• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 ağustos
09.00
3kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Avuç içi minik çekirdeksiz üzüm
14.00
Yarım tabak etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
19.00
1 bardak kefir
2 dilim patlıcanı üstüne pizza malzemesi koymuş komşum ondan yedim
Sonra yarım paket petibör püskevit🤔
Güzel haber yeni komşumun kızı yeni mezun diyetisyenmiş🙃🙃🙃
Su 3.5 lt
Spor 35 dk kardiyo
500 iç bacak 280p
Zipzip- Zipzip- H hasbeenandgone sportie sportie

Dokuntuler basladi ise ates olmaz artik bunla geçmiş olsun canim
Evet çok şükür ateşi atlattık ya🙏🏻
Yaaa ilk defa duyuyorum bu hastalığı
Ateş erkek çocukları için tehlikeli evet
Allah yardım etsin
Biz eşimle vardiyalı bakardık gece
Uyumayalım diye berjer de oturarak 30 ar dk uyuyup saat kurardik sonraki 30 dakika içinde
Allaha emanetler ya🥺 hep ateş düşürücü kullandık dönüşümlü. Sürekli ılık duş. Nemli bez ile sildim vücudunu. Yatarak emdi o yüzden arada sızdığım oldu sonra çok vicdan yaptım nasıl uyudum diye😔Alarm kuruyordum sızmayayım diye kapatıp yatmışım hiç farkında olmadan. eşim arada uyandı sağolsun ateşi kaç deyip uyudu😏

Allaha emanetler ya🥺 hep ateş düşürücü kullandık dönüşümlü. Sürekli ılık duş. Nemli bez ile sildim vücudunu. Yatarak emdi o yüzden arada sızdığım oldu sonra çok vicdan yaptım nasıl uyudum diye😔Alarm kuruyordum sızmayayım diye kapatıp yatmışım hiç farkında olmadan. eşim arada uyandı sağolsun ateşi kaç deyip uyudu😏
Bnm çocuklarımda geçirmişti dikkat edin başka çocuklara da bulaşır yakın zamanda temas ettikleri var ise uyarın isterseniz 14 güne kdr kuluçka süresi var
Kuzenlerine bulaltırmışlardı ondan diyorum

Canim tekli koltuk berjer ne varsa onda uyumayı tercih et...çok rahat olmayınca zaten fazla uyunmuyor....saati de iki tane kur gerekirse...
Inşallah hemen atlatır

Suları boşalttık canım, ama parkelerin altı hala ıslak ve biraz su var. Kabaca temizlik de yaptık. İyice kurumasını ve eksperin gelmesini bekleyeceğiz. Parkelerin değişmesi gerekecek malesef, kabardilar. Evin geri kalanını da temizledik bugün, daha şimdi uzandım ama hala iş var.
Allah kolaylık versin eltim çok üzüldüm durduk yere iş çıktı neyse beterinden korusun diyelim

3 ağustos
09.00
3kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Avuç içi minik çekirdeksiz üzüm
14.00
Yarım tabak etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
19.00
1 bardak kefir
2 dilim patlıcanı üstüne pizza malzemesi koymuş komşum ondan yedim
Sonra yarım paket petibör püskevit🤔
Güzel haber yeni komşumun kızı yeni mezun diyetisyenmiş🙃🙃🙃
Su 3.5 lt
Spor 35 dk kardiyo
500 iç bacak 280p
Zipzip- Zipzip- H hasbeenandgone sportie sportie
Spor su mükemmel olmuş. Patlıcanlı günün sonuna petibör bisküvisi olmamış tabii de. Bir şeye moralin mi bozuldu. Ben genelde moralim bozulunca yerim böyle şeyler. Böyle durumlarda biraz çekirdek çitlemeyi ve yanına soğuk su ya da soda içmeyi deniyorum. Yapabilirsem sadece soda tabii ki. Çekirdek de el oyalıyor

Sana şu anki kilomu söylesem şok geçirirsin bn geçirdim şahsen amma aynı görünüyorum Spor yapcan şekerim başka oluru yok

Bugün baştan iyiydim ama sonra püskevit yedim kaptanın hem de uyduruk petibör
Bnm psikolojim hiç iyi diil ya of
Canım tabii aynı görünürsün hep spor yapıyorsun vücudun sıkı. Ben zayıflasam da kötü görünücem spor şart tabii ki de. Zaten o yüzden zayıflama hevesim de kalmadı ya....

Valla spor olarak cok hareket etmiyorum bahcede canim yaa zaten bugun bitti bahce isleri yarin sabah 9-10 gibi donecegiz eve
Bundan sonra evde bolgesel spor yapabiliriz benim bacaklara yonelik hareketler yapmam lazim sende belin icin yaparsin yarin bu konuyu tekrar konusalim canim
Tamam canım. Bu arada kızlar şu iğne batırma olayına da girdim Dr beline yapılacak bir şey yok yapısı böyle dedi. Ancak kum saati vücut şekli için ameliyat filan yapanlar varmış. O da moralimi bozdu sanırım. Ama spor yapsam göbeğim şekillenir en azından şu anda zayıflasam da üst vücuttan gidiyor canım

bir gün ben de inşallah İnce belli olurum. Şu anda kaç kilosun bilmiyorum ama bir an önce eski formuna kavuşmanı dilerim canım senin de

Sabah; 8,5 ta kalktım ılık limonlu suyumu içtim ,

1 tane haşlanmış yumurta,1 dometes, bir simitin yarısı, 1salatalık, ,maydonoz, 1 bardak maydonoz sapı kaynatıp içtim,biraz labne peynir,

ARA ÖĞÜN ;3dilim baklava,1 fincan türk kahvesi, 2 tane bayram çikolatası

KARDİO: 37 dk =222 puan

KOŞU;50 DK =300 PUAN

TOPLAM PUAN ;522

AKŞAM YEMEĞİ

Saat;7

1 tane donas, 1 tane ayran

5 LİTRE SU
Spor su mükemmel. Ara öğünü fazla yemenin sebebi sabahki simit canım. Tam buğday ekmeği ye onun yerine. simit Çok lezzetli ama müthiş acıktırıyor Sonra olmadık bi şey yiyor insan.
Donas ne demek onu anlayamadım canım. Afiyet olsun

Çok geçmiş olsun canım

Fark etmez kaptanım ya 60 yapalım madem.

Menü vereyim.
11.00 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 3 ceri domates, 2 dilim peynir, 1 bardak ayran
17.00 1 kase corba,1 tabaktan daha az yoğurtlu diyet Makarna ,közlenmiş patlıcan salatası. Suyu sayamadim ama az olduğuna eminim. 2.5 saat yürüyüş yaptım bugün sıcakta. sportie sportie
Valla menü hele de 2,5 saat yürüyüş süper olmuş 😃

Back
X