• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim ortim ama çok yakın zamanda bir takılma gelir gibi geliyor
Olsun bende ramazanda verdim verdim gecen hafta sabittim oluyo bunu kabul etmek gerekiyo ama biz tez canliyiz hemen gitsin istiyoz keske olsa😒

Canım çok güzel başlangıç yaptın tebriklet 👋👋👋👋devamı da güzel gelsin 😍

Sonuçta eksiyle geldin 👍

Ne güzel dimi 🥰. Bu ne demek yağdan vermişin demek tebrikler 👋👋👋

Valla ortalıklarda pek yoktun artı geleceğinden bile korktum 😍 600 gr çok iyi tebrikler 👋👋👋

Canım gel yamacıma 😍😍😍. Sen tek başına bi ordusun da hadi gel seni mi kırıcam aşkolsun 😍
Arada dedikodu da yaparız 🤩

Canımm 🤗 seninde sonucun harika 😍

Tebrik ederim canım 😍 ne güzel eksiyle geldin 👋👋👋
Tmm ablacım çok tşk ederim bu hafta kendimi senin ellerine teslim ediyorum :KK60:

Emeğimin karşılığını alamıyorum bunada şükür 7.5 kg gitti toplamda 🙏
Seni canı gönülden tebrik ederim ablacım maşallah
Emeğinin karşılığını bugün almazsan yarın alırsın mutlaka, hedeften sakın vazgeçme

Çok teşekkürler canım 🥰

Gülommm nettin
Seni bu hafta güzel eksi ile bekliyordum ben tasındıgım hafta 2 kg vermiştim yoruldun vermişsindir diye düşündüm 😂😂😂
Afiyet olsun verirsin yine 😘
Ben hiç su içmedim canım tasnirken hep kahvaltı tarzi yedim doğalgaz açık değildi yediklerimi eritmiş olmam lazım ama su icmedigim için ve sürekli ayakta olduğum.icin hep.odem tutuyorum.gec yatıp erken kalkıyorum dün baya saçma beslendim sabah kahvaltı tabagim.bitmedi akşam üzeri basım ağrıdı o ağrıyla saat 21 de.yemek yedim eşimin doğum günü pastası vardı onuda yedim hem dün gece hem önceki gece dün sabah 76.2 dim dünden bu güne 1.300 almamisimdir bence wc de çıkmadım cumaya.hala.umudum.var :KK66:

Back
X