Evet cnm fide almıştım 2 ay önce çıktılar nasipse 2 güne hasat ederimya Sen ne güzel motive ediyorsun öyle
Yalniz bahçedeki domateslere bittim resmen
Eski bilezik kankamŞeker orucu arkadaşın yapalım mı tekrar
Kız bak benim takimdasin ona göre kiralim zincirleri yüzümü kara çıkarma77.2 yım sabitim buda kahvaltim sonra spor
Ooooo Dacia mı ooooooYemek bölümündeki gibi kargoyla bisey yollucan sandimnekadanda hayalperestim
Canın yiyimmmm seninSonuc simdiden belli tabiki ikinci takim kazanir
Maşallah dediğin 3 gün yaşıyordu demi eltimO iş bende canım, ben de nazar ettim
Bunu hakaret sayıyorum gözüme gözükmeKalinn incelene kadar, incenin cani cikardiye bir söz var hatirlatayim eminmisiniz surekli bu grupla yarismaya canimizimi alicaksiniz
Sene afiyet şeker lop lop et olsun ben almimGel gurban hingel yiyesen
Ben yedim gurban ev ahalisine buSene afiyet şeker lop lop et olsun ben almim
Hortummu tuttun ustune kız bu ne hal30 dakikalık eliptik tamamdır duşa koşuyorum bu ne ter yahu birde göbek bölgem:) sıktım su çıkıyorakşam bir 30 dk daha ceviricem her gün 1 saat olmuş olucak ufak ufak arttiricam ama
Eylüle kadar işte hedefi öyle belirledim o an kendimde değildim aşırı alkollüydüm ne yazdığımı bilmiyorum bendeGulumse24 haftalık mı yarışıyoruz cumadan cumaya yoksa ilk hedefine ulaşan mı?
İstesende küçük kimse yokWuhuuuuu benim olduğum takım güzelmiş(diğer takımı kucumsemiyorum yanlış anlaşılmasın)
Aaa beni unuttun mu daha 16 yaşındayim ve 55.9 kiloyumİstesende küçük kimse yok
Lili o.tabaktaki ne çözemedimKahvalti miss
Sen bizim takima ne ara terfi ettinAaa beni unuttun mu daha 16 yaşındayim ve 55.9 kiloyum
Bende pazartesi başlayalım dicektim.zaten o zaman çok güzel kilo veriliyorEski bilezik kankam
Yapalım kızzzbu hafta evde adaptasyon süreci deyim ama haftaya pazartesi başlayalım olur mu
Hoşgeldin ama tanisalim ilk once
Bende gelecem seninle o zaman bensiz gidemezsinretro_hippo yla ben üst kata çıkalım hem o gülünsle rekabete daha rahat devam eder hemde @donashippo da benle istiyodu onada uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?