• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam puani not alıyorum
Haftaya yuruyus de yaparsin belki puanin artar 🥰

Yürüyüş değilde evde yapıcam inşallah.
Dışarda yürüyünce ayağım çok ağrıyo evde zemin farkı var daha iyi.
Çok özledim dışarda ağrısız yürümeyi havada çok güzel camı açıp içerde yapayım inşallah.
Hatta şu an hazırlanıyorum tartıdan önce yapayım. 111 görmiyim artık

Son düzenleme:
Yürüyüş değilde evde yapıcam inşallah.
Dışarda yürüyünce ayağım çok ağrıyo evde zemin farkı var daha iyi.
Çok özledim dışarda ağrısız yürümeyi havada çok güzel camı açıp içerde yapayım inşallah.
Hatta şu an hazırlanıyorum tartıdan önce yapayım. 111 görmiyim artık
Hatta şimdi hazırlanoy
Evde yurumek de guzel olur canim ,ben evde yuruyorum bu ara cok yuruyemedim ama yinede gunluk 4-5 bin adim atiyorum

Ben şuraya kocaman bir hayal kırıklığı bırakayım 😔
pazartesi 78.9
cuma 79.0
hesaba gerek yok çarşamba günü olan artım buydu ve bugünde aynı. Başka diyecek birşeyim yok. 1 haftalık emeğim çöpmüş. Böyle takımda olamam reglin 6. Günü ama bu bahaneye sığınamam. O kadar spor keke ekmeğe pastaya hayır demem hiçbirşeyi değiştirmedi tartıda sportie sportie Ölçü almak içimden gelmiyor kusura bakma
menülerin çok iyiydi sporlarin da.. regl etkilemiş olabilir. hiç üzülme bende bu günlerde regl olacagim. haftaya bomba gibi geliyorsun bunu hissediyorum :KK200::KK200:

pazartesi 78.9
cuma 79.0
hesaba gerek yok çarşamba günü olan artım buydu ve bugünde aynı. Başka diyecek birşeyim yok. 1 haftalık emeğim çöpmüş. Böyle takımda olamam reglin 6. Günü ama bu bahaneye sığınamam. O kadar spor keke ekmeğe pastaya hayır demem hiçbirşeyi değiştirmedi tartıda sportie sportie Ölçü almak içimden gelmiyor kusura bakma

Anlıyorum üzüntünü ama , üzülecek daha başka şeyler var hayatta. Desen ki tatlı yedim börek yedim şunu kaçırdım o zaman üzül. Sen diyetini bozmadım çok güzel düzen orurttun hem sen 2 hafta önce 80 üzerindeydin şimdi 79 sun . Vermemiş değilsin ki vücut makina mı takır takır gitsin
Bu iş sabır sebat işi, inanıp azmeden kazanır nokta.

Sakın üzmüyosun kendine Allah sağlık versin, üzülecek şey değil bunlar
E napalım 5 gün kilo veremedin, hadi kur sofrayı gömül yemeğe o zaman bu mu ?
Hayır aynı güzel menülerinle devam ediyosun haftaya şahane yüzünü güldüren sonuçlar alacaksın
Baktın yine olmadı, o zaman bir doktor veya diyetisyen desteği alırsın onunda çözümü var 😘

pazartesi 78.9
cuma 79.0
Moral bozukluguna yer yok cnm haftaya bomba gibi gelirsin eminim arti gordum diye asla pes etme dahada azim et regl etkisidir 👍😉

Yok artık niye ağlayasın bu hafta olmasa da o hareketin haftaya mutlaka etkisini görürsün
İnşaAllah bir iki damla dökünce iyi geldi. Ben üzüldüm bırakayım demiyorumda 1 hafta uzadı hedefime varmam koskoca 1 hafta 😔

Back
X