Biliyorum canım takildiginisus derken şaka dedim
Köyler serin tabiki şehirler yaniyo
valla elif bütün millet korona yüzüden köye siginiyor. kalabalık olmaya başladi .Biliyorum canım takildigini
Gercekten cok sicak geldi geri mi gitsem koye diye düşünüyorum burda vakalarda cok :))
Bizim köy her zamanki gibi değişen birsey yok canim birde koyde kimseyle iletisim yok evin onunde istedigim gibi gezebiliyordum artik zor gidemem gibi görünüyorvalla elif bütün millet korona yüzüden köye siginiyor. kalabalık olmaya başladi .
Evet canim cok sicak heryer bizim burasida esiyo sabaha karsi örtunuyoz guzel ben yazi sevmiyorumBiliyorum canım takildigini
Gercekten cok sicak geldi geri mi gitsem koye diye düşünüyorum burda vakalarda cok :))
köyde kimse yoktu. sonradan korona yüzünden millet köye kaçti ev yapan da oldu. kahvehane kapalıydı.. bi baktim dolmuş. :) eşim de sasirdi bu böle degildi dedi. Köy havasi bi başka.. ama fabrika olmazsa iyi yaninda fabrika bulunuyor.Bizim köy her zamanki gibi değişen birsey yok canim birde koyde kimseyle iletisim yok evin onunde istedigim gibi gezebiliyordum artik zor gidemem gibi görünüyor
Tahin sevilmez mi kız çok faydalibugün öğlen kemalpaşa tatlısı vardi yemedim çoğu tahinli.. hiç sevmem ki
Bende kisi sevmiyorum ama bu kadar sicagida sevmiyorum ilk bahar ya da sonbahar olacakEvet canim cok sicak heryer bizim burasida esiyo sabaha karsi örtunuyoz guzel ben yazi sevmiyorum
Vakaaa cokmus simdi söylediler burdada artmış zaten ilk 5teyiz
Kahvehaneye gittikten sonra koye gitmenin ne anlami kalıyor kiköyde kimse yoktu. sonradan korona yüzünden millet köye kaçti ev yapan da oldu. kahvehane kapalıydı.. bi baktim dolmuş. :) eşim de sasirdi bu böle degildi dedi. Köy havasi bi başka.. ama fabrika olmazsa iyi yaninda fabrika bulunuyor.
Keşke bizim istediğimiz gibi olsaBende kisi sevmiyorum ama bu kadar sicagida sevmiyorum ilk bahar ya da sonbahar olacak
kafa dinlemeye nolacakKahvehaneye gittikten sonra koye gitmenin ne anlami kalıyor ki
Kimseyle gorusmedim ki canimZipzip- elif sen köyde durdukça yaşlı teyzeler başini etini yemiştir evlenmedin mi daha. oğlan bulayim demiştir
Başarılar dilerim.Ben şimdiye kadar hiç önemsemedim kpss yi nedense ama şimdi çok pişmanım. 1 kez girdim 1 kezde başvurdum sınava girmedim ben memurluk yapamam diye aklı kıt olmak böyle bişey sanırım şimdide Yaş 45 girsem 100 puan alsamda Bi halta yaramaz artık yaş geçti.
Bende alayım iyi fikir.
Ben bana olmayan 40 beden bir elbisem var onu koydum gardrobumun önüne astım onu giyene kadar motive olayım diye. Ona girdipim gün onu kaldırıp 38 Beden olan bir elbisem var Dı çok sevdiğim için vermedim kimseye girerim bir gün demiştimonu asacağım sonra
Ohh lavaşa sarılmış kebaplar havada uçuştu bir görsen
Senve lavaslar ohhhh mis
Benim gibi tatli yedinmi tatli
BENİMDE VAR ÖYLE PLANLARIM
Kızlar ya evi su basmış mahvolduk valla.
Ohalde
24 temmuz kilom :78,4
31 temmuz kilom : 77,1
3 ağustos kilom : 76,7
Toplam giden kilo : 1, 7 kilo
Zipzip-
Bu arada 13 temmuz da vücut ölçülerimi almıştım
Bugün tekrar aldım
3 er cm incelme olmuş çok mutlu oldum
Mezura ile daha kolay oldu
4 lira filan mis zaten
Istediğim bölgelerde incelemeler olmuş
En az 2 en fazla 3 er cm
Boyun ve bir yer daha sabit
Hadi bakalim hayirli olsun
Öncelikle herkese iyi bayramlar
Oğlum hastaydı ateşler içinde yattı kaç gece. Bende başında nöbetteydim. Pek iştah olmuyor böyle durumda ama aşırı dengesiz beslendim. Gece fln ne bulduysam yedim. Sabah tartılmadım. Şimdi tok karna 52.8dim.
Gecmis olsun canım nasil durumu iyidir inşallah
Bana yardım edecek biri lazım
Kimi yardimci yapsam takima gelmiyor tek basina yetisemiyorum ki
Çok geçmiş olsun canımsağol canim iste afedersiniz kabizliktan dolayı icerde çatlamalar olmus oyuzden ameliyat oldu ablam bayramda gorusemedik yeni gordum
Merhaba ben iyi gidiyorum hic kilo almadim
Eskisehire geldigim icin giremeddimde
Kacamagim olmadi
Kilo vermeye devam
Bayram sonu detoksu yapsak mukemmel olmaz mi
ben 15-16 yaşındaydim köye verdiler babaannemin yanina.. kadinin biri geldi dedi ki sen esbbenin gizi misinnKimseyle gorusmedim ki canim
65 +70 arasını göreyim 60 istemem kızGörürsün sen canım 60 da gorursun bence :)
Cumaya kesin 56 lı gelirim
90 lar ne yaptı acaba 100 olmuşlar mıdır
yok eriyolar bizi geçecekCumaya kesin 56 lı gelirim
90 lar ne yaptı acaba 100 olmuşlar mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?