olur bi sürü var. :) kayınvalidem fazlalıklari komşulara veriyorKabak yollarsan sevinirim
Benimde kasalarda yetistirdigim biber,domates,salata cilegim var tarlaya da patlıcan falan ektik ama kabak ekmedikolur bi sürü var. :) kayınvalidem fazlalıklari komşulara veriyor
Normal kabak mi bal kabagi miKabak yollarsan sevinirim
En onemli yiyeceği ekmemişsinBenimde kasalarda yetistirdigim biber,domates,salata cilegim var tarlaya da patlıcan falan ektik ama kabak ekmedik
diyetlik kabak çorbalık kabak detoks kabagiNormal kabak mi bal kabagi mi
Hani az once yiyerek zayiflayacagim diyordun detoksa gecis yaptin hemendiyetlik kabak çorbalık kabak detoks kabagi
bal kabagi daha çok.Normal kabak mi bal kabagi mi
yaaaa sende sussanaaaHani az once yiyerek zayiflayacagim diyordun detoksa gecis yaptin hemen
kız bal kabagi zayiflatmaz midiyetlik kabak çorbalık kabak detoks kabagi
Yakin olsaydın gonderirdim sana bir sureden sonra yenmiyor bizde desimdi aklima geldiyaaa
Biz severiz balkabiginida tatlisi tahinli cevizle guzel olurbal kabagi daha çok.
Susacam zaten yaa cook yorulmusum ve cook sicak yaa koy ne guzel serindiyaaaa sende sussanaaa
vardir onunda birseyi yawww guzeldir kabak candirkız bal kabagi zayiflatmaz mi
sus derken şaka dedimSusacam zaten yaa cook yorulmusum ve cook sicak yaa koy ne guzel serindi
bal kabagi çorbasi yapıyolar inanilmaz zayiflatiyormuş:)vardir onunda birseyi yawww guzeldir kabak candir
tahinli ben sevmiyorum çok şekerliBiz severiz balkabiginida tatlisi tahinli cevizle guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?