koşma ben onu düzeltmiştim aslında ama40 dakika koma ne demek ?anlayamadim
Bizimki de pek farklı değil canım, benim oğlan da sürekli oyun istiyor.İyiyim bende napim burasi sicak cok sicak eylulleee bebek oyunu oynuyoznasilsa öyle diyo kendileri
Sorma dun millet bayram yapiyo biz sadece oraya gitme buraya gitme deyip durdum ayaklarim agrimis bileklerim şişmişBizimki de pek farklı değil canım, benim oğlan da sürekli oyun istiyor.
Onun peşinde koşmak en ağır spor bence, ablasina satsaydin azıcıkSorma dun millet bayram yapiyo biz sadece oraya gitme buraya gitme deyip durdum ayaklarim agrimis bileklerim şişmiş
aman hepsi ayri dert kiz süslenip puslenip gidiyo gezmeye oglan bilgisayar da ben butun gun ayakta bazen kiza veriyorum yikiyo onu oynuyo ama bazen de istemiyorlar garibiOnun peşinde koşmak en ağır spor bence, ablasina satsaydin azıcık
Kuzum benim ya sen gönder bana ben isterim. Oğlum da bakar ona.aman hepsi ayri dert kiz süslenip puslenip gidiyo gezmeye oglan bilgisayar da ben butun gun ayakta bazen kiza veriyorum yikiyo onu oynuyo ama bazen de istemiyorlar garibi
Sağol canim bayram sonu kargolar acilinca yollarimKuzum benim ya sen gönder bana ben isterim. Oğlum da bakar ona.
Kargo deyince birkaç şey sipariş ettim heyecanla bekliyorum. Eylül için de heyecanlanirim artıkSağol canim bayram sonu kargolar acilinca yollarim
Tatlimi dedi birisiBayram sessizligi devam ediyor tatli yemeyin kizlar
Hayır tabikisiBugün tatli yemedin degil mi
O zaman kahve yapayim kahve icelimHayır tabikisi
Bugün yok mu misafir?Bayram sessizligi devam ediyor tatli yemeyin kizlar
Tamam ozaman hadi yap icelimO zaman kahve yapayim kahve icelim
Misafir cok gelmiyor ki canim dun işlerimiz vardi kimse gelmediBugün yok mu misafir?
Diger bayramlarda demek ki cok tatli yiyormussunİlk defa dün okadar tatli yedigimi farkettim bugun düzenli beslendim
Sabah 2dilim ekmek,peynir,domates
Öğlende ciğer ve salata aksama belki yogurtla kapatirim yaninda salata olur yemek yemegi dusunmuyorum
Hemde cok yiyodum homini gırtlakDiger bayramlarda demek ki cok tatli yiyormussun
Sabah yumurta da ekleseydin kahvaltiya canim az olmus kahvaltın
En kilolu oldugum zaman bile yedigim tatli 4 u gecmezdi ama iste sarmayi cok yerdimHemde cok yiyodum homini gırtlak
Yumurta vardida benmi yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?