- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Sorma kız yapmadığım kdr pasta yaptım.. inst da daha önce yaptığım görüp beğendikleri yemekleri hep yaptırdılarMilleti yoldan çıkarmışsın
Maşallah hep ödül yedin buhaftaaa keklerde bir ödüldü kaç gün yedin hemideBirazdan erciyese gelmis olucaz develi tarafindan geldik erciyese gelip halka tatli yemeden olmaz sicak halka ama hava buz@gizemlicadiii gizosum bilir, hem ödül olsun banada
seviuorum odulleri napimmMaşallah hep ödül yedin buhaftaaa keklerde bir ödüldü kaç gün yedin hemide
Yeyeeee gözümüz yokO
seviuorum odulleri napimm
afiyet olsun canimBayramda hic tatli yemedim simdi kullanicam hakkimi sizede foto atarim artikin
Vuu super canim ya....Yok canim adanaya koye gelmisdik simdi kayseyrie donuyoruz insaAllah pazartesiden sonra giresunnasipte varsa
Icine degil kazasina gittik canimmmVuu super canim ya....
Kabap da yeseydin
Şalgam da icseydin
Off Adana off
O zamana lezzetli ne bulursan ye.Icine degil kazasina gittik canimmm
Bayrami eksi ile kapatman cok guzel canim tebrik ederim ozur dileyecek bir durum yok canimCuma: 57
Güncel: 56.7
Fark: 0.3
Yüzde: 0.53
İkiye bölünce: 0.26 sanırım
Özür dilerim kaptanımZipzip-
Bence cok faydalı olur canimKizlar
Eşimin 1 aydır basinin eti yememe sebep olan alet geldi sonunda sabah akşam 1 er saat binsem buna yani 2 saat günde bana büyük bir yarar sağlar mı :) kollarım için olsun göbek bacak filan
Ay inşallah canım ya baslicam akşam 1 saat kizlar uyuyunca sabah erken kahvaltı öncesi başlarım öğle sabah akşam 1er saat binerimBayrami eksi ile kapatman cok guzel canim tebrik ederim ozur dileyecek bir durum yok canim
Bence cok faydalı olur canim
Canim cim 66.7 halinin fotosunu atıp beni etiketler misin?
O zaman nasıldin çok merak ediyorum.
Spor puanları mi yazayım
4 Ağustos 75 dk tempolu yürüme 187 puan
5 Ağustos 40 dk tempolu 100 puan
6 Ağustos 50 dk tempolu 125 puan
1,2,3,7 Ağustos spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?