Cok guzel eksin canim tebrik ederimKilo bildirimi
24 temmuz 109,5
7 ağustos 108,1
Fark -1,4
% 1,27 ÷2 side %0,63
Dikkat edebilseydim eğer 2 katı olucaktı sonuç eminim. Bunada şükür kilo almadan çıktık bayramdan.
Bonusum gözün aydin canim cokkk sevindim çokk güzel eksin var tebrikler
Unutmaki 90lara karsi yarisiyosun
Aralıklı diyete bende takipteyimSelam kızlar nabersinizz bakalım menüleri yazmayı unutuyorum ama sanmayın ki dikkat etmiyorum
Tamam canim tesekkur ederim ,listeden ayiralim mi ne yapalim
Diyetine devam edebilecek mi ki
Tamam canimEdicem ediceeem. Sarjım yoktu takamadım ondan anca girebildimm
Ne yaptığına gelince 1 ay anne evinde yedim valla..
Saol cnm ya..6 aydır gitmiyordum.. dedim dikkat edim.. ben gidince erkek kardeşim anam hepsi diyeti bıraktıŞifa olsun inş. Ödemdir o iner :))
Free listede ineriz izin kilona canimZipzip- kaptanım tartıldım.. utanarak yazıycam ama lütfen sen ne yaptın falan demesin
Güncel
79.2
Bugün itibariyle başlıyorum dere listeye alır mısın liste kiloma düşene kdr?
Görmüş kadar oldukWhatsaba yazdim gormedin o corap o hallhal o tayt neeee cikar onlari tekarar tartil
Kilo bildirimi
24 temmuz 109,5
7 ağustos 108,1
Fark -1,4
% 1,27 ÷2 side %0,63
Dikkat edebilseydim eğer 2 katı olucaktı sonuç eminim. Bunada şükür kilo almadan çıktık bayramdan.
Vallami inanmam bakimmmSelam kızlar nabersinizz bakalım menüleri yazmayı unutuyorum ama sanmayın ki dikkat etmiyorum
Giderken Gr Gr gelince kilo kilo nankör bacım bu kilolarimiz bizimNe yaptığına gelince 1 ay anne evinde yedim valla..
Allah'a emanet ol kuzum.Pazartesi yol manzaraları paylasalim biz de yarın Ankara'ya gidiyoruz eşimin kızını ve torunları alıp geleceğiz. Gemlik'te bir gün kalıp Balıkesir'e geçeceğiz. Damat bu şekilde izin verdi otobüse güvenemiyor. Biz de gelir alırız dedik artık... Hayırlı yolculuklar şimdiden.Yok canim adanaya koye gelmisdik simdi kayseyrie donuyoruz insaAllah pazartesiden sonra giresunnasipte varsa
Saol cnm ya..6 aydır gitmiyordum.. dedim dikkat edim.. ben gidince erkek kardeşim anam hepsi diyeti bıraktıhep beraber yedik..beraber yemeden de tadı çıkmıyor ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?