- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Allah iyiliğimi versin gitmiş işte canım.
Gitmiş evet hatta bi ara 300 400 gram arttı kilom aslında 1 kilo vermişim gibi bişeyAllah iyiliğimi versin gitmiş işte canım.
Aynen canim yuzden 7 ya da 8e bolunecekListe dışı tabi 4. Takimlada yarışma şartıyla zatın % dem bölünecek listeye katkım olmayacak bu hafta
Guzel eksi tebrik ederim canım
Kiz gercekten sinirlerim bozuldu yesemde kilo veremedim desem tamam ama bukadar dikkat ederken vermemek beni düşürüyooo biraz icimden birsey yapmak.gelmiyo sonrada neden diyorum makarna pilav ekmek seker tuz hayatimda olmazken sitres beni tetikliyo kimseye zarar vermeden sahaların dışında kalmak en mantiklisiSacmalama be gayet normal verememen liste dışına.hos geldin birlikte veririz merak etme
Kız bin maaşallah gülümse etin sıkı ya benimle aynı kiloda duruyorsundur şimdi. Sor bi Bakalım kaç gösteriyorsun 55 en fazla 60 dicekler
Yaaa gördün mü Allah çabalarımızı karşılıksız bırakmazGitmiş evet hatta bi ara 300 400 gram arttı kilom aslında 1 kilo vermişim gibi bişey
kız bunu sonra gördüm maşallah nettin böyle
Izne ayriliyor olman kotu oldu gulumseyle ayni kilodasiniz yarisirdinizkız bunu sonra gördüm maşallah nettin böyle
Yaaa gördün mü Allah çabalarımızı karşılıksız bırakmaz
Tartilmadinmi sen sabiti kirdinmi
Yok kız 75 de sormuştum 60+65 dediler annemle dün görüntülü konuştum erimiş akmissin diyor yüzün çocuk kadar kalmis daha verme diyor tugcenin yüzü senden daha tombul dedi ama anneme kalsa 85 kiloykende yeter diyorduKız bin maaşallah gülümse etin sıkı ya benimle aynı kiloda duruyorsundur şimdi. Sor bi Bakalım kaç gösteriyorsun 55 en fazla 60 dicekler
Yok kız mezun kilomdan 2 kilo eksiğimkoruyorsun gülo
Tartıya gidiyorumTartilmadinmi sen sabiti kirdinmi
Bu dünyayı temizlemeye gelmişiz gibi bir his içimde. İki yıl önce Viyana' ya gittim çocukların evine. Bir haftam temizlikle geçmişti. Eşim bir daha göndermem bir dur artık demişti. Tatil yorulmak benim için de..Ulen tatil diye anneme ne zaman gitsem totomun üstüne oturmadan temizlik yapıyorum bir gün bile oturmadan gün bitiyor geri geliyorum nere gitsem temizlik benim boynumun borcu sanki eve bı geliyorum eşim evi talan etmiş bide burayı temizliyorum tatil benim neyime otur oturduğun yerde demi
bizde birsene kardesim annem biz birlikte gittik hep temizlik yemek yaptim nasil bir tatilseBu dünyayı temizlemeye gelmişiz gibi bir his içimde. İki yıl önce Viyana' ya gittim çocukların evine. Bir haftam temizlikle geçmişti. Eşim bir daha göndermem bir dur artık demişti. Tatil yorulmak benim için de..
Geçmiş olsun canım.Tez zamanda iyileşir inşallah.Iyi sukur canim alnı şiş biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?