Bu sıcaklarda hiç cekilesi değil geçmiş olsun ablacım.Cok gecmis olsun canim benimde romaztizma icin ictigim ilac mide bulantisi ve ishal yapti fenayim yine basladi bulanti
leydii18 kac gundur menu paylasmiyorsun takima bile uğramıyorsun herhangi bir sebebi var mi
MaşaAllah sana öyleyken köye gittin bide orda temizlik yaparsın maşaAllah sana zayıf kalmanın sırrı çalışkan ve hiç birşeyden şikayet etmiyor olmanCok gecmis olsun canim benimde romaztizma icin ictigim ilac mide bulantisi ve ishal yapti fenayim yine basladi bulanti
İyiyim hamd olsun sen nasılsınn canımnasılsın canımcımmmm?
İyiyim hamd olsun sen nasılsınn canımyokmu fazla kilon yakalım
Tamam canım gelmeyince merak ettimTabiki bir sebebi var. Oğluma bi haller oldu sürekli ağlıyo. Annemdeyim ama daha fazla yoruldum burda. Asla benden ayrılmıyo. Günde bin kiri dışarı çıkartıyo beni bu yandan kızımla uğraşıyorum emmiyo sürekli elimle sağıp veriyorum. Hatta çoğu zaman sarjım bitik tel. İ elime bile alamıyorum. Artık dahada dikkak edicem
Aleykum selam canim ❤Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun
Daha uyuyordur belki gelir ilerleyen saatlerde :))))Sudemm diyorum kime diyorumm
Allah iyilik versinÇok şükür canım, memnunum halimden ama azminizi alkışlıyorum!!!
İçime küstü, gelmeyecek diye doğuyorTamam canım gelmeyince merak ettim
Aleykum selam canim ❤
Daha uyuyordur belki gelir ilerleyen saatlerde :))))
Gelir benceİçime küstü, gelmeyecek diye doğuyor
İnşaAllah ama bu saate gelirdi oGelir bence
bu sorunun cevabını bilsem giderdiO kadar spora rağmen neden gitmiyor acaba
Çok spor yapmak herzaman iyi sonuç vermez hatta 70in altına düşene kadar çoğu diyetisyen yürüyüş harici spor önermez.bu sorunun cevabını bilsem giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?