Kızım diyordu anne açmısın ne olur yemek ye tok tutuyor süt detoksu beni çok zorda kalmadikca yapmiyorumÇok sağol bitanem, aynen tabi aynı odadakiler net duyuyor yani
250 gram vercez diye girdiğimiz durumlara bak yaaa
Çok güzelmiş ekmeksiz....bizimki de bayılır ekmeğeSüper
Ben birde “karınızı ekmeksiz yiyin”e bayılıyorum
Bi herif çıkmıştı da zorda kalırsanız karınızı yiyebilirsiniz demişti
“Bey şu kalçadan alabilirsin” deyip ikram ederdim ben
Cok guzel eksin canim tebrik ederim62.800 onceki cuma
62.800 gecen cuma
62.300 bugun
Fark -500
Tartimi koye getirmisdim
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnnn Hayirli Cumalar Bol Eksilerrrrrrrrrr
62.800 onceki cuma
62.800 gecen cuma
62.300 bugun
Fark -500
Tartimi koye getirmisdim
Teşekkür ederimhoşgeldin tatlı cadı, tatlıLili 38 lilinin tatlı arkadaşı olur o yüzden tatlı cadı dedim
bakma sen şekerim tombişlere bencede kesinlikle 60 olmalısın , harika bi şekilde burda verirsin kilolarını sonra mis gibi korursun
Isteğim ilk bastada 60 di zaten, ama olsada olur olmasada artik kendimi kasamadan 60 i gormek istiyorum. Mezun oldugum icinde aceleye gerek yokHarikasın canım göndermişin 500 ü ❤❤❤
Görsün diğer takımlar mezunluk kesmiyor daha da aşağı ineriz biz. Neden çünkü biz 6. Takımız ❤❤❤
Hadi seni 60 tapalım bu güzelliğe bu boya 60 gider
Şindi sende heykeltraşlık işler kaldı
Çok şükür dengelemeyi öğrendik kuzum. Verdiğim kiloları hep geri alırım korkusunu yaşamıştım ama sağlıklı beslenmeyi ve vücudumuzu iyi okuyup anlamayı öğrendikçe bu korkularım yok oldu. Takımdaki birliktelik motivasyon da en büyük yardımcım beleş gaz hizmeti veriliyor . Ne olursa olsun 50 kilo bile olsam buradan kopmamam lazım onu öğrendim şiporti kankim...Süpersin
Tatil dönüşü yap en güzeli hooop gider 3 kilo valla , tatilini ne bozucan
Artık dengelemeyi öğrendikçe insanın içi daha rahat ediyor, bende iyice oturmaya başladı bu durum , şimdi derdim 55 i vücuduma benimsetmek , habire yukarı kaçmaya çalışacak biliyorum, biraz didişicez ama ben galip gelicem biliyorum formül bende
Gizemli profildeki senmisin canımTeşekkür ederiminşallah
Senin kilondaki biri için yanlış yapıyorsun ikinci gunu saldırmaya başlarsın 3 ara 3 ana öğün beslen bir süre sonra yavaş yavaş azaltarak devam edersin hata yaptığın için diyette tutunamiyorsun canım sana göre değil aralıklı oruçselam kızlar..
dün öğlen kuru fasulye yedim akşam etli barbunya. annemdeydim..
bakliyat ödem yapıyor bunu net biliyorum..
+300 gelmenin nedeni budur.. bide regl olucam bugün yada yarin sikkinlik hissediyorum.
dün ne olur olmaz diye duşumu almişim rahatça uyudum..
spora yeniden başlayacagim.. aralıklı diyete başliyorum.
şöle yapmayı planliyorum.
kahvaltı yok. 12 ye kadar çay kahve su...
öğlen çorba su meyve varsa meyve..
akşam 8de yemek.. tek yemek.. 8 de son...
denemem lazim bugün yapıyorum açlıktan geberiyorum
Muhabbetin uygun kilon hiç uygun değil bize göreGünaydınlar
24 temmuz cuma 52.7
Bugün 52.2
Aslında dün sabah 51.9dum. Sanırım dün bşraz kaçırdım
Zipzip- yatılı misafirim var cnm bir de oğlum hastalık sonrası Ve 2 yaş sendromu ile aşırı huysuz. Pazartesi cuma bildirim yaparım ara ara girer okurum ama aktif muhabbete katılamam. Uygun mudur ☺
Bu kiloda bu eksi cok guzel tebrik ederim canimGünaydınlar
24 temmuz cuma 52.7
Bugün 52.2
Aslında dün sabah 51.9dum. Sanırım dün bşraz kaçırdım
Zipzip- yatılı misafirim var cnm bir de oğlum hastalık sonrası Ve 2 yaş sendromu ile aşırı huysuz. Pazartesi cuma bildirim yaparım ara ara girer okurum ama aktif muhabbete katılamam. Uygun mudur ☺
aralıklı diyeti daha önce hiç denemedim.Senin kilondaki biri için yanlış yapıyorsun ikinci gunu saldırmaya başlarsın 3 ara 3 ana öğün beslen bir süre sonra yavaş yavaş azaltarak devam edersin hata yaptığın için diyette tutunamiyorsun canım sana göre değil aralıklı oruç
Tamam canım tesekkur ederim bildirim icinKilosu 75 canim ve ayrildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?