Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşbulduk Teşekkür ederim dün geldim aranıza ve siteye Zipzip çağırdı çok şanslıyım az boylu olsaydım boydan kurtarırdım bildiğin göbekli ve simitliyim 1,60 a 66 kg yum az yakışsa kilo giyecek şey bulamıyorum birlikte umarım tüm fazlalara elveda diyeceğim

Dur bakalim daha o zamana cok var takima gelenlerin bazilari uzun süreli olmuyor birakip gidiyorlar
Takima katilimin guzel olursa, sorumluluk alirsan ve cuma bildirim yapabilirsen listeye aliriz 24 31 7 uc bildirim ihtiyacimiz olacak
31 i muhtemel olmaz bayramin ilk gunu
Bende kisayim 1.58

Hos geldin canim bol bol eksileler diyorum

çok kararlıyım kaptanımSen mezun etmeden gitmemek niyetindeyim Pek de kısa sayılmayız orta boyluyuz, onlar çok uzun

çok kararlıyım kaptanımSen mezun etmeden gitmemek niyetindeyim ❤ Pek de kısa sayılmayız orta boyluyuz, onlar çok uzun
Tamam o zaman belki birlikte 52 yi goruruz
Sorma burda psikolijim bozuluyo 1.78 ler 1.75 ler kendimi kisa hissediyorum
Yeni olduğum için kusura bakmayın bazen beceremiyorum alıntı yapayım diyorum bakmışım yazmışım bile
Olsun canim zamanla alisirsin benimde ilk mesajlarim boyleydi

Hayırlı olsun. Kesinlikle şanslısın burada olduğun için hem de çok kilon yokmuş. 80 ' le gelmistim ben diyet gruplarına . Kısa sürede verirsin devam edersen. Aynı boydayiz emin ol cok zorlanmayacaksin. İstikrar önemli.

Hoşbuldum arkadaşlar teşekkür ediyorum :)
İnşallah birde bu sistemle diyet yapmayı deniyorum. İnsan tek olunca ertesi gün diyeti bozuyor malesef

ADINIZ: fazilet
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 82
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: yok

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok fazla abur cubur tüketmem, ve açlık yaşamadan yemek yemem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: polikistik över sendromu
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı bir insan olup sağlıklı bir şekilde hamile kalabilmek.
ama önce kendi sağlığım için kilo vermeyi istiyorum.

İnşallah öyle olur.. siz kaç kilosunuz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…