Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın millet.
Bugün biraz buruğum, hatta çok buruğum. Kız kardeşim eşinin tayini yüzünden başka bir şehre taşınıyor bugün. Haftada en az 3 görüşürdük şimdi yılda 2 yada 3 görüşüşebileceğiz. Allah sağlık sıhhat versin önce tabii, Rabbim in zoruna gitmesin ama üzülüyorum işte.

Canım afiyet olsun bende bol baharatlı severim, birde sarımsak ekliyorum, kajun baharatı çok yakuşıyor, fesleğen, kekik, kırmızı biber alabildiğince ekliyorum çok lezzetli oluyor

Canım çok güzel menün sporun
Sahalara geri döndün diyelimni ağustosta 70 i atıyomusun sırtından

Kaçamaklar oldu bitti artık önümüze bakalım , cuma tartı günü artık kaçamak yok

Afiyet olsun canım, kırmızı lahana çok faydalı gerçekten , bende gaz yapar çiğ hiç yiyemem,
Çok güzel salata alternatifi olmuş süper
Akşam yemeğinin ne olduğunu anlayamadım
Detoks olayı benimde kafama yatmaya başladı
Ama zaten aç geziyoz be

Geldim geldim canım yarından itibaren menü bildirimibe başlayacağım

Hoşgeldin

Menün çok güzel afiyet olsun canım

Artmadı inşallah

Günaydın canım

Sen nerdeydin O nereye gidecek ? Herşeyin hayırlısı olsun, artık teknoloji devreye girecek görüntülü konuşursunuz bol bol
Eskiden böyle imkanlar da yoktu

İnşallah cnmm sağol.
Oğlak burcuyum evet biraz fazla hırs var ama gelince
Ben bu gazla 1 aya 60 ı bulurmuyum dersin

Günaydın canım

Sen nerdeydin O nereye gidecek ? Herşeyin hayırlısı olsun, artık teknoloji devreye girecek görüntülü konuşursunuz bol bol
Eskiden böyle imkanlar da yoktu

Ben İstanbuldayım, Malatya ya gidiyor kardeşim. Zaten korona yüzünden çok sık görüşemedik pek. Şimdide başka şehre gidince işte üzülüyorum. Biz 4 kardeştik cnm 4 yıl önce abimi bir kazada kaybettik. Kaldık 3 Kız kardeş, çocukluğumuzdan beri hiç ayrılmamıştık hepimiz evlendik İstanbulda yaşıyorduk. Şimdi birimiz uzağa gidince işte
Evet Allahtan şu görüntülü muhabbeti var da hasret giderebiliyoruz.

Canım başın sağolsun büyük acı yaşamışınız, herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Tahmin ettim kuzum... bütünleştin sen onunla...dilin aranır durur artık..
Kirazlar yarın bir de bağırsakları çalıştırır ohhh bu hafta gelsin eksiler ...
İyi olmana sevindim tatlım. ❤
Çok şükür ki iyiyim agrimda yok antibiyotik bitiriyim dolguları da yaptırayım :) konuşurken farkediyor herkes aaa o ne öğle parlıyor filan derken en sevdiğim piercingim oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…