Açıklama yapmak istemiyorum.Yazmicaktim ama bu lafin heryere gidiyo aciklama bekliyorum senden
ozaman lafi koyupta oraya gidemezsin bana soyluyosan lafi dümdüz soylede bosa gitmesin belli senin nasil sudemi korudugun birakipta gittin oraya sonra nevresteye soyle soyle o mahcup olsun diyen sen sudemi arar oldu gözlerin Arkadaş canlısı oldugun belli burda sadece sudemle biz konusmuyoruz ozaman lafi carpitip birakmaAçıklama yapmak istemiyorum.
Biz derken gülümse ve sen mi? Gülümseye falan değil lafımda evet sana var iki çift lafım. Madem açtın konuyu. Bana özelden ss atmıştı zaten sudem. Biliyordum yani konuşmaları. Ama bana göre sudemin mahcup olacağı birşey yoktu. Bu yüzden at mahcup olsun dedim, mahcup olmayacağını bildiğim için.ozaman lafi koyupta oraya gidemezsin bana soyluyosan lafi dümdüz soylede bosa gitmesin belli senin nasil sudemi korudugun birakipta gittin oraya sonra nevresteye soyle soyle o mahcup olsun diyen sen sudemi arar oldu gözlerin Arkadaş canlısı oldugun belli burda sadece sudemle biz konusmuyoruz ozaman lafi carpitip birakma
Tamam kaptanım afedersinKizlar lutfen bu konuyu kapatin uzamasin
Seni zaten ilgilendirmez benim onla konusmuyo olmam yada onun benle konusmuyo olmasi buraya laf atip birakamazsin seni ilgilendirmez benim hangi mesaji beyenip beyenmemem seni de ben takip ediyorum kimleri beyenip beyenmedigini merak etme kendini on plana çıkarmaya calisma,Allah lafi agzindan düşmez ama böyle seyleri cok iyi biliyosunuzBiz derken gülümse ve sen mi? Gülümseye falan değil lafımda evet sana var iki çift lafım. Madem açtın konuyu. Bana özelden ss atmıştı zaten sudem. Biliyordum yani konuşmaları. Ama bana göre sudemin mahcup olacağı birşey yoktu. Bu yüzden at mahcup olsun dedim, mahcup olmayacağını bildiğim için.
Sana gelince o senin takım arkadaşın istersen konuşma ama kıza karşı yazılan tüm mesajları beğendin muhtemelen sudemi çok sevdiğinden (!) Ve evet o benim arkadaşım, onu ben çağırmıştım oraya benim çağırdığım birinin üzülmesi beni daha çok üzdü.
Harikasın canım ben tatil diye bozdum dengeleri. Bakalım önümüzdeki hafta kaç kilo olucam? Ama spor yapıyorumGünaydın kızçeler
Salı 55
Cuma 54.4
Zipzip- H hasbeenandgone
Afiyet olsun canım Menü ve yürüyüş güzel bence ama fanta yerine Ayran filan içmeni tavsiye ediyorum5 ağustos menum
Yarım simit
Zeytin
Peynir
Salatalık
Domates
Öğle
4 tane sarma
Yarım dilim ekmek
Akşam
Sebze yemeği
Salata
1 bardak fanta
2 saat yürüyüş
Bana bunlarla gelin cook sevindimBen konuya döneyim bugün güzel bi eksik vardı inşallah yarına daha güzeli olur
Bana bunlarla gelin cook sevindim
Inşaallah canim bu sefer iki haneli rakamlara inelim seninleBende yaa 109 dan inim derken 108 i gördüm şükür yarına inş 108 in altı olur
Kuzum bu hangi hafta bn 2 gün yapmadım da sadece anlamadım25.07 - 31.07 HAFTASI SPOR YARIŞMA RAPORU
Üye Adı Cumartesi pazar Pazartesi sali carsamba Persembe cuma @Nidsalii 300 195 625 630 480 120 240 @sudal 312 180 yok 570 yok 662 280 @PAPATYAM 360 165 190 240 170 182 121 @medusares 120 450 300 450 yok yok yok sportie yok yok 300 620 yok yok 162 @Orjinalisim 205 135 100 225 yok yok yok selensu82 268 355 yok yok yok yok yok @Lili 38 150 150 yok 180 yok yok yok sudem34 yok yok yok 190 207 yok yok E Evvab yok 120 yok yok yok yok yok @Felicio 90 30 yok yok yok yok yok @Mayamca yok 60 yok yok yok yok yok
Arkadaşlar Geçen haftanın spor sonuçlarını listede puan sıralamasına göre yaptım.
Bayram haftası olmasına rağmen özellikle sporlarını aksatmayan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim
Bayram haftası olduğundan genel katılım eksikliği gayet normal . Bayram da mı yapmayalım
Bakıyorum da bu hafta da çok iyi değiliz aslında. Haftanın bitmesine 2 gün kaldı, çok iyi raporlar gelmiyor maalesef.
Hadi kızlar, zaten bayram dedik yedik içtik, bari spora yüklenelim de gelenler hiç yerleşmeden hemen gitsin
Eveeett şampiyonları kocaman bir bravo
1. @nidsalli 2.590 puan
2. @sudal 2.004 puan
3. @PAPATYAM 1.428 puan
4. @medusares 1.320 puan
5.sportie 1.082 puan
Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum En büyük
Haydi bakalım bayram sonrası tüm aldıklarımızı geri veriyoruz
Gecen haftanin 25-31 temmuz arasi canimKuzum bu hangi hafta bn 2 gün yapmadım da sadece anlamadım
25 temmuz
Eki Görüntüle 2667716 Eki Görüntüle 2667717 Eki Görüntüle 2667718
SSu 4
Spor 22 dk karın
11 dk kardiyo
500 iç bacak 268p
Zipzip- H hasbeenandgone sportie
Eki Görüntüle 2668067 Eki Görüntüle 2668068
Su 4 litre
Spor 100 jj
10 dk bacak
13 dk bacak kalça
11 dk yan kalça
11 dk iç bacak
500 iç bacak toplam 355p
Yazlığa döndüm cnm akşam fena değilim
Hayırlısı olsun
Ben 3 gün çok karışık yedim arkadaşlar saatlerim biraz şaştı ama içki de içmedim kötü bir şey de yemedim
Hatta bu akşam sporumu da yaptım
200 ip atlama (ip aldım korkumu yenip atlıcam inş)
30 dk tüm vücut
500 iç bacak toplam 316 p
sportie
4 gün yapmışım kız niye benim psikolojimden oynuyon30 temmuz
11.00
1 yumurta
2 kk kdr ezine
Domates salatalık
Çökelek
3 ceviz
1tatlı kaşığı fıstık ezmesi
17.00
1 tabak etli patlıcan yemeği
Salata
Yoğurt
Su 4
Spor
20 dk kardiyo +karın
14 dk kol
11 dk sırt
500 iç bacak 340p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?