- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bak heleeee sen şunun yaptiginaBak dun hic bisi yapmadim 1 kg eksi ile geldim fazla spora gerek yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak heleeee sen şunun yaptiginaBak dun hic bisi yapmadim 1 kg eksi ile geldim fazla spora gerek yok![]()
Yani en son biraktigimda kaptan bizdeydi suan bende sasirdimkaptandami sizle komplooo var ozaman bu iste
eeeeeeeeGruplarda yokum![]()
Asıl komplo benim takıma kurulmuş haberin yok listenin yarisi ortada yokkaptandami sizle komplooo var ozaman bu iste
Kina icin baktim aslinda canim da guzel birsey bulamadimBen anlamam dar bı elbise alıyorsun 3 kişi seni onun icine sokuyor dugune.kadar kendin giyecek hale geliyorsun horona giren kol.sallar![]()
Oooo listede olanlar bugun var yarin yok haberin olaaaAsıl komplo benim takıma kurulmuş haberin yok listenin yarisi ortada yok![]()
Sesli guldum ya laaaaaAsıl komplo benim takıma kurulmuş haberin yok listenin yarisi ortada yok![]()
Nasıl yoksun demin demedinmi bende takimdayim diye ne ara geldin dedimGruplarda yokum![]()
Ne zaman listedeydim ki acaba basta kendimi yazmistim ama sonra sildimYani en son biraktigimda kaptan bizdeydi suan bende sasirdim![]()
1. Takimdaydin sabahNe zaman listedeydim ki acaba basta kendimi yazmistim ama sonra sildim![]()
Gel sen bize gel ben seni eritirim güven banaKina icin baktim aslinda canim da guzel birsey bulamadim
Dugun icin aldigim xs zaten kilo alirsam 2 haftada kimse beni icine sokamaz kilo almadan atlatmam lazim su 2 haftayi![]()
Kafam guzelNasıl yoksun demin demedinmi bende takimdayim diye ne ara geldin dedim![]()
Evet yazmistin neden sildinNe zaman listedeydim ki acaba basta kendimi yazmistim ama sonra sildim![]()
Milleti gaza getirdi geri çekildiNe zaman listedeydim ki acaba basta kendimi yazmistim ama sonra sildim![]()
Şeyyyyy sıcakyaaa kafada güzel aldırmayın ne dedigineNasıl yoksun demin demedinmi bende takimdayim diye ne ara geldin dedim![]()
Tesekkur ederim canım düşünmen yeterZipzip- yakin olsan gece elbisesi çok bizde askıda bir kere giyilmis hemidee valla verirdim benim kiz süslü yaaa aldı da aldi hep
1.grup kalabalik oldu diye silmistimEvet yazmistin neden sildin![]()
![]()
![]()
Aslinda tum gazMilleti gaza getirdi geri çekildi![]()
Gel sen bana gel listemde kimse.kalmadiTesekkur ederim canım düşünmen yeter❤❤❤❤
1.grup kalabalik oldu diye silmistim![]()