- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
buraya gel kız :)5 girdim geçen hafta pek kontak kuramadım gibi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buraya gel kız :)5 girdim geçen hafta pek kontak kuramadım gibi canım
Nerede temassizlik var5 girdim geçen hafta pek kontak kuramadım gibi canım
Kilodaş biri sonunda yaa etrafım ceset dolacak yakındaselam sana ey dost
Next olmak isteyen kim ben senin rakibin olmak istiyorum ya benimsin ya benim dir ancak hahahahEx ten next olmuyor iste
Yine terkedesin sen
ayy ne guldum ya![]()
Bak gecen sene 20 kilo fazlam vardi simdi 5Aman anlamıyorum bunlari ya kiloluymus 4 kilo fazlam var 6 kilo fazlam var fazla kilo dediğin 20 olur hahahaha
Nerde gördünnnn![]()
Aman anlamıyorum bunlari ya kiloluymus 4 kilo fazlam var 6 kilo fazlam var fazla kilo dediğin 20 olur hahahaha
Aman anlamıyorum bunlari ya kiloluymus 4 kilo fazlam var 6 kilo fazlam var fazla kilo dediğin 20 olur hahahaha
Bak gecen sene 20 kilo fazlam vardi simdi 5
bizde 5 kilo fazlalikla gelmdik bu topiklere
YaaNext olmak isteyen kim ben senin rakibin olmak istiyorum ya benimsin ya benim dir ancak hahahah
Ayyy gelem mi gıı ama karakedi gibi girerim araniza heeheh ona göre :)buraya gel kız :)
Kız onlar senin dişinin kavuğuna gitmez onla rakip olunurmuNext olmak isteyen kim ben senin rakibin olmak istiyorum ya benimsin ya benim dir ancak hahahah
vayssssYaa
Cok guldum Walla
E gel iste bakarız artik
Guvenimi sarstin tekrar guvenmem lazim once![]()
Kacak yapiyoru bi yer hehehe emme bulacam ellaaaam nerede sorun var sizin kaptan beji almaz hahaahNerede temassizlik var
Istedigin kontak olsun ya![]()
gel gel 3lu oluruz yada hiç:)Ayyy gelem mi gıı ama karakedi gibi girerim araniza heeheh ona göre :)
Kız onlar senin dişinin kavuğuna gitmez onla rakip olunurmu![]()
Ayyy gelem mi gıı ama karakedi gibi girerim araniza heeheh ona göre :)
3lu olcaz
Birakin kendinize duygu somurusu yapmayi
Sevdim seni aybalamÖngörü benim ki
Heççç![]()