Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ıyi akşamlar arkadaşlar..... Herkesin keyifler yerindedir umarım.....

Gözdemcim canım böyle luzumsuz insanlar için hiç ama hiç canını sıkma...... Ya seni çekemiyodur, ya iş yerindeki konumunu çekemiyodur.... Vardır bir psikolojik sorunu kendi içinde..... Senden güzelini Yasin bulamaz esas.....opuyorumnanaktan Fıstık gibi kızsın.....

bugünki menü bildirimi

21/04/2010

SABAH:

Domates
Salatalık
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek
3 adet yeşil zeytin

ÖĞLEN:

4 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
2 yemek kaşığı makarna

AKŞAM:

1 kase yoğurt çorbası

burdaaa :)
bugünkü menüm
kahvaltı 08:00
peynir,1 zeytin,maydonoz,domates

öğle 14:45
2 yumırta çaktım yanında yogırt ile maydonıs :)

akşam 20:30
1 karnıyarık(közlenmiş)
karnı yarık içi kalmıştı,biraz yağlıydı ama yedim öyle onuda montiye aykırı değil sanırım sonuç itibari ile oda et ve yanında bulgur pilavı olmasına rağmen yemedim bulgur pilavından
,ayran,maydonoz

22:45 2 kuru incir

Son düzenleme:
günaydınnn kızlarr

yoğun bir günn mercimek çorbası ve biber dolması yapıyorumm
dün zeytin yağlı taze fasulyee ve kızartma yaptımm
dolabı dolduracammm
gidiyorum ya bugünn çıkartıp yesinler ev boş kalmasınnn a.s
pazartesi dönücemmm
teyzemdede var net amaaa kalabalıktan giremeyebilirimmm baya bir kalabalık olacağız çünkii 23 tatilini fırsatt bilen herkesss teyzemde almış soluğuu :roflol:

şehir dışındaa bir çiftlikte yaşıyorrr 40 dönüm arazi üzerine kurulmuş bir çiftlik gideceğim yerrr
çiftlikte meyva yetiştiriliyorrr erikler olmuş bileee yeşil yeşil sulu suluuu :icecream:
teyzem ve eniştemm emekli insanlarrr o çiftliğin meyvalarının bekçiliğini yapıyolarrr a.s
bu arada iki üç koyun tavuk köpek çiftlikte ürediler yaniii :1rolleyes:

gözdem iyi bilir çiftlik hayatınııı
gözdoşumm farmın gerçeğine gidiyorummmmmmmmmm delikafadulden

anlatacaklarım bitmedii canınız çeksinn :jeyyar:

oğlum çiftliğe gideceğimi duydu ta ankaradan bensiz çiftliğemi gidilir dedi oda geliyor delikafadulden

küçük teyzemin kızı hatayda öğrenci kuzenimm oda geliyorrr :roflol:

çiftliği eriklerin olduğunu çağlaların olduğunu duyan geliyor yahuuu :roflol:

bu arada koyunn lar kuzulamaya başlamışşş bol bol koyunn sütü varmışşş ve yoğurtuuu
ben koyunun sütünde yoğurdunda değil kuzunun peşinde olacağımm :asigim:

bendeki havadisler şimdilik bu kadar kızlarrrr a.sŞeniz

süper ablacığım keşke bende senin yerinde olsaydım şimdi . ben çok severim öyle ortamları bende geleyim mi ?

yaaaa ablacım ne güzel güle güle git sağ sağlim gel inş., temiz hava doğal yaşam akrabalar bir de sana bonus oğluşunda geliyormuş oh ne güzel imrendim vallahi maşallahboshayallersmile

geçende evini anlatmışsın benbir mesajda gördüm biz de şehrin ortasında evimizin kenarında 2-3park vardiye seviniyoruz işte.
şu kpss bir bitsin bende atıcam kendimi gesi bağlarına ohhh gel keyfim gel:icecream::teytey:

benim buralarda park bile yok şuracığım . evlenmeden önce sahile yakındı evimiz akşamları inerdik ama şuanda oturduğum yerde hiç bişey yok her yer bina yığını offfff offffff

günaydınlar nazcım; bugün mü yapıyoruz kilo bildirimini yarın mı?

ben yarın öğlene kadar işyerinde olacağım canım . öğlene kadar yapabilirseniz yarın yapalım canım .ama yarın giremeyecekler bugünden bildirimlerini yapsınlar kızlar .

benim buralarda park bile yok şuracığım . evlenmeden önce sahile yakındı evimiz akşamları inerdik ama şuanda oturduğum yerde hiç bişey yok her yer bina yığını offfff offffff

oyyy canım benimde ilk evim öyleydi çok şükür 1.5 sene sonra taşındık buraya
sizede nasib eder rabbim inş. gönlüne göre bir şeyolumunekankayizsmile

oyyy canım benimde ilk evim öyleydi çok şükür 1.5 sene sonra taşındık buraya
sizede nasib eder rabbim inş. gönlüne göre bir şeyolumunekankayizsmile

amin canım inşallah . akşamları yürüyüşe çıkmayı istiyorum ama nereye gideceğimi bilmiyorum .

ben yarın öğlene kadar işyerinde olacağım canım . öğlene kadar yapabilirseniz yarın yapalım canım .ama yarın giremeyecekler bugünden bildirimlerini yapsınlar kızlar .

tamam nazcım, benim işim belli olmaz belki giremezsem ben kilo bildirimimi yapayım

91.8/90.0/%1.96

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…