Kaç kilosun canımÇok teşekkür ederim samimi karşılamanız içinhoşbuldum
Ayy nerden bildin kizz 68 kilo imisHoş geldin canım kaç kilo fazlan var Lili gibi 5 kilocukmu
Elhan ablamAyy nerden bildin kizz 68 kilo imis
Sabah konusuyoruz bayalar oldu gorusemedik isde kayseriye donunce goruselim falan diye diyetteyim dedim nerene diyettesin dedi bende vermek istiyorum 68 oldum dediAyy nerden bildin kizz 68 kilo imis
Doğru demiş nerene diyetteysen artıkSabah konusuyoruz bayalar oldu gorusemedik isde kayseriye donunce goruselim falan diye diyetteyim dedim nerene diyettesin dedi bende vermek istiyorum 68 oldum dedi
Suan korumadayim kuzuuu diyete degilimDoğru demiş nerene diyetteysen artık
Mezun olduğunu biliyorum kız korumada oldugunuda bence gayet ideal kilodasin fiziğin muazzam sen kendine takıntı yapmistin sadeceSuan korumadayim kuzuuu diyete degilim
Mezun oldum hem ben
6. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
☆ Takıma yeni katılacak olan arkadaşların, aşağıdaki katılım formınu doldurması gerekir.
katılım formu:
ADINIZ: Gizem
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 1.72
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Muhasebeci
ÇOCUK SAYISI: 3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 3 minnoş :))
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Mankenlere inat :))
Level 1 tamamlandı mıLili 38
Dugun icin elbise aliyorum geleceğimKaptanim yeni eleman getirdim gelll
Hadi bakalim ben akşam o sıkıntıyı atlattım başkada dugun yok uzunca bir sure rahatım kolay gelsin kaptanimDugun icin elbise aliyorum geleceğim
HoşgeldinizÇok teşekkür ederim samimi karşılamanız içinhoşbuldum
25 kg verdim doğum sonrası ama yağlarım var, yok olasıcalar1.72 boy vermiş 69 kilo gayet ideal içimden sövesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?