- 8 Eylül 2016
- 103.536
- 438.759
- 898
- 36
Senide ekleyeleim canim listeyeBen nerdeyim ya bu yarışta yoksa listede olanlar mı var sadece
Lili38 cikacak onun yerine seni ekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senide ekleyeleim canim listeyeBen nerdeyim ya bu yarışta yoksa listede olanlar mı var sadece
İşte buGunaydin kizlarrEsim bana artik kızıyor ben yarisdan cekilsem olurmuki, giresuna gidecezya orda bunu yemem, sunu yemem, simdi hic yiyemem diyip dolasacaksan hic gitmeyelim diyor
![]()
Tamam canımSenide ekleyeleim canim listeye
Lili38 cikacak onun yerine seni ekliyorum
Lili nasıl olsa 1. Grup kaybedecek diyip cekiliyorsun he tadını çıkarim tatilin diyorsun ama istiyorsan bizim takıma alayım seniSoule geriden sizi rahat rahat izlesem, cunku kendimi biliyorum yarista olursam hic tadini cikaramam oralarin![]()
Nerden ne kirpsam kardır diyorsun yazık ya kızın eti ne budu ne
300-400 gram versende yeter senin kilonda guzel yuzde oluyor :))
Zalım enişte nede olsa gayserili uyanıkEsimde yanimda cevabi bekliuordu pek memnun kaldi
Diuorki hem kilo alirsan daha cok verecek kilon olur![]()
Fena mi iste sayemde 300 -400 verecekNerden ne kirpsam kardır diyorsun yazık ya kızın eti ne budu ne![]()
Hadi bakalım yarış başlasın o zaman1 .grup
Bonus
retro_hippo
selensu82
H hasbeenandgone
E Elif_Eylul
medusares
leydii18
Kmsl Hnd
gizemlicadiii
Zipzip-
2.grup
Gulumse24
@donashippo
PAPATYAM
Orjinalisim
POWERHACK
sudem34
Felicio
N Nidsalii
sportie
S safsular
Gruplarin son halini olusturdum artik degistirme yok![]()
Kiz yok gercekten esim istemedi izni olmadanda yaparsam ne anlarim huzursuzlugu sevmemyiksa kacamak falan hic yakismaz banaLili nasıl olsa 1. Grup kaybedecek diyip cekiliyorsun he tadını çıkarim tatilin diyorsun ama istiyorsan bizim takıma alayım seni![]()
Vişne bize geldi he1 .grup
Bonus
retro_hippo
selensu82
H hasbeenandgone
E Elif_Eylul
medusares
leydii18
Kmsl Hnd
gizemlicadiii
Zipzip-
2.grup
Gulumse24
@donashippo
PAPATYAM
Orjinalisim
POWERHACK
sudem34
Felicio
N Nidsalii
sportie
S safsular
Gruplarin son halini olusturdum artik degistirme yok![]()
Cok istediniz vereyim dedim
Canima bide açıklama yapmış kız şaka şakaKiz yok gercekten esim istemedi izni olmadanda yaparsam ne anlarim huzursuzlugu sevmemyiksa kacamak falan hic yakismaz bana
Seni karsima alamam kiii beni verdigin kilonla döversinBeni karşınıza aldınız alacağınız olsun![]()
![]()
![]()
Gunaydin canım ❤Gunaydınnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Guzel eksi tebrik ederim canım
Gunaydin ablacimGünaydııııınnnnn. Bu sabah 90.9 u gördün ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Devam inşallah. Tam gaz.
![]()
Centilmen kaptanim tşk ederimGunaydin canım ❤
Guzel eksi tebrik ederim canım![]()