• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah heryeri temizledim simdikkk eline bir dondurma vermişler sonra bu heryeri dondurma yapmis ne hali kaldi ne koltuk minderleri örtüleri makinaya attim şimdi halıyı cikarttim yerleri şimdi vileda yapiyo minnak olan :işsiz:

Biz aldık canım matematik filan.:KK76:
Bilsem kitapları da bazıları 3 .sınıf almıştım.
Bilsem şimdi nolucak?
Eylül de sonuçlar i açıklayacak lar mi?
Grup taramasının?
Daha bireysel tarama var o nasıl olacak acep :olamaz:

14 ekim diye bildirdiler, o tarihi bekliycez , eğer kazanırlarsa 1 dönwm kayıpları olacak 2. Dönem ders başlayacak

Kahvalti 11 00
Pesi sira kahve ve cerez
Yolda gelirken halka tatli
Aksam 18 20
Su hesaplamadim yine🤦‍♀️
1 saat boosted
Aksam yuruyebilirim yazarim yurursem
Zipzip- Zipzip- sportie sportie

Eklentiler

• 20200807_104920.webp
    20200807_104920.webp
    90,5 KB · Görüntüleme: 19
  • 20200807_153107.webp
    20200807_153107.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 20200807_182505.webp
    20200807_182505.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 23
Halaaa paylasim yapmamislar listeleri ille 8de olucakki değişim olsun diyemi acaba sabah tartilirsin aç karnına yada oruç olursun:olamaz:

Abla valla bayramda dikkat ettim tatlı bile yemedim artı çıktım tatildeyim yine dikkat ettim anca bu kadar gitti daha fazla bekliyordumda takıldım sanırım bu aralara :110:

Bu kilolarda takılmak çok normal. Bi süre sabitte gidebilirsin endişe etme ama yemene sporuna dikkat edersen incelme devam eder ❤️

Kizlar :rolleyes:
Eşimin 1 aydır basinin eti yememe sebep olan alet geldi sonunda sabah akşam 1 er saat binsem buna yani 2 saat günde bana büyük bir yarar sağlar mı :) kollarım için olsun göbek bacak filan
Hayırlı olsun güle güle kullan kuzum. Kalcan için çok faydası olacak orası kesin....

Herkes bugun kucuk bir kacamak yapabilir 🥰🥰
Yok kaptanım ben akşam yemeği yemedim 1 tabak nektarı ve kırmızı elma yedim ufakta ikiside dilimledim kaçamak yok bana :) 9.500 adım atmisim akşama 500 de atam 10 bin olsun bari :) eliptik ye yaparim kizlar uyuyunca 1 saat :)

Yok kaptanım ben akşam yemeği yemedim 1 tabak nektarı ve kırmızı elma yedim ufakta ikiside dilimledim kaçamak yok bana :) 9.500 adım atmisim akşama 500 de atam 10 bin olsun bari :) eliptik ye yaparim kizlar uyuyunca 1 saat :)
Yanina yogurt ya da sut ekleseydin canim

Back
X