- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Özledik tabiki biz bize takıliyoz iste herkes bayram yapiyoBen geldimmmazıcık işleri hallettik bitirdimbeni özlemişsinizdir diye geldim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özledik tabiki biz bize takıliyoz iste herkes bayram yapiyoBen geldimmmazıcık işleri hallettik bitirdimbeni özlemişsinizdir diye geldim
![]()
Aynen az kaldi canim da bir turlu dersin basina oturamadim kiEeee az kalmis nezaman caliscan
Benimde hiç vaktim olmadı çokta umudum yok zatenCalisayim diyorum da bir turlu baslayamadim![]()
Olsun denemekte fayda var belki kazanirsinAynen az kaldi canim da bir turlu dersin basina oturamadim ki
Oldugu kadar zaten cok umudum yok öylesine gircem![]()
Ne zaman mezun oluyorsun canim yeniden hazirlanirsinBenimde hiç vaktim olmadı çokta umudum yok zaten![]()
Valla herkes fıldır fıldır geziyor bizide aradılar gelelim diye Ama kabul etmedik hiç biriniÖzledik tabiki biz bize takıliyoz iste herkes bayram yapiyo![]()
İki senede bir oluyor bu sene mezun olcam sanırım 2022 dekine girerim Bi sene tekrar çalışırım gibiNe zaman mezun oluyorsun canim yeniden hazirlanirsin![]()
Bizdede kimse yok bir annemlere birde gorumceme gittik yeterValla herkes fıldır fıldır geziyor bizide aradılar gelelim diye Ama kabul etmedik hiç birini![]()
Evet seneye yokmusİki senede bir oluyor bu sene mezun olcam sanırım 2022 dekine girerim Bi sene tekrar çalışırım gibi![]()
Bende aynı durumdayım cnm çok iyi anlıyorum seni. Bir kardeşim var aynı sitedeyiz ama bahçede açık görüşte görebiliyorum annemler memlekette diğer kardeşim tatilde bitmedi onun tatili bu sene maşallah. Biyere de gidemiyoruz sıkıntıdan patlıyorum resmenYa varya uzakta kimsesiz ilk bayramım
O kadar üzülüyorum ki anlatamam
Pandemi yüzünden ben şehir dışına çıkmıyorum
Dün bayramlaşmak için ablamı filan aradım yeğenim Fransa dan geldi alay ediyorlar
Tatile gitmedik diye sosyal mesafeyi koruyamam ki gidersem kv abla anne abi derken birine gitsen öbürüne gitmeden olmaz
Başarılar dilerim.Evet canim kpss 6 eylulde![]()
Iyi tatiller canımBen bayramın son günü tatile gidiyorummişten ayrıldım bayram öncesi bizimkilerin yanına takılacağım Bi bir hafta kadar
ama ordada dikkat edeceğim
![]()
Mezuniyetten sonra 1 sene vaktin varmis calisirsin bol bol canimİki senede bir oluyor bu sene mezun olcam sanırım 2022 dekine girerim Bi sene tekrar çalışırım gibi![]()
Tesekkur ederimBaşarılar dilerim.Ben şimdiye kadar hiç önemsemedim kpss yi nedense ama şimdi çok pişmanım. 1 kez girdim 1 kezde başvurdum sınava girmedim ben memurluk yapamam diye
aklı kıt olmak böyle bişey sanırım
şimdide Yaş 45 girsem 100 puan alsamda Bi halta yaramaz artık yaş geçti.
Yavrukus esimin bana taktigi isim, 12 yildir en cok duydugum sozcuk, cok sevindim lakaplarimizin ayni olmasina..Çoook sağol kardeş takımımızın kaptanı. Yavrukuş benim çocukluk lakabım bu arada....
Misafir kismini anladim canim da iki gundur kahvaltilarin cok sagliksiz geliyor banaSabah (09.00)
Yarim porsiyon patatesli börek ( dışarda kahvaltı)
Öğlen (14.30)
Az yağda kızartılmış tavuk göğüs 1 adet ve but
3 yemek kaşığı pilav
1 kola ( misafirlik)
1 baklava ( yemezsem ayıp olacadi)
Akşam (18.00)
Fındik ezmeli tahıllı kraker 1 adet ! ( Karnım çok dolu hissi var diye bu menü böyle)
Sabah mezar ziyaretlerimiz vardı tartilamadim yarına inşallah güzel ekşi ile geleceğim şekerim
Evet esim evde olunca nedense kahvaltilarim sapıtıyor evde yapmıyoruz dışarda istiyor çocuklarla.Misafir kismini anladim canim da iki gundur kahvaltilarin cok sagliksiz geliyor bana
Dun pogaca bugun borek
Tamam canimEvet esim evde olunca nedense kahvaltilarim sapıtıyor evde yapmıyoruz dışarda istiyor çocuklarla.
Yarın evdeyim daha iyi olur insallah
Kahvalti niye yapmadin canim bir sıkınti yoktur inşallah