- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizledikten sonra yapmasi kotu olmus yaSabah heryeri temizledim simdikkk eline bir dondurma vermişler sonra bu heryeri dondurma yapmis ne hali kaldi ne koltuk minderleri örtüleri makinaya attim şimdi halıyı cikarttim yerleri şimdi vileda yapiyo minnak olan![]()
Biz aldık canım matematik filan.
Bilsem kitapları da bazıları 3 .sınıf almıştım.
Bilsem şimdi nolucak?
Eylül de sonuçlar i açıklayacak lar mi?
Grup taramasının?
Daha bireysel tarama var o nasıl olacak acep![]()
Evet canim sorma su gibi oldum yani onu kaldir onu at onu yikaTemizledikten sonra yapmasi kotu olmus ya![]()
Abla valla bayramda dikkat ettim tatlı bile yemedim artı çıktım tatildeyim yine dikkat ettim anca bu kadar gitti daha fazla bekliyordumda takıldım sanırım bu aralaraAferin valla durum kötü deyince artıyla gelirsin zannetmiştim bravo![]()
Sen yıllık ücreti yatırdin mi?14 ekim diye bildirdiler, o tarihi bekliycez , eğer kazanırlarsa 1 dönwm kayıpları olacak 2. Dönem ders başlayacak
Sen yıllık ücreti yatırdin mi?
Sözleşme filan imzaladin mi?
Ya da erken kayıt ?
Afiyet olsun canim tatli odul olsun bugun ceza yok
Bu konuda yorum yapmiyorumHalaaa paylasim yapmamislar listeleri ille 8de olucakki değişim olsun diyemi acaba sabah tartilirsin aç karnına yada oruç olursun![]()
Abla valla bayramda dikkat ettim tatlı bile yemedim artı çıktım tatildeyim yine dikkat ettim anca bu kadar gitti daha fazla bekliyordumda takıldım sanırım bu aralara![]()
Hayırlı olsun güle güle kullan kuzum. Kalcan için çok faydası olacak orası kesin....Kizlar
Eşimin 1 aydır basinin eti yememe sebep olan alet geldi sonunda sabah akşam 1 er saat binsem buna yani 2 saat günde bana büyük bir yarar sağlar mı :) kollarım için olsun göbek bacak filan
Sessizlik huzurdurNe kadar sessiz bir cuma gunu

Herkes bugun kucuk bir kacamak yapabilirSessizlik huzurdur
Bir köşeye saklanmış kaçamak yapan var mı bilemem kaptanim.![]()
UhuhuuHayırlı olsun güle güle kullan kuzum. Kalcan için çok faydası olacak orası kesin....
Yok kaptanım ben akşam yemeği yemedim 1 tabak nektarı ve kırmızı elma yedim ufakta ikiside dilimledim kaçamak yok bana :) 9.500 adım atmisim akşama 500 de atam 10 bin olsun bari :) eliptik ye yaparim kizlar uyuyunca 1 saat :)Herkes bugun kucuk bir kacamak yapabilir![]()
Yanina yogurt ya da sut ekleseydin canimYok kaptanım ben akşam yemeği yemedim 1 tabak nektarı ve kırmızı elma yedim ufakta ikiside dilimledim kaçamak yok bana :) 9.500 adım atmisim akşama 500 de atam 10 bin olsun bari :) eliptik ye yaparim kizlar uyuyunca 1 saat :)
Ağzındaki seksilik bir de kalça ohoooo işin zor be vişnelimUhuhuuseksi bir kalcam olsa fenaa olma hani
![]()
Yapayım be abla azıcık ben de olayim seksi 2 çocuktan sonraAğzındaki seksilik bir de kalça ohoooo işin zor be vişnelim![]()
![]()
![]()