- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma gunu o yüzden tartı ağır geliyor demek sevaptanRahatsızdı ya sık sık iniyorum zaten sevapları toplayıp eve çıkıyorum :))
Cuma gunu o yüzden tartı ağır geliyor demek sevaptan![]()
Zaten bibaksan kimler var onca kişiden herkes gitti ne listede ne freede varZipzip- bırava sanada kaptanım bu görev senin dedin arkana yaslandın insanlar dağıldı burda
Amin bacım Allah razi olsun ölmüşleren rehmet evlat ekmeği yiyesenİnşallah hakkıyla kazanıyoruzdur allahım kimseyi bir bardak suya bile muhtaç etmesin
İki hafta sürer canım.aynenAa o zaman 63 e dusmeni bekleyeceğiz canim
2 haftaya dusersin zaten![]()
Şimdi listenin son halini göreyim pimi çektim bekliyorum kendimi patlatmak içinBu birlikteliğe hazır değil buralar gülüms![]()
Uçur beni rüzgar , toztaneleri gibi uzağa doğruBu birlikteliğe hazır değil buralar gülüms![]()
Yine ikinci takim fabori gorunuyor
Lili takımı sana devrede bilirimYine ikinci takim fabori gorunuyor![]()
Hazirladim listeyi yenidenkim kimlen sunu bi düzenleyin hele taaaa gidip bulamam listeyi valla
Kiz 1.takımdayım dunden bugune 1 kilo verdim 1.takim kazanacakYine ikinci takim fabori gorunuyor![]()
Uçur beni rüzgar , toztaneleri gibi uzağa doğru 🖐 selam sagocu
Oda biseymi ben onu wc de veriyorumKiz 1.takımdayım dunden bugune 1 kilo verdim 1.takim kazanacak![]()
Cumaya daha cok var 54 u gorecegim size inatOda biseymi ben onu wc de veriyorum![]()
![]()