Bak bişi dicem.. bir ara ben kabağa çok merak salmıştım.. haftada en az 1 kabak yemeği.. neyse sonra o ara tatile fln gittik diyet yalan oldu ama 65 kiloyumArtık formülü biliyorum iç kabağı gönder ne varsa
Guzel eksi tebrik ederim canimKızlarrrrr geldi 73
Geçen hafta 74.1
Bugün 73.6
-500
Kaplumbaga hızı ile ilerler benim için güzel bir sonuççok mutluyum inş. almadan dönerim
Günaydın hayirli cumalar canim ❤Gunaydinnnnn hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Günaydın
Günaydın canım hayirli cumalar❤Hayırlı cumalar
Cook gecmis olsun ablacim torunun nasil oldu simdi iyi migunaydin kizlar
24 haziran
Sabah :sucuklu menemen 5 zeytin domates salatalık ceviz peynir cay iki dilim ekmek
Aksam saat 5 :sehriye çorbası bir tabak karnabahar yemegi
Spor :7000 adim 130 squat
25 haziran
Torunum düşmüş anaokulda alnini çarpmış onu al dr tekrar ev derken ortanca kızımın mezuniyet töreni vardi oraya git gelince ise git gel aksamda kızla damat geldi giremedim cok özür dilerim herkesden
Sabah :kaynamış yumurta 5 siyah zeytin beyaz peynir ceviz yarım simit çay domates salatalık
Aksam saat 5 :bir tabak karnabahar yemegi 1 tabak yeşil fasulye yogurt
Spor :5000 adım
Su :2 litre
Zipzip-
Yapacak birsey yok canimBen yine bir utanç kilosu ile geldim geçen hafta verdiğimi geri aldım
Geçen hafta cumadan 700 gr artıdayım
Geçen cuma 76.7
Bugün 77.4
Nasıl böyle aynısını aldım bilemiyorum uzun uzun bişeyler yazıp gözlerinizide yormuycam. Üzgünüm ilk haftadan böyle olsun istemezdim. Cezama razıyımZipzip- kes biletimi
Iyi sukur canim alnı şiş birazCook gecmis olsun ablacim torunun nasil oldu simdi iyi mi
Gecmis olsun tekrardan ablaIyi sukur canim alnı şiş biraz
Sagol canimGecmis olsun tekrardan abla
Tamam ablacim.haftaya daha guzel olur insallah
Vermem lazım çünka ayakta biraz durdummu felaket ağrıyo ayaklarım kilodan ötürüO zaman neden bi de kiloyu kendine dert ediyorsun ki boşver bi süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?