• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese günaydın🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

24 temmuz kilom :78,4
31 temmuz kilom : 77,1
7 Ağustos kilom : 76,5
Fark : 1.9 kilo
Yüzde : 2,42
Bu sabah erken dışarıda işlerim var çıkmam lazım diye hemen tartıldım. Erken oldu ama yapacak bişey yok, dün sabah 76,4 tüm ama, 🙈
Gunaydin ablacim eksin cok guzel tebrik ederim 😍😍
100 gramda haftaya kalsin :-)

Tatlım Taylan Kumeli' nin videosu yaza fit gir
Üç günde üç kilo muydu

Canım günaydın ❤️

3 günde 3 kilo diyeti evet. 3 farklı videosu var hangisini seversen , link göndermesini beceremiyorum 😅😅😅
Fotosunu çektim yaptığım videonun
Bu arada ben 2 kilo verdim ama gayet memnunum 👍
4FD7D482-2C01-4A33-83F1-4BC047696A09.webp

Canım günaydın ❤

3 günde 3 kilo diyeti evet. 3 farklı videosu var hangisini seversen , link göndermesini beceremiyorum 😅😅😅
Fotosunu çektim yaptığım videonun
Bu arada ben 2 kilo verdim ama gayet memnunum 👍
Eki Görüntüle 2672082
Videonun hemen altinda paylas yazan yer var ya oraya tiklayinca kopyala ifadesi çıkıyor sonra geliyorsun buraya yapistir diyorsun 😊

Günaydın ☀️
24.07.20 2 hafta önce cuma 62,00 kg
07.08.20 bugün ki kilom 61,3 :(((
Fark -0,7 kg
Yüzde :1,13
Daha yüksek hedeflemiştim bu kadar oldu
Bildirim yapmak için merkeze geldim sabahtan pazar dönüş yolunda olacağız sizleri çok özledim
Zipzip- Zipzip-
Canım çok özledim seni tatilde olmana rağmen şahane bi eksiyle geldin tebrik ederim 😍dönüşün muhteşem oldu ❤️❤️❤️

Canım harikasın tebrik ederim şahanesin bravo 👋👋👋❤️

Herkese günaydın🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

24 temmuz kilom :78,4
31 temmuz kilom : 77,1
7 Ağustos kilom : 76,5
Fark : 1.9 kilo
Yüzde : 2,42
Bu sabah erken dışarıda işlerim var çıkmam lazım diye hemen tartıldım. Erken oldu ama yapacak bişey yok, dün sabah 76,4 tüm ama, 🙈
Hiç yanıltmadın canım, böyle güzel bir sonuç geleceği belliydi bravo 👋👋👋 bu şekil devam edersen yolu çabuk tamamlarsın 😍

Hello görlz
Geçen hafta 53.9
Bu hafta 54.4
Zipzip- Zipzip-
H hasbeenandgone ortim veremmeişim 400 ü aslında bir şey yemedim ama bakalım
Yaklaşıyorum sana 😍, tamam birlikteyiz bundan sonra şekerim senin şu anki kilonla tatile gitmek istiyorum altı olur üstü olmaz çok kararlıyım 😍

Videonun hemen altinda paylas yazan yer var ya oraya tiklayinca kopyala ifadesi çıkıyor sonra geliyorsun buraya yapistir diyorsun 😊
Canım harikasın kanatsız meleğim 😘😘😘
Kaç kişi bana öğretmeye çalıştı , şimdi deniycem 😍

Back
X