Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hayırlı günler benim geniş ailemopuyorumnanaktan özledim bu ara sık giremyince özlüyorum sizle sohbet etmeyi nasılsınız bakalım yarın için tatil planları var sanırsam bnde antalyaya gidiyorum ama sabahtan kilo bildirimimi yaparım arkdsımın düügnü var maysta ceyizini sericez:içelim:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanŞeniz

süpersin şuuaracığım tebrik ederim tatlım çok güzel kilo vermişsin .

sağolsın nazlım diyetisyenin diyeti işe yaradı sanırımsositososito
bir de geçen hafta sabittim onun da etkisi olabilir tabikaydirigubbakcemile3

tak eşini koluna hiç bir yer bulamıyorsan bile sokak sokak yürüyün, sonra bir yerler keşfedersiniz

eşim işten geç geliyor canım . ben o gelmeden gidip yürümek ve gelmek istiyorum . ama daha oraları bilmediğim için müsade etmiyor . bugün bana oralarda spor salonu bakacakmış .

Selam nasılsınızzz
sağol simoşum biz iyiyiz . sen nasıl oldun tatlım .

canım bende çok özledim seni . ohhh gidin gezin bakalım . arkadaşına söyle çeyiz serilirken rahat olsun . ben çok sinir olmuştum her kafadan bir ses çıkıyordu .

Selam nasılsınızzz

iyiyiz simoşum yahuu asıl sen nasılsın nasıl gidiyor hayatolumunekankayizsmile

canımm hoş geldinn, geçmişş olsun canım bu arada bizde özledikkolumunekankayizsmile
ama şu dersler bir bitsinde rahat rahat konuşuruz. antalyaya mı oyy ne güzel gidipte eve tıkılma gezden gelme emi
sultancım bu arada şu keten to-humunu soruştum yazamadım. çok sık yersen öyle etkisi varmış yoksa çok faydalı bir besin haftada bir iki bir şey olmaz canım, ben her gün yiyordum ondan öyle söylemiş doktorum

eşim işten geç geliyor canım . ben o gelmeden gidip yürümek ve gelmek istiyorum . ama daha oraları bilmediğim için müsade etmiyor . bugün bana oralarda spor salonu bakacakmış .

inş hadi bakalım ,sporsuz olmuyor ciddenkaydirigubbakcemile2

ya sorma nazcım ya söle agız datyla bi sohbet edemiyoruz bu sabah astım dersi biraz az sizle sohbet edeyim aksama kadr calsırım artıkkötükedihüso
bakalım sabahtan gidicez ögleden sonraya biter sanırım ceyiz işi sonrada antalyada turlarız artık:lepi: aslında kendisi cok rahat biri ama biraz kendi annesi sorunlu pek tarftar degildi bu evlilige o yüzden sorun cıkrtıyo sürekliklava: bakalım insl kazasız atlatırız zor anam bu işlerşakkıdı​

Selam nasılsınızzz

sen nasılsın asıl ask böcügü dün yazmısn iş yerinde biri deli sacması laf etmiş kırmıs simosumu aynen naza katılıyorum halt etmiş o sahsiyetklava:

sagol suuracım insl hayrlısyla sınvaımızı bi atltalım en büyük haylimden biri memmur olup atandıktan sonra aksam iş cıkısı alıcam laptopu elime ohhh sabaha kadr netteyim ve tabiki burda sizinle olucam herlde artık takımda olmam ama yinede bırkamam bn sizilülülülülülüŞeniz

sahi ya senden hber gelmeyince bnde almamstım carsıya indiigmde bi alım ozamn cok tsekkür ederim tatlım bu arada bu hafta 1 kilo vermişin tebrik ederim fstıkalkisalkisalkis

sağol canım darısı sana inş birer ikişer gider kiloların. da sultanım hedefin 50ymiş ya boyun kaç senin. öyle çöp gibi de olma gelinliğin içinde fln hiç hoş durmuyor söliiimmlaelaelaelaelae

Ne olsun ya iş arıyorum çıkacağım bu şirketten üç kuruş paraya adamın canını çıkartıyorlar, birde böyle kötü ortam dolu burası, sinir oluyorum yaaa

Ne olsun ya iş arıyorum çıkacağım bu şirketten üç kuruş paraya adamın canını çıkartıyorlar, birde böyle kötü ortam dolu burası, sinir oluyorum yaaa

tazminatınıda ladın nede olsa tatlım iyi bir iş bulunca ayrılırsın ordan ..hayırlısı olsun tatlım darısı benim başıma inşallah . sıkma sen canını yasin eniştemizle gez dolaş hayatın tadını çıkar takılma öyle şeylere canım .

sen bu aralar pek gerginsin anlaşıldı zaten eskisi kadar da msj yazmıyorsun neşeli neşeli mesajların çok motive ediyordu,
takma kafana hiç bir şey hiç kimse senden önemli değil, işini de bulursun bizde dua ederiz senin için.
bak ne güzel geçenlerde okudum yazamamıştım vizelerden evlilik kararı da almışsınız, çok tebrik ederim çok sevimdim bu arada efendmiz(s.a.v.) bir hadisi var haırlı işlerde acele ediniz diye inş çok güzl olacak her şey. zaten aziz mahmut hüdayi hazretlerinin de duasını almışsın senolumunekankayizsmile

kızlar bi konuya değinmek istiyorum;
önceden kilo bildirmek kadar menü bildirmekte bir zorunluluktu ama artık öyle bişey kalmamış eddoras ablam ve aebenimden başka düzenli olarak menü bildirimi yapan yok ve o sebeple artık bende menü bildiriminde bulunmamaya karar verdim.
bazı arkadaşlarda kilo bildirimden kilo bildirimine uğruyolar çok yoğun olduklarından bahsediyorlar ama cuma günü bile zamanında bildiremeyenler oluyo onlarıda sabit geçiyoruz.. yani bizim takımda diskalifiye olayı yok..
bense saat 11:30 a yetişmek için kasıyorum niye kasıyosam?? ozaman bende kasmayım yoğunum giremedim giremiyorum derim nasıl olsa beni de sabit geçerler diye düşünmem lazım değilmi?
ve böyle konularda ençok da sert çıkışları olan ben olduğum için siz bu söylediklerimi de boşverin ve devam edelim bu şekilde.. :)

kilo bildirimimi yarın yapacaktım ama belki yarın öğlene kadar açamazsam neti (eşim evde old.dolayı) kilom aynı yani 75 nazcım.

sağol canım darısı sana inş birer ikişer gider kiloların. da sultanım hedefin 50ymiş ya boyun kaç senin. öyle çöp gibi de olma gelinliğin içinde fln hiç hoş durmuyor söliiimmlaelaelaelaelae

yok cnm cöp gibi olmak gibi bi hayalim yok zaten sevmem öel ciroz gelinidedelikafadulden ama gel gelelim bn fazla yere yakınım o yüzden dolayı 50 benm için ideal:roflol::roflol:

cnm malesef özel sektörün kötü yani daha az paryla nasıl daha cok adam kullanırız mantıgıkötükedihüso hakkında hayırlısı olsun bitanemyerimseniben​

sellllaaammmmmm :)

hosgeldin nuromzemuszemus​

kızz bi geldin pir geldin hayırdr bu nasıl bir sitemdir böle gerci haklılık payın cok fazla ne diiym herkes kendine düseni alsın gariii üstünekaydirigubbakcemile3

süper ablacığım keşke bende senin yerinde olsaydım şimdi . ben çok severim öyle ortamları bende geleyim mi ?

offf ama lilyum ablam ya ben de tatil yapmak istiyorum yaaa :umursamaz:

jherkeslerin canı çekmişşş :çok üzgünüm:

kıyamam sizeee gelin götüreyim vallaaa kaydirigubbakcemile

ben çıkar fıstıklarım hepinize ,iyi tatillerr Şeniz

haklısın nurom zaten bu hafta takıma uğramayan arkadaşları uyaracaktık . menü yazmaya gelince haklısın ben bile saldım yazmıyorum takım kaptanı olarak ben yazmıyorsam diğer arkadaşlarında yazmasını beklemiyorum . ki menülerimizi yazalım söz veriyorum bugünden itibaren bende yazacağım menülerimi . sende yazmaya devam et nurom . seni takım kaptanı yapalım mı . ben sert çıkamıyorum nedense bitek burda değil iş hayatında da aynıyım malesef ve bu huyumu yeri geldiğinde hiç sevmiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…