- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zayıflamaya mı geldin? Tabi yediğin pastayı eritmen lazımBen masumum![]()
Herkese merhaba etiket olunca daldım![]()
Yok ben börek yapmak isteyen vardır diye geldimZayıflamaya mı geldin? Tabi yediğin pastayı eritmen lazım![]()
İftira atanları sokma içeri bize yer kalmiyoTamam ben her zaman oralardayım:)Özelim hep açık:)Öyle yaptırdıkları kilo yapıyor falan deniyor ama hepsi kuru iftiraAz yesinler
![]()
Kız benim eşim istemiyor ya.. 10binmiş ikisi.. o paraya neler yaparım benTakimcana Fas fakiriz![]()
Buralardan sana ekmek çıkmaz aslanımYok ben börek yapmak isteyen vardır diye geldim![]()
Zatı bizden başka kimse kabul etmiyor onlarıYok canım ne münasebetBiz ayda bir yarışma yapıyoruz.Ayda bir kez kaçamak yapmak çok mu oluyor
Onlar hergün yiyorlar
Sonra Nevreste'nin yüzünden kilo alıyoruz oluyor
Bu ay çok kilo aldınız siz katılmayın dedim
Hemen buraya koştular
Ne güzel satış yapıyorum![]()
Tamam siz gelin onları almıyorumİftira atanları sokma içeri bize yer kalmiyo![]()
Aman dikkat et nevroşum buÇokta değil ya 1 ay öncesine göre bayağı iyi olduğum söyleniyor:)Bende hissediyorum en azından resimlerden![]()
Sen bana şişko mu diyorsunBuralardan sana ekmek çıkmaz aslanım
En iyisi gelmişken zayıfla![]()
Ben gidiyom ama daha ne olsun beni kaptıBuralardan sana ekmek çıkmaz aslanım
En iyisi gelmişken zayıfla![]()
İşte bir siz bir benZatı bizden başka kimse kabul etmiyor onları![]()
Geçen ay 5 sofra kurdum senin için nevroşum.. 3 de kategoride yarıştım daha ne yapim.. valla hep öyle kilo aldımYok canım ne münasebetBiz ayda bir yarışma yapıyoruz.Ayda bir kez kaçamak yapmak çok mu oluyor
Onlar hergün yiyorlar
Sonra Nevreste'nin yüzünden kilo alıyoruz oluyor
Bu ay çok kilo aldınız siz katılmayın dedim
Hemen buraya koştular
Ne güzel satış yapıyorum![]()
Ben hergün yapıyorum
Onlar istisna oraları karıştırmaGeçen ay 5 sofra kurdum senin için nevroşum.. 3 de kategoride yarıştım daha ne yapim.. valla hep öyle kilo aldım![]()
İspikçiAyda bir yarışma he mi
Kızz sus dedimYürüyüş yapıyorum .Mesela bugün 9 bin adım attım:)Tempolu yürüyorum:)
Ohhh bir rahatlama geldiAsla abla ucunu filan deldirmek olurmu evliyim 2 kızım var daha piercing yaptırmam zaten
Telefondan hesaplıyorumKızz sus dedimyanlış hesaplamışsındır
![]()
Aramızda casuslar olabilirrrTelefondan hesaplıyorumBozuk mu dersin
![]()