- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
Simoşun canı sıkkın abla, şirketteki birine çok canım sıkılıyor, işin kötüsü aynı odadayız, böyle bir isterik, bir hırslı anlatamam, oysa ben o kadar yakın olmaya iyi olmaya çalışıyorumki :sinifsinif: acaip sinirlerim bozuk, neden kin tutamıyorum ben ya hemen unutuyorum, dün bana yasinle ilgili bu çocuk çok yakışıklı ya seni nasıl istiyor demeye getirdi, ben çokmu çirkinim yaaaa lanet olsun bu insanlar neden böyle kötü yaaaa :1no2:
günaydınnn kızlarr
yoğun bir günn mercimek çorbası ve biber dolması yapıyorumm
dün zeytin yağlı taze fasulyee ve kızartma yaptımm
dolabı dolduracammm
gidiyorum ya bugünn çıkartıp yesinler ev boş kalmasınnn a.s
pazartesi dönücemmm
teyzemdede var net amaaa kalabalıktan giremeyebilirimmm baya bir kalabalık olacağız çünkii 23 tatilini fırsatt bilen herkesss teyzemde almış soluğuu :roflol:
şehir dışındaa bir çiftlikte yaşıyorrr 40 dönüm arazi üzerine kurulmuş bir çiftlik gideceğim yerrr
çiftlikte meyva yetiştiriliyorrr erikler olmuş bileee yeşil yeşil sulu suluuu :icecream:
teyzem ve eniştemm emekli insanlarrr o çiftliğin meyvalarının bekçiliğini yapıyolarrr a.s
bu arada iki üç koyun tavuk köpek çiftlikte ürediler yaniii :1rolleyes:
gözdem iyi bilir çiftlik hayatınııı
gözdoşumm farmın gerçeğine gidiyorummmmmmmmmm delikafadulden
günaydınlar nazcım; bugün mü yapıyoruz kilo bildirimini yarın mı?
benim buralarda park bile yok şuracığım . evlenmeden önce sahile yakındı evimiz akşamları inerdik ama şuanda oturduğum yerde hiç bişey yok her yer bina yığını offfff offffff
oyyy canım benimde ilk evim öyleydi çok şükür 1.5 sene sonra taşındık buraya
sizede nasib eder rabbim inş. gönlüne göre bir şeyolumunekankayizsmile
ben yarın öğlene kadar işyerinde olacağım canım . öğlene kadar yapabilirseniz yarın yapalım canım .ama yarın giremeyecekler bugünden bildirimlerini yapsınlar kızlar .
tamam nazcım, benim işim belli olmaz belki giremezsem ben kilo bildirimimi yapayım
91.8/90.0/%1.96
tamam nazcım, benim işim belli olmaz belki giremezsem ben kilo bildirimimi yapayım
91.8/90.0/%1.96
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?