Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim canım, güzel gitmis. Çok şükür ben de bugün başlıyorum. Senle pazartesi sekersize de başlıyor muyuz

İstersen birlikte deneyelim canım. Başlangıçta yine yapacağım ben. İlk fazlalıkları atmak için.

Canım sporcularda yağ oranı % 17 lerde . Kilodan çok yağ oranı önemli benim için leslie benden 13 yaş büyük birde o soft bir spor yapıyor, yani hiç sporla tanışmamış birini sporla tanıştırıyor, jillianla yaşıtım o daha doğru bir örnek olabilir

Geçmiş olsun canım, detoksu tamamlayabildin mi. Ne kadar gitti bu üç günde.
1 gün yaptım canım ben eşimle tartıştım yüzüm gözüm şişti sinir krizi geçirdim diğer 2 gün yapamadım.
Artık sağlıklı beslenme yapicam kilo vermem yavaslasada zorlamicam canım detoks filan gerek yok :)

Tesekkur ederim canim valla nasil gidiyor hic fikrim yok ama spor yapmam gerekiyor artik spor kaptani sen olduguna gore benide gazlarsin
O iş bende
gunaydin kizlar☺
10 agusts 76.7kg
14 agustos 75.6 kg
fark 1.1 kg
yavas ve emin adimlarla yaglar cözuluyor
Çok güzel gitmiş
Günaydın
Geçen cuma 76.7
Bugün 75.9
Fark 800 gram
@PAPATYAM
Tebriklerr
2bardak kolanın aramızda lafi olcaksa oynamayalim

76.8 im kaptanım bende herkese gunaydinlar olsun kötü bir baş ağrısı ve göz ağrısı ile uyandım zor yiyorum kahvaltimi
Geçmiş olsun
Bu istikrardan bana da Amin bende Her videosunu yavaş yavaş ekledim spora Ama 2 set anca yapıyorum göbek çok sıkıntı benim bide yanlar
Bende bi süre sonra böyle yapayım bakayım

Zipzip- kaptanım ben tartıldım ve 3 farklı sonuç çıktı ama 65leri gördüm ondan eminim
65.7
65.5
65.3 bunlardan biriyim ama bakalim hangisi
Çok mutluyum şu an

Bir de dünkü yaptıklarımı yazmamisim.
Sabah limonlu ılık su içtim.
Kahvaltıda menemen ve közlenmiş patlıcan, 1 dilim peynir, 2 bardak şekersiz çay, yeşillik yedim. 2 dilim de sucuk vardı.

Akşama da diyet mücver, 4 kaşık yoğurtlu semizotu, 2 kepçe çorba içtim.
Ara öğün yapmaya fırsat bulamadım.
1 kupa yeşilçay ve iki buçuk litre su da içtim.
Dün karnımın sol tarafi ağrıyordu. Spora başladım ama zorlandım. Yerleri süpürüp sildim onun yerine. 1 saat sürmüştür o da.

65 i gormen cok guzel canim tebrik ederim son 1 kez tartil onu yazalim

Listede 5 kisi var herkes bildirimini yapti
Aslinda paylasimda da paylasacaktim ama bir uyeyi bekliyorum gelirse ekleyebilirim
Hadi bakalım inşallah gelir canım. Beni de alt listeye ekler misin. 69.1 geldim bu sabah. Dişim iltihap yapmış antibiyotik kullanıyorum. Onun haricinde iki gündür hastayım. Spora hemen baslayamam ama diyete başlıyorum bugün canım. Gelecek cumaya iyi bir eksi bekliyorum şimdiden, hastalık gidip antibiyotik de bitince.

Cook gecmis olsun canim hemen ekliyorum listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…