- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Boyle olabilir canim sonra tablo yapabilriizBöle mi olacak kaptanım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle olabilir canim sonra tablo yapabilriizBöle mi olacak kaptanım![]()
Oynamayan gelin yerim dar demiş3 hafta icin 6 kilo cok fazla degil mi canim 83 olsun hedefin ulasinca daha cok mutlu olursun![]()
Bak o olur cunku 60 a kadar yolu varr bende ama giresundan geleyimde Allah in izni ile.nekadar alicam ona gore seyttirelimHedefi erteleriz olmazsa bir bakalim canim duruma eylulde bomba gibi baslariz
Senin guzel hatrin icin 500diyorum28 agustos olsun cumaya denk geliyor
200 gram olsun bari
Tamam canim olur tedavi surecinde kilo artisin olursa ilaclar izne ayirabiliriz seni canim![]()
Tamam öle olsun 833 hafta icin 6 kilo cok fazla degil mi canim 83 olsun hedefin ulasinca daha cok mutlu olursun![]()
O zaman hedefleri uzatalim 4 eylul yapalim![]()
Teşekkür ederim inşallah gram bile almadan geçer28 agustos olsun cumaya denk geliyor
200 gram olsun bari
Tamam canim olur tedavi surecinde kilo artisin olursa ilaclar izne ayirabiliriz seni canim![]()
Orasiz olmaz orasi baba ocagi babam mutlu olsun kapimiz acildi desin diye gidiyorum baska sebep zinhar kabul etmiuorumPınar başından gelemiyon sende![]()
Saat tutuyom haberin olsunİddialıyım galiba dügüne kadar hırsa girdim![]()
En kısa zamanda olacak içimde his geldi hayırlısı :) dualarım seninleTeşekkür ederim inşallah gram bile almadan geçer ☺ muhtemelen pazartesi ya da salı hastaneye gideceğim gibi
O almadan alacaginin hesabini yapiyor bacimAbla sen 55 kilosun 57 nerden çıktı kilo almiycaz vericez sen yanlış anladın olayı![]()
Değil mi bonus en şişmanlar girsinYav mezunlar zayıflar nasıl olacak
Hay senin hissine kurban olamEn kısa zamanda olacak içimde his geldi hayırlısı :) dualarım seninle![]()
Değil mi bonus en şişmanlar girsin![]()
100 gr mi alacak07 ağustos-4 eylül hedefleri
Sportie 55.9 => 56.0
donashippo 86.3 => 83.0
Eliff Eylull 66.9 => 66.4