatlim :)
Buraya dustum yine kilo alinca hehehe sen nasılsın gecen agliyordun kilo aldim diye rakipsizmi kaldin kimse gazlamiomu seni :) hehehehMesajin basinda ve sonunda yuzumde olusan ifadeyi gormen lazimdi
Iyiyim canim sen nasilsin nerelerdesin![]()
ceset mi olacan başımıza
o duyguyu yasamak isterdim cok zayıfsin biraz yede kilo al diyeBende Bende![]()
o duyguyu yasamak isterdim cok zayıfsin biraz yede kilo al diye55 olacam
![]()
yoksa 50.mi olsam
![]()
ben 29 yillik hayatimda tek bi sefer 20 kilo verdim, 60kg indim her gören hastamisin diye sormuslardi.özellikle memlekete annelere gityigimde yaşlı bi amca vardı, bana kocan cok mu kötü ne hallere sokmuşlar seni dedi vahhh yavrum vahho duyguyu yasamak isterdim cok zayıfsin biraz yede kilo al diye55 olacam
![]()
yoksa 50.mi olsam
![]()
Bak hic utaniyo mu terk edip gittim bu kizi diyeBuraya dustum yine kilo alinca hehehe sen nasılsın gecen agliyordun kilo aldim diye rakipsizmi kaldin kimse gazlamiomu seni :) heheheh
bide dalga geciyorBasensiz turk kadini mi olur rakibemben 50 olsam bile basenim olur![]()
![]()
Benim sana verdigimi veremez bizim bi geçmişimiz var bana geri dön heheheBak hic utaniyo mu terk edip gittim bu kizi diyebide dalga geciyor
Kilo almadim da artik yavas veriyorum diye aglamis olabilirim
Senden sonra cok defa daha terkedildim![]()
Zipzip- bilir
Ama suan var cok sukur elikolu saglam bi rakibim![]()
bende bu tepkiden istiyorum yani hayatımda yasamak istiyorum onuben 29 yillik hayatimda tek bi sefer 20 kilo verdim, 60kg indim her gören hastamisin diye sormuslardi.özellikle memlekete annelere gityigimde yaşlı bi amca vardı, bana kocan cok mu kötü ne hallere sokmuşlar seni dedi vahhh yavrum vahh![]()
teveccühünüzBak hic utaniyo mu terk edip gittim bu kizi diyebide dalga geciyor
Kilo almadim da artik yavas veriyorum diye aglamis olabilirim
Senden sonra cok defa daha terkedildim![]()
Zipzip- bilir
Ama suan var cok sukur elikolu saglam bi rakibim![]()
bende basen severim bak doğruyu doğru, ama bacaklar ince olacak o zaman super oluyorBasensiz turk kadini mi olur rakibem![]()
sen hayirdir yaavvv o benim animedaşımBenim sana verdigimi veremez bizim bi geçmişimiz var bana geri dön hehehe![]()

Bende 2 yıl önce gitmiştim köye o zaman 85 kiloydum tabi önceden 100 kiloydum dış gebelik amaliyatı geçirmiştim görenler arkamdan kötü hastalıkmı yakaladı demişler zayıflayıncaben 29 yillik hayatimda tek bi sefer 20 kilo verdim, 60kg indim her gören hastamisin diye sormuslardi.özellikle memlekete annelere gityigimde yaşlı bi amca vardı, bana kocan cok mu kötü ne hallere sokmuşlar seni dedi vahhh yavrum vahh![]()
herkes birşeyler yemeye mi gitti yoksaMillet 2.lık üzerinizemi çöktü nerdesiniz![]()

İmdaattt zopa yiyorum yardim edin. Şerle işimiz yoksen hayirdir yaavvv o benim animedaşım![]()