Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

73 74 kilo ile gelmiştim gurupta 63 e kadar indim , işe başlayınca bebekle tempoya dayanamadım burayı ihmal ettim şimdi bir düzen kurdum Allahin izniyle tekrar başlamak istiyorum, artık ellili rakamlara inmek istiyorum
Tamam tamam çözdük şeker orucu deyince

Dışarı ciktik eylulle birtane oyuncak at buldu arkadasindan bindi üstüne inmiyooooo kızım hadi kizim hadi uçuyooo bir asagi bir yukari arabalar geciyoo boyna 1saati geçmiş disarda koşuyorum hadi gelde sonra spor yap

Hiç hatırlamıyorum canım o kadar şey yaşadım ki iki ayda şifremi bile unutmuşum düşün yani iş yerim sikintiliydi aştık çok şükür, bebekle yeni düzen anca oturdu
674.etapta 63 kilo ile izne ayrilmissin canim bu hafta doluyor suren katilimin guzel olursa yeniden listeye aliriz

Hoşbulduk canım nasılsın görüşmeyeli kaç kilo verdin hedef tamam mı
Her soran kilomu soruyor demeyecemmmmmiyiyim canım sen nasılsın iki ileri bir geri 75.5 le.mezun oldum 73.9 la ikinci kez listeye girdim 73.4 le listeden ciktim 75.4 le bugün yine başladım sorduguna pisman oldunmu

Her soran kilomu soruyor demeyecemmmmmiyiyim canım sen nasılsın iki ileri bir geri 75.5 le.mezun oldum 73.9 la ikinci kez listeye girdim 73.4 le listeden ciktim 75.4 le bugün yine başladım sorduguna pisman oldunmu
Yok canım.aksine memnun oldum sende bir azimle dönmüşsün dür yedik içtik yeter gari anam hep ,yersin ağzın görür,s.çarsın wc görür der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…