Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok güzel program yapmışın canım bölgesellerin tekrarlarını 10 dan 15 e çıkarabilirsin. Acele etme, mutlaka etkisini görürsün

geceden sütün icine kabuk tarçın attim kaynattim sabah kalktim icindeki tarçıni cikarip kahve ekledim ictim ve halaa kahvalti etmedim yok tuttu sadece 1dilim peynir yedim

bende sabah meyve yedim kahvaltı niyetine, açlıktan tırmalamadığım yer kalmadı, neyse öğle oldu da balıklı salata yaptım da kendime geldim. Sade meyveyle sabah asla doymuyorum. Napıyım liste uyguluyorum

hani senin şu yapmadığın liste

Hoş geldin ablacım sorun cozuldumu sitenin

Evde olunca öyle oldu cnm

Yuzde 10 luk bir hedef kurali var izin donusu icinde gecerli mi tam bilmiyorum o kadarini
80 üzerinde yuzde 15 hedef
Sorun değil.ben kısa hedefler belirliyor um kendime...ilk hedef 79 sonra 75 sonra 73...sonrada 71 olur ne yapalım....amacım korumak inmeyi Allah'ım izniyle inecem ama...

Ama ben bu sabah yemedim sadece tarcinli sut peynir 1dilim,simdide 3kasik fasulye,3kasik bulgur,salata,cacık aksama yogurt icine meyve koycam

O zaman canim listeye bayram donusu alabiliriz izin hakki olmuyor yeni üyeler icin
Zaten deneme suresi dun basladi ucuncu cuma girebiliyorsun 10 temmuzda listede olsan 31 temmuza izin verme olayi zor 8 hafta gecmesi gerekiyor

Tarihler %90 kesin korona falan olmazsam Cuma ve pazartesi merkeze gidip paylaşırım ve yazdığım menüleride o gün paylaşsam başka katılım göstermesem olur mu? Kabul ederseniz hem listeye girmiş devam ettirmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…