Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaaaaaaeee benim eliptikte 1 saatte 300 küsür kalori gösteriyor abla benimki mi yanlış acaba 500 olsun tabi
![]()
Maşallah canim.çok sevindimGeldim eve kizlar ilk isim tartilmak oldu
37 gun once 57.5 ile gitmistim koye geldigimde 57.4 kilo geldim 100 gram vermisim
H hasbeenandgone
E Elif_Eylul
Tesekkur ederim canim ❤❤Maşallah canim.çok sevindim![]()
![]()
![]()
![]()
Kahvaltı yapipmi gittin su ictinmi belki dahada fark vardirGeldim eve kizlar ilk isim tartilmak oldu
37 gun once 57.5 ile gitmistim koye geldigimde 57.4 kilo geldim 100 gram vermisim
H hasbeenandgone
E Elif_Eylul
Kahvalti yaptim sabah canim suda ictim ama az bakalim yarin belli olur asil kilomKahvaltı yapipmi gittin su ictinmi belki dahada fark vardir
Yarin sabah daha belli olur belkide dahada eksisinKahvalti yaptim sabah canim suda ictim ama az bakalim yarin belli olur asil kilom
Giderkende sabah 6 da tartilmistim canim o kilomda cok dogru degildi ama artik asil kilomu bilecegim :))Yarin sabah daha belli olur belkide dahada eksisin
AllahimyaaaaGiderkende sabah 6 da tartilmistim canim o kilomda cok dogru degildi ama artik asil kilomu bilecegim :))
Bakalim kac defa tartilcam bugün![]()
Tamam canim yeniden hatirlat cuma gunu hedefini 60 olarak yazalimFark etmez kaptanım ya 60 yapalım madem.
Menü vereyim.
11.00 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 3 ceri domates, 2 dilim peynir, 1 bardak ayran
17.00 1 kase corba,1 tabaktan daha az yoğurtlu diyet Makarna ,közlenmiş patlıcan salatası. Suyu sayamadim ama az olduğuna eminim. 2.5 saat yürüyüş yaptım bugün sıcakta.sportie
tarlada çalışmanin gücüGeldim eve kizlar ilk isim tartilmak oldu
H hasbeenandgone
E Elif_Eylul

Kesinlikle eğer evde olsaydim yediklerimle 61-62 gelirdimtarlada çalışmanin gücü![]()
Hareket berekettir azizimmKesinlikle eğer evde olsaydim yediklerimle 61-62 gelirdim![]()
Valla oyle canım tartiya cikarken dedim 60 i gorecem kesin diye ama neyseki gittigim kiloda kalmisimHareket berekettir azizimm![]()