İlk maaşınla bize ne alcaksın abla inşaAllah![]()
O zamana kadar da koca eline bakıcam
İyice kemerleri sıkıcaz anlıycağın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk maaşınla bize ne alcaksın abla inşaAllah![]()
Ay yemek bu saate kaldı bugün. Evdeki yemekler bana uyumayınca ne yiyeceğimi şaşırdım artık tavuk yapıyorum ama yağsız salçasıbol baharatlı salçalı seviyorum ama tuz oranı az olsun diye biber zerdaçal karabiberli yaptım bakalım nasıl olcak tadı,
![]()
Menü vereyim
Sabah 11.45
1 yumurta
2 dl çavdardan az kaşarlı tost
Domates salatlaık biber yeşil çay
Ara 3 erik 1 kayısı
Akşam 18.00
1.5 kepçe mercimek çorbası 3 kasap köfte salata yoğurt
Su 3lt olur
Spor boosted
Ve bu 3 videoEki Görüntüle 2671100
Zipzip- @sudem34
Merhaba hanımlar. Öncelikle bu günün menüsünü vereyim.![]()
sabah 9.30 iki dilim öavdar ekmeği ile iki kaşık et sote, iki üç tane yaprak sarma ve çay, yemekten sonra dıları çıktık, ikindiye doğru döndük. 10120 adım atmışız.eve dönüşte , iki dilim karpuz peynir 3, 4 tane de
tulumba tatlısı yedim.saat 15.30 civarında yedik. Akşan yemek yemeyeceğim. 3 lt su ve meyan şerbeti içtim.
![]()
Sabah 11 45
Aksam 18 30
Disarida islerim vardi pazar ve carsi yaptim. Yemegi yetistiremedim 18 30 benim icin gec bir saat suan evde kalan yarim isime devam edecegim. Keyif cayi cerezim esimle birlikte yedik. Carsidan gelince bir diyet kahve ve hir kac badem yedim. Aksamda isler bitince bir kahve daha icerim sanki![]()
Detoks olayı benimde kafama yatmaya başladı
Geldim geldim canım yarından itibaren menü bildirimibe başlayacağım![]()
Menü paylaşayım
Öğle yemeğine kadar 2 bardak şekersiz çay içtim
13.00 1 kaseden az çorba, 1 kase kuru fasulye, 1 porsiyon yogurt, 2 adet acı biber turşusu
14.30 türk kahvesi
18.00 6 adet kuru köfte, 1 bardak ayran, közlenmiş patlıcan salatası
1 saat eliptik 300 puan
Su yine az oldu. Suyu yarından itibaren daha çok içeceğim![]()
sportie
Zipzip-
Artmadı inşallahGünaydın fıstıklar, ❤❤❤
Hadi hadi motivasyon kaybetmek yok toparlanıyoruz, şimdi ben gidip jillian yapıcam
Dün akşam alerjim çok azdı birkaç gün ilaç almadım vücut dirensin diye ama beni perişan etti, dün aldım ilacımı şimdilik iyiyim
Bir de tartıda ne göriyim
Dün sabah tam tamına 58 idim bu sabah ki tartı sonucumu merak edenler![]()
Günaydın millet.
Bugün biraz buruğum, hatta çok buruğum. Kız kardeşim eşinin tayini yüzünden başka bir şehre taşınıyor bugün. Haftada en az 3 görüşürdük şimdi yılda 2 yada 3 görüşüşebileceğiz. Allah sağlık sıhhat versin önce tabii, Rabbim in zoruna gitmesin ama üzülüyorum işte.
İnşallah cnmm sağol.Canım maşallah sana
Bu haftanın bunayın yıldızı olacaksın istikrarına hayranım
Kendime pay çıkarayım hemen eee nede olsa oğlak burcu ☺ Kararlı istikrarlı azimli
@Evvab cım da öyle başlamıştı ama sürekli motivasyon kaybı yaşadı , şimdilerde toparlanıyor gibi inşallah
Bu ağustos ayında ikinizin de 70 leri arkanızda bırakmanızı istiyorum
Bu şekilde devam edersen harika olacak![]()
Artmadı inşallah![]()
İnşallah cnmm sağol.
Oğlak burcuyum evet biraz fazla hırs var ama gelince
Ben bu gazla 1 aya 60 ı bulurmuyum dersin![]()
Günaydın canım
Sen nerdeydin O nereye gidecek ? Herşeyin hayırlısı olsun, artık teknoloji devreye girecek görüntülü konuşursunuz bol bol
Eskiden böyle imkanlar da yoktu
İnşallahEylülde kısmetse 70 lere veda etmiş olursun![]()
Ben İstanbuldayım, Malatya ya gidiyor kardeşim. Zaten korona yüzünden çok sık görüşemedik pek. Şimdide başka şehre gidince işte üzülüyorum. Biz 4 kardeştik cnm 4 yıl önce abimi bir kazada kaybettik. Kaldık 3 Kız kardeş, çocukluğumuzdan beri hiç ayrılmamıştık hepimiz evlendik İstanbulda yaşıyorduk. Şimdi birimiz uzağa gidince işte
Evet Allahtan şu görüntülü muhabbeti var da hasret giderebiliyoruz.
Sorma Cnmmm. Trafik kazasında aynı arabada abimi, yengemi ve yeğenimi kaybettik bir aile kayboldu gitti malesef. Allah Rahmet Eylesin.Canım başın sağolsun büyük acı yaşamışınız, herşeyin hayırlısı olsun inşallah![]()
şu an bile öleyim.. işler yoğunluğu...Ben çalışmaktan kilo aldımmalum 8 saat totom sandalye üzerinde. Anca kalk tuvalete git yemeğe git o kadar
Çok şükür ki iyiyim agrimda yok antibiyotik bitiriyim dolguları da yaptırayım :) konuşurken farkediyor herkes aaa o ne öğle parlıyor filan derken en sevdiğim piercingim oldu :)Tahmin ettim kuzum... bütünleştin sen onunla...dilin aranır durur artık..
Kirazlar yarın bir de bağırsakları çalıştırır ohhh bu hafta gelsin eksiler ...
İyi olmana sevindim tatlım. ❤
ben ordan oy vererek kazandim. :)Sen nerdesin ki canim
Prolugun bir getirisi yok zaten belki yemek yarismasindan kazanirsin bir gun![]()
bahçeli olanlar kesin kazaniyor. bende bahçe var da karşımda dedektif komşu varSunum isini beceremiyorum o yüzden uzaktan izliyorum artik![]()