Ona bende
hoşbuldukErsoyum Leylam hoş geldin canım.
İlk kez görüyorum seni . Hayırlı olsun yeni geldin sanırım.Kimlerdensin kaç kiloluk şişkosun inşallah boylu poslusundur. Ferrore beni de alıyor ama çok yüz vermiyorum kendisine platonik takılıyorum tatlım. Lakin sevmen hoşuma gitti bilesin
Dur bakalim daha o zamana cok var takima gelenlerin bazilari uzun süreli olmuyor birakip gidiyorlarTarihler %90 kesin korona falan olmazsam Cuma ve pazartesi merkeze gidip paylaşırım ve yazdığım menüleride o gün paylaşsam başka katılım göstermesem olur mu? Kabul ederseniz hem listeye girmiş devam ettirmiş olurum
Bende kisayim 1.58hoşbuldukTeşekkür ederim dün geldim aranıza ve siteye Zipzip çağırdı çok şanslıyım az boylu olsaydım boydan kurtarırdım bildiğin göbekli ve simitliyim 1,60 a 66 kg yum az yakışsa kilo giyecek şey bulamıyorum birlikte umarım tüm fazlalara elveda diyeceğim ❤
Hos geldin canim bol bol eksileler diyorumhoşbuldukTeşekkür ederim dün geldim aranıza ve siteye Zipzip çağırdı çok şanslıyım az boylu olsaydım boydan kurtarırdım bildiğin göbekli ve simitliyim 1,60 a 66 kg yum az yakışsa kilo giyecek şey bulamıyorum birlikte umarım tüm fazlalara elveda diyeceğim ❤
Dur bakalim daha o zamana cok var takima gelenlerin bazilari uzun süreli olmuyor birakip gidiyorlar
Takima katilimin guzel olursa, sorumluluk alirsan ve cuma bildirim yapabilirsen listeye aliriz 24 31 7 uc bildirim ihtiyacimiz olacak
31 i muhtemel olmaz bayramin ilk gunu
Bende kisayim 1.58
Dur bakalim daha o zamana cok var takima gelenlerin bazilari uzun süreli olmuyor birakip gidiyorlar
Takima katilimin guzel olursa, sorumluluk alirsan ve cuma bildirim yapabilirsen listeye aliriz 24 31 7 uc bildirim ihtiyacimiz olacak
31 i muhtemel olmaz bayramin ilk gunu
Bende kisayim 1.58
Bendensin dostum ne kusuru aaa cok ayipYeni olduğum için kusura bakmayın bazen beceremiyorum alıntı yapayım diyorum bakmışım yazmışım bile
Hos geldin canim bol bol eksileler diyorum
Tamam o zaman belki birlikte 52 yi goruruzçok kararlıyım kaptanımSen mezun etmeden gitmemek niyetindeyim ❤ Pek de kısa sayılmayız orta boyluyuz, onlar çok uzun
Olsun canim zamanla alisirsin benimde ilk mesajlarim boyleydiYeni olduğum için kusura bakmayın bazen beceremiyorum alıntı yapayım diyorum bakmışım yazmışım bile
Kilona göre seni içeri alırımMerhaba bende diyet grubuna katılmak istiyorum. Nasıl katılabilirim? Henüz çok yeniyim. Bu gruplara katılmak için bu siteye üye oldum.
Hosgeldin canim ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilir misinMerhaba bende diyet grubuna katılmak istiyorum. Nasıl katılabilirim? Henüz çok yeniyim. Bu gruplara katılmak için bu siteye üye oldum.
Sana hoş geldin diyemedim canım hoş geldin aramızahoşbulduk hep beraber umarım
Yav bi dur bakım kaç kilo 60 altındaysa kovacamHosgeldin canim ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilir misin
82 kilo yeter mi iceri almak icinKilona göre seni içeri alırımkac kilosun bacı
Hayırlı olsun. Kesinlikle şanslısın burada olduğun için hem de çok kilon yokmuş. 80 ' le gelmistim ben diyet gruplarına . Kısa sürede verirsin devam edersen. Aynı boydayiz emin ol cok zorlanmayacaksin. İstikrar önemli.hoşbuldukTeşekkür ederim dün geldim aranıza ve siteye Zipzip çağırdı çok şanslıyım az boylu olsaydım boydan kurtarırdım bildiğin göbekli ve simitliyim 1,60 a 66 kg yum az yakışsa kilo giyecek şey bulamıyorum birlikte umarım tüm fazlalara elveda diyeceğim ❤
İnşallah öyle olur.. siz kaç kilosunuz şimdiHayırlı olsun. Kesinlikle şanslısın burada olduğun için hem de çok kilon yokmuş. 80 ' le gelmistim ben diyet gruplarına . Kısa sürede verirsin devam edersen. Aynı boydayiz emin ol cok zorlanmayacaksin. İstikrar önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?