• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

L-Carnitine, çoğu zaman kilo verdirici bir madde olarak tanıtılmasına rağmen, bu konuda ispatlanmış klinik kanıt bulunmamaktadır. Bazı çalışmalarda oral karnitin kullanımının yağ kütlesini azaltması, kas kütlesini arttırması, yorgunluğu gidermesi, bazı insanlarda kilo kaybına eşlik edecek şekilde gösterilmiştir." [2]
medusares medusares
bende mi denesem :confused:
Ben de düşünüyorum canım kullanmayı. Eşim spordan önce hep kullanıyor 😁😁

Günaydın hanımlar.. çok fena regl ağrısı yaşıyorum.. tartıldım.. aslında biraz beklemek istiyordum ödem fln az da olsa iner diye ama çok ağrım var.. 2 lokma bişi yiyip ağrı kesici içsem iyi olur..

Kusura bakma Zipzip- Zipzip- kaptanım ama sabit.. çok uğraştım ama gitmedi.. birde reglin ilk günü olunca..

Gerçekten çok üzgünüm..

Günaydın hanımlar.. çok fena regl ağrısı yaşıyorum.. tartıldım.. aslında biraz beklemek istiyordum ödem fln az da olsa iner diye ama çok ağrım var.. 2 lokma bişi yiyip ağrı kesici içsem iyi olur..

Kusura bakma Zipzip- Zipzip- kaptanım ama sabit.. çok uğraştım ama gitmedi.. birde reglin ilk günü olunca..

Gerçekten çok üzgünüm..

Geçmiş olsun canım , sonuçta artı gelmedin regliye ve isveçe rağmen

Kilo bildirimi
Geçen cuma: 76.4
Bu cuma 75.1 :KK73: :KK73::KK73:
Fark: 1.3
%1,70
Supersin canim tebrik ederim diyetisyen sana cok iyi geldi 👏👏
Nasılsın kaptanım
Iyiyim canim sen nasilsin ❤

Gerçekten çok üzgünüm..
Gunaydin canim üzülme gecen hafta cok guzel kilo verdin durmasi cokk normal 😘😘
Kahvaltini yap ilacini ic cook gecmis olsun :(

Supersin canim tebrik ederim diyetisyen sana cok iyi geldi 👏👏

Iyiyim canim sen nasilsin ❤

Gunaydin canim üzülme gecen hafta cok guzel kilo verdin durmasi cokk normal 😘😘
Kahvaltini yap ilacini ic cook gecmis olsun :KK43:
Kaptanım bugün abartmadan vucudu şaşırtim diyorum.. sporumu yaparım ve günü erken kapatırım ama az bişi değişiklik yapıcam..

Bunu deneyen var mı 🥰

Eklentiler

• E8F0F482-0A0B-4AAB-BF09-1B85131C3AA7.webp
    E8F0F482-0A0B-4AAB-BF09-1B85131C3AA7.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 24
  • 60B54105-E486-433C-938A-E8E19BE2BC7D.webp
    60B54105-E486-433C-938A-E8E19BE2BC7D.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 23
Back
X