- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bu kadar oldu bu kabaklanSerbest gunumuz yok canim sadece cuma gunu guzel yuzdeyle gelene kucuk bir odul olabilir
Tebrik ederim canım guzel eksi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar oldu bu kabaklanSerbest gunumuz yok canim sadece cuma gunu guzel yuzdeyle gelene kucuk bir odul olabilir
Tebrik ederim canım guzel eksi![]()
Kabak tadı vermediBu kadar oldu bu kabaklan![]()
botokslu botokslu gezeriz artik uyuşuk muyusukKabak tadı vermedi
2 hafta sonra sa ananas yaparız![]()
Bu kabak çorbası sonucu mu? Çok tebrikler..Süper takımım karın egzersizim de bitti
Bildirim
Geçen hafta 61,100
Bu hafta. 59,100.
Fark : 2,000
% 3,27
Bireysel tabelada olabilirim
E Elif_EylulZipzip-
Yiyebilirsin canim afiyet olsunBen pankek yapicam ama icinde yulaf kepeği,süt,yumurta var olur sanirim minik yesem tahinle yani baktim calorisi yok okadarZipzip-
60 a yolum çok. nasıl ulaşıcam düşünüyorum...O 2 kilo hemen gitmez canım yapıştıkça yapışır
Bende savaşıcam
Kısmetse mezun olayım free listede 55 için devam edicem![]()
Teşekkür ederim çokkk naziksin kaptanimYiyebilirsin canim afiyet olsun![]()
ananas diyeti var mi bak bunu bilmiyorum evde ananas hiç yok.Kabak tadı vermedi
2 hafta sonra sa ananas yaparız![]()
Ulasicaz canim birlikte bende 85 basladim yeni inmeye basladim uzun yol aldim hizli veremedim belki sen daha çabuk verirsin60 a yolum çok. nasıl ulaşıcam düşünüyorum...
şu an 80 hedef. ilk ona ulaşabilsem...
Bizde yok yokananas diyeti var mi bak bunu bilmiyorum evde ananas hiç yok.
Yok canım zayiflama ilacı gibi değil. Mesela eşim spor yapmadan önce L-karnitin (böyle yazılıyordu galiba) içiyor. Yağ yakımını hizlandiriyormus. Bu tarz şeylerzayıflama ilaci mi?
ben tavsiye etmiyorum.
Gecen yediginde pazartesyi kadar toparlamistin ,pazartesi arti gelsen bile cumaya gider artilarin :)))
İşte benim kaptanımGecen yediginde pazartesyi kadar toparlamistin ,pazartesi arti gelsen bile cumaya gider artilarin :)))
inşallah. insulin direncim ve anemim var zor gidiyor kilolar. hatta çok çabuk alıyorum umarim hep beraber verecegizUlasicaz canim birlikte bende 85 basladim yeni inmeye basladim uzun yol aldim hizli veremedim belki sen daha çabuk verirsin
onu hiç bilmiyorum.Yok canım zayiflama ilacı gibi değil. Mesela eşim spor yapmadan önce L-karnitin (böyle yazılıyordu galiba) içiyor. Yağ yakımını hizlandiriyormus. Bu tarz şeyler
Eşim eğer içer de spor yapmazsan zararli. Ama sporunu yaparsan ter atarsan faydasını görürsün diyor. Bilemedim ben deonu hiç bilmiyorum.