- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tamam tamam çözdük şeker orucu deyince73 74 kilo ile gelmiştim gurupta 63 e kadar indim , işe başlayınca bebekle tempoya dayanamadım burayı ihmal ettim şimdi bir düzen kurdum Allahin izniyle tekrar başlamak istiyorum, artık ellili rakamlara inmek istiyorum
Sen bana uğurlu geliyosun vallaEski bilezik kankam
Yapalım kızzzbu hafta evde adaptasyon süreci deyim ama haftaya pazartesi başlayalım olur mu
2 yıldır burdayım gözünden kacti galibaSen bizim takima ne ara terfi ettin
Eskibilezik canımHoşgeldin canım daha once yarismaya katildin mi
Gülmemek için çok zorladim ama olmadı aktifleri listeye ekleyin yahu listenin yarisi ortada yok
Hoşgeldin canım yeniden oyle tahmin ettim zaten seker orucu yazincaEskibilezik canım
Ben unutulacak insan mıyım ,ki ben insan mıyım bildiğin kanatsız melek yahuTamam tamam çözdük şeker orucu deyince
Bilezik hoş geldin73 74 kilo ile gelmiştim gurupta 63 e kadar indim , işe başlayınca bebekle tempoya dayanamadım burayı ihmal ettim şimdi bir düzen kurdum Allahin izniyle tekrar başlamak istiyorum, artık ellili rakamlara inmek istiyorum
Hurmam hazır yarında tam tahıllı ekmek alcam hazırım orucaHoşgeldin canım yeniden oyle tahmin ettim zaten seker orucu yazinca
Ne zaman izne ayrilmistin kontrol edeyim belki listeye aliriz haftayaHurmam hazır yarında tam tahıllı ekmek alcam hazırım oruca
Hoşbulduk canımBilezik hoş geldin
Olsun 1 saat sana spor olmustur zaten hava da cok sicakDışarı ciktik eylulle birtane oyuncak at buldu arkadasindan bindi üstüne inmiyooooo kızım hadi kizim hadi uçuyooo bir asagi bir yukari arabalar geciyoo boyna 1saati geçmiş disarda koşuyorum hadi gelde sonra spor yap
Hiç hatırlamıyorum canım o kadar şey yaşadım ki iki ayda şifremi bile unutmuşum düşün yaniNe zaman izne ayrilmistin kontrol edeyim belki listeye aliriz haftaya
Evet sorma kosturdum sadece arkasindanOlsun 1 saat sana spor olmustur zaten hava da cok sicak
674.etapta 63 kilo ile izne ayrilmissin canim bu hafta doluyor suren katilimin guzel olursa yeniden listeye alirizHiç hatırlamıyorum canım o kadar şey yaşadım ki iki ayda şifremi bile unutmuşum düşün yaniiş yerim sikintiliydi aştık çok şükür, bebekle yeni düzen anca oturdu
İlk heves bence sıkılmadan yap sonra bıkarsın diyim sana4km yol yaptım şimdi akşam yemeği yemedim canım istemiyor kahve içerim duş alıp hatta 20 dk eliptike binsem mi diyorum hızımı alamadım bugün
Aldım.ki kilo 65 oldum.ne zaman ayrılmisim,katılımın güzel.olacak inşallah görüntüden hiç memnun değilim674.etapta 63 kilo ile izne ayrilmissin canim bu hafta doluyor suren katilimin guzel olursa yeniden listeye aliriz
Her soran kilomu soruyorHoşbulduk canımnasılsın görüşmeyeli kaç kilo verdin hedef tamam mı
Yok canım.aksine memnun oldum sende bir azimle dönmüşsün dür yedik içtik yeter gariHer soran kilomu soruyordemeyecemmmmm iyiyim canım sen nasılsın iki ileri bir geri 75.5 le.mezun oldum 73.9 la ikinci kez listeye girdim 73.4 le listeden ciktim 75.4 le bugün yine başladım sorduguna pisman oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?