Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende aynı durumdayım cnm çok iyi anlıyorum seni. Bir kardeşim var aynı sitedeyiz ama bahçede açık görüşte görebiliyorum annemler memlekette diğer kardeşim tatilde bitmedi onun tatili bu sene maşallah. Biyere de gidemiyoruz sıkıntıdan patlıyorum resmen

Evet canim kpss 6 eylulde
Başarılar dilerim. Ben şimdiye kadar hiç önemsemedim kpss yi nedense ama şimdi çok pişmanım. 1 kez girdim 1 kezde başvurdum sınava girmedim ben memurluk yapamam diye aklı kıt olmak böyle bişey sanırım şimdide Yaş 45 girsem 100 puan alsamda Bi halta yaramaz artık yaş geçti.

Ben bayramın son günü tatile gidiyorummişten ayrıldım bayram öncesi bizimkilerin yanına takılacağım Bi bir hafta kadar ama ordada dikkat edeceğim
Iyi tatiller canım
İki senede bir oluyor bu sene mezun olcam sanırım 2022 dekine girerim Bi sene tekrar çalışırım gibi
Mezuniyetten sonra 1 sene vaktin varmis calisirsin bol bol canim
Tesekkur ederim
Bölüm neydi ki bazi bölümlerde yas kisitlamasi yok diye biliyorum
Bende 31 yasindayim gec kaldim biraz ama yinede son bir sansimi denemek istiyorum

Sabah (09.00)
Yarim porsiyon patatesli börek ( dışarda kahvaltı)

Öğlen (14.30)
Az yağda kızartılmış tavuk göğüs 1 adet ve but
3 yemek kaşığı pilav
1 kola ( misafirlik)
1 baklava ( yemezsem ayıp olacadi)

Akşam (18.00)
Fındik ezmeli tahıllı kraker 1 adet ! ( Karnım çok dolu hissi var diye bu menü böyle)
Sabah mezar ziyaretlerimiz vardı tartilamadim yarına inşallah güzel ekşi ile geleceğim şekerim

Misafir kismini anladim canim da iki gundur kahvaltilarin cok sagliksiz geliyor bana
Dun pogaca bugun borek

Kahvalti niye yapmadin canim bir sıkınti yoktur inşallah
Yuruyusun guzel eminim sana cok faydasi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…