Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim canım , sen istikrarını bozma ne varsa gider bi bakmışın 60 lara gelmişsin

Offff yeme de yanında yat...
Tebrikler.

Offff yeme de yanında yat...
Tebrikler.
Canım çok teşekkürler 3 günlük diyet bana çok iyi geldi ve bu sabahta hiç saldırmadım çok güzel yiyip hemen doydum

Valla 2-3, kilo artış mı oldu yap hemen bunu 3 günde eski haline gel müthiş ben çok sevdim
Hele de yumurta seviyosan süper

Yumurta diyeti guzelde Yeşilçay sut diyeti bana yaramiyo

Gulumsede oyle diyodu karninda davullar caliyoduuu onunda

Gulumse24 canım sende de mi bando mızıka iş başındaydı yeşil çay süt detoksunda

Bir gün yaptım öğleden sonra susmadılar valla
Ama yumurta gününden çok memnun kaldım hiç zorlamadı, birde severim her türlüsünü

Tam da benlik bir diyet. Taylan Kumeliyi takip ederim saglikli bulurum her önerisini. Yeşil çay ve yumurtayı çok severim. Zamanımı iyi ayarlamak kaldı sadece. Altınoluk tatilinde basarabilirsem yapicam. Olmazsa döndüğümde mutlaka uygulamayı düşünüyorum.

Süpersin
Tatil dönüşü yap en güzeli hooop gider 3 kilo valla , tatilini ne bozucan

Artık dengelemeyi öğrendikçe insanın içi daha rahat ediyor, bende iyice oturmaya başladı bu durum , şimdi derdim 55 i vücuduma benimsetmek , habire yukarı kaçmaya çalışacak biliyorum, biraz didişicez ama ben galip gelicem biliyorum formül bende

Gunaydin ablacım öncelikle 55.9 tebrik ederim evet sut detoksu bende mehter marşı gibi akşama kadar akşamdan sabaha kadar devam ediyor beni bırak evdekiler bile duyuyor düşün karnimdan gelen sesleri

Gunaydin ablacım öncelikle 55.9 tebrik ederim evet sut detoksu bende mehter marşı gibi akşama kadar akşamdan sabaha kadar devam ediyor beni bırak evdekiler bile duyuyor düşün karnimdan gelen sesleri

Çok sağol bitanem, aynen tabi aynı odadakiler net duyuyor yani
250 gram vercez diye girdiğimiz durumlara bak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…