Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Açıklama yapmak istemiyorum.
ozaman lafi koyupta oraya gidemezsin bana soyluyosan lafi dümdüz soylede bosa gitmesin belli senin nasil sudemi korudugun birakipta gittin oraya sonra nevresteye soyle soyle o mahcup olsun diyen sen sudemi arar oldu gözlerin Arkadaş canlısı oldugun belli burda sadece sudemle biz konusmuyoruz ozaman lafi carpitip birakma

Biz derken gülümse ve sen mi? Gülümseye falan değil lafımda evet sana var iki çift lafım. Madem açtın konuyu. Bana özelden ss atmıştı zaten sudem. Biliyordum yani konuşmaları. Ama bana göre sudemin mahcup olacağı birşey yoktu. Bu yüzden at mahcup olsun dedim, mahcup olmayacağını bildiğim için.
Sana gelince o senin takım arkadaşın istersen konuşma ama kıza karşı yazılan tüm mesajları beğendin muhtemelen sudemi çok sevdiğinden (!) Ve evet o benim arkadaşım, onu ben çağırmıştım oraya benim çağırdığım birinin üzülmesi beni daha çok üzdü.

Seni zaten ilgilendirmez benim onla konusmuyo olmam yada onun benle konusmuyo olmasi buraya laf atip birakamazsin seni ilgilendirmez benim hangi mesaji beyenip beyenmemem seni de ben takip ediyorum kimleri beyenip beyenmedigini merak etme kendini on plana çıkarmaya calisma,Allah lafi agzindan düşmez ama böyle seyleri cok iyi biliyosunuz

Yaa lutfen diyorum arkadaslar burda kimse bir birini sevmek zorunda degil
Inanin o kadar yoruldum ki bu durumlardan 2 yildir burdayim kimseyle bir sorun yasamadim
Konusmuyorsa konusmasin takip etmiyorsa takip etmesin dunyanin sonu degil ki
Zaten hayatlarimizda bir suru sorun yasiyorken birde burda mi canimizi sikalim bu olaylarla
Konu kapansin baska mesaj gormek istemiyorum ...........

5 ağustos menum

Yarım simit
Zeytin
Peynir
Salatalık
Domates

Öğle
4 tane sarma
Yarım dilim ekmek

Akşam
Sebze yemeği
Salata
1 bardak fanta

2 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım Menü ve yürüyüş güzel bence ama fanta yerine Ayran filan içmeni tavsiye ediyorum

Zipzip- özür dileyerek yazıyorum konu çok uzadı.

Beğeniden bahsetmiş evvab bende sudeme yazılan mesajları beğendim o yüzden yazıyorum. Sudemle zerre derdim yok olamaz.
Madem evvab kendi arkadaşına destek oluyor benimde yada filizinde kendi arkadaşlarına destek olma hakkı var tabiki. Kime ne?

Buraya ara bulmak için mesaj yazdık görmemezlikten geldi sudem kaptan yazdı onuda görmemezlikten geldi.
Ben niye göreyim onu başka işim mi yok allah aşkına :)) aynısı filiz içinde geçerli.

Bir sürü kişiyiz takımı seviyoruz anlaştığımızla konuşup muhabbet ediyoruz.
Çok güzel görmezden geliyoruz birbirimizi bu konuda sorun yokken başkaları araya girmesin değil mi? Yok sevenlerin sevmeyenlerin diyerek...

Kuzum bu hangi hafta bn 2 gün yapmadım da sadece anlamadım

Eki Görüntüle 2668067 Eki Görüntüle 2668068
Su 4 litre
Spor 100 jj
10 dk bacak
13 dk bacak kalça
11 dk yan kalça
11 dk iç bacak
500 iç bacak toplam 355p
Zipzip- H hasbeenandgone sportie
4 gün yapmışım kız niye benim psikolojimden oynuyon sportie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…