Listeye 79 la girsen hedefini 71 e cekebiliriz en fazlaMezun olurken 70 e göre mi olacam o nasıl olacak
Nasıl 8 kilo şartı mi var?Listeye 79 la girsen hedefini 71 e cekebiliriz en fazla
Yuzde 10 luk bir hedef kurali var izin donusu icinde gecerli mi tam bilmiyorum o kadariniNasıl 8 kilo şartı mi var?
Başlangıç ve hedef arasi
sportie abla yaptığım sporu Bi sorayım dedim bana yeterli oluyor Ama bölgeseller fazlamı acabaEki Görüntüle 2653246
Bunu sabah yapıyorum 30 dk lık Bi video
Eki Görüntüle 2653248
Ardından bu hareketleri yapıyorum soğumayla bitiyor her gün videoda farklı oluyor bölgesellerde farklı
Eki Görüntüle 2653250
Akşamda kasları rahatlatmak için yaptığım 20 dk lık yoga akşam söylediğin bölgeselleri ekleyebilirim Ama nasıl olurbuna rağmen çok bi incelme göremedim kendimde
Sabahta ben tartilayim dedim bi bindim üstüne 155.5 çikti ben şokbeyinsizin pili bitmiş
Bu ödem nasil biseykiii bende anlamadimbelki kilo almışındır ödem vardır belki
geceden sütün icine kabuk tarçın attim kaynattim sabah kalktim icindeki tarçıni cikarip kahve ekledim ictim ve halaa kahvalti etmedim yok tuttu sadece 1dilim peynir yedim
Resimli menü paylaşıyorum sizede yaranilmiyor anacim yemek yerken canlı yayinmi açayım napim dahaKız sen yiyom diye bizi kandırıp açmı geziyon napıyon
Hoş geldin ablacım sorun cozuldumu siteninMerhaba kızlar...
Birkaç gündür giremedim biliyorsunuz. Etiketlerinize donememiş olabilirim affedin. Geçmiş de bayağı çok... bakamadım. Toplantımız vardı bugün iki saat sürdü bitti çok şükür. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Ben iyiyim motivasyonunuz bol olsun. Öperim hepinizi hasretle.
Evde olunca öyle oldu cnmAfiyet olsun canım hem menünü hem sporunu çok sevdim , kahveler çok olmuş selülitle ilgili problemin veya takıntın varsa fazla kahve zarar , tempo düşürmek yok süper
canım afiyet olsun, menü de sporda gayet güzel, ancak sen bu kilonda takıldın, fazla ileri gidemiyosun, acaba yeni bir düzen mi yapsan mesela az sık mı yesen hani ??? bi fikir
off çok lezzetli o levrek kalamar kuru kuru mu yendi acaba ???
çok güzel canım tekrar nice güzel yılların olsun
Sorun değil.ben kısa hedefler belirliyor um kendime...ilk hedef 79 sonra 75 sonra 73...sonrada 71 olur ne yapalım....amacım korumak inmeyi Allah'ım izniyle inecem ama...Yuzde 10 luk bir hedef kurali var izin donusu icinde gecerli mi tam bilmiyorum o kadarini
80 üzerinde yuzde 15 hedef
Ama ben bu sabah yemedim sadece tarcinli sut peynir 1dilim,simdide 3kasik fasulye,3kasik bulgur,salata,cacık aksama yogurt icine meyve koycambende sabah meyve yedim kahvaltı niyetine, açlıktan tırmalamadığım yer kalmadı, neyse öğle oldu da balıklı salata yaptım da kendime geldim. Sade meyveyle sabah asla doymuyorum. Napıyım liste uyguluyorum
hani senin şu yapmadığın liste
Bende kabak tarator yedim, diyet kankimiz kabak:)Suan oglen niyetine kabak yemegi yedim bir tutam tere ile kiymetimi bilin ekmek lokma yemedim
Valla nazara geliyorum abla yalan değilgülümse nazar değdiricen maşallah yaa bu nasıl kilo vermedir
lütfen listeye gir şanın yürüsün
herkes listeye bekliyo senin gümülseValla nazara geliyorum abla yalan değil
O zaman canim listeye bayram donusu alabiliriz izin hakki olmuyor yeni üyeler icin
Zaten deneme suresi dun basladi ucuncu cuma girebiliyorsun 10 temmuzda listede olsan 31 temmuza izin verme olayi zor 8 hafta gecmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?