• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

o duyguyu yasamak isterdim cok zayıfsin biraz yede kilo al diye :KK70: 55 olacam :KK70: :KK70: yoksa 50.mi olsam :p
ben 29 yillik hayatimda tek bi sefer 20 kilo verdim, 60kg indim her gören hastamisin diye sormuslardi.özellikle memlekete annelere gityigimde yaşlı bi amca vardı, bana kocan cok mu kötü ne hallere sokmuşlar seni dedi vahhh yavrum vahh😂😂😂

Buraya dustum yine kilo alinca hehehe sen nasılsın gecen agliyordun kilo aldim diye rakipsizmi kaldin kimse gazlamiomu seni :) heheheh
Bak hic utaniyo mu terk edip gittim bu kizi diye:sopa:bide dalga geciyor😂😂😂
Kilo almadim da artik yavas veriyorum diye aglamis olabilirim:KK30:
Senden sonra cok defa daha terkedildim😂😂😂 Zipzip- Zipzip- bilir
Ama suan var cok sukur elikolu saglam bi rakibim😂

Benim sana verdigimi veremez bizim bi geçmişimiz var bana geri dön hehehe 😅😅😅

ben 29 yillik hayatimda tek bi sefer 20 kilo verdim, 60kg indim her gören hastamisin diye sormuslardi.özellikle memlekete annelere gityigimde yaşlı bi amca vardı, bana kocan cok mu kötü ne hallere sokmuşlar seni dedi vahhh yavrum vahh😂😂😂
bende bu tepkiden istiyorum yani hayatımda yasamak istiyorum onu :D
teveccühünüz 🤣🤣🎉🎉✨
Basensiz turk kadini mi olur rakibem😂😂
bende basen severim bak doğruyu doğru, ama bacaklar ince olacak o zaman super oluyor :D :D

Bende 2 yıl önce gitmiştim köye o zaman 85 kiloydum tabi önceden 100 kiloydum dış gebelik amaliyatı geçirmiştim görenler arkamdan kötü hastalıkmı yakaladı demişler zayıflayınca :KK70: :KK70:

Back
X