Tebrik ederim canım, güzel gitmis. Çok şükür ben de bugün başlıyorum. Senle pazartesi sekersize de başlıyor muyuzŞimdi arkadaşlar kilo bildiriyorum ama nasıl bir haftada o kdr kilo verdin demeyin pilizzçünkü yoldan gelmiştim reglin ilk günüydü fln derken çoğu ödemdi..
Geçen hafta 79.2
Güncel 76.4
Fark: 2.8
Zipzip-
Bende o kadar uğraştım hiçbirini göremedimAllah kahretmesin yaa ben daha resimleri göndermemistim kien son küçük resme tiklamistim öyle kalmıştı demek gitmiş
İstersen birlikte deneyelim canım. Başlangıçta yine yapacağım ben. İlk fazlalıkları atmak için.Günaydın canım yazdığın menüde abartılı bir şey yok bence. Madem üçüncü çocuk da var aklında, kendini bi kontrol ettir tiroidlerine de bi baktırırsın hamilelikten önce. Hem reglden de kurtulmuş olursunama bana kalırsa rahatını bozmanı hiç tavsiye etmem,
Kabak detoksunusonngulen güzel yapardı ben hiç denemedim.
alıntı yapıyorum ne cevap ne beğeni geliyor.
Sayfaları baştan sona okumazsam alıntılar eksik geliyor bildirimde.
Senin dediğin le ilgili galiba olduğum sayfadan bildiirm için çıkınca belkide.
Alinti yaptıklarım aceba bildirimleri mi kapalı oluyor.
Hani kazen filan bı sürü konuya davet ediyorlar ya..
Kazen anket yapmış Mesaj istemeyen bildiirm kapatsın demiş.
Onu kapatsak arkadaşlardan gelen bildiirm ne olacak?
Bütün ıvır zıvır takip ettiğim göz attığım bütün konuları sildim takipten çıktım.
Bide böyle deniycem.
Leslie nin kilosunu nasıl buluyorsun?
Örnek olmak önemli ama vücut kitle indeksi 20-25 arası olmalı.
Senin zaten 20.5
Yani 20 nin altına da çok düşme bence
Çok Zayıf lik da iyi değil.
Şu an çok iyisin.
53 istiyor eşin gerçi ama 53 iken indeksin kaç oluyor?.
Hesapladin mi?
Geçmiş olsun canım, detoksu tamamlayabildin mi. Ne kadar gitti bu üç günde.76.8 im kaptanım bende herkese gunaydinlar olsun kötü bir baş ağrısı ve göz ağrısı ile uyandım zor yiyorum kahvaltimi
1 gün yaptım canım ben eşimle tartıştım yüzüm gözüm şişti sinir krizi geçirdim diğer 2 gün yapamadım.Geçmiş olsun canım, detoksu tamamlayabildin mi. Ne kadar gitti bu üç günde.
Oyyyy kivircigim benim sonunda gördümEki Görüntüle 2675196 Eki Görüntüle 2675197 umarım bu sefer olurson halim diyecektim. Güzel başladım fakat yanlarım gitmedi istediğim gibi ama en azından eskisinden daha iyi görünüyorum diyecektim. Sonra sizin fikrinizi soracaktım
utandım ama yerim ki ben seniOyyyy kivircigim benim sonunda gördüm
Eski fotografinida paylasmistin bir ara ona gore incelmen cok fazla canimEki Görüntüle 2675196 Eki Görüntüle 2675197 umarım bu sefer olurson halim diyecektim. Güzel başladım fakat yanlarım gitmedi istediğim gibi ama en azından eskisinden daha iyi görünüyorum diyecektim. Sonra sizin fikrinizi soracaktım
O iş bendeTesekkur ederim canim valla nasil gidiyor hic fikrim yok ama spor yapmam gerekiyor artik spor kaptani sen olduguna gore benide gazlarsin
Çok güzel gitmişgunaydin kizlar☺
10 agusts 76.7kg
14 agustos 75.6 kg
fark 1.1 kg
yavas ve emin adimlarla yaglar cözuluyor
Tebriklerr
2bardak kolanın aramızda lafi olcaksa oynamayalim
Geçmiş olsun76.8 im kaptanım bende herkese gunaydinlar olsun kötü bir baş ağrısı ve göz ağrısı ile uyandım zor yiyorum kahvaltimi
Bu istikrardan bana da AminGoozde nün videolarını takip et yap diyorum bende bugün bacak kol çalıştım kuru 1 damla yerim kalmadı
Direnç bandı birde bilekler için ağırlık aldım onlarla yaptım çalışma efsane oldu. Hatta seriye hareketlerde ilave ettim
Benimde üst bacak kalın poponun hemen alt kısmı
Gidecek başka yolu yok, sabır sebat istikrar
Bende bi süre sonra böyle yapayım bakayımOnun videolarında genelde 4 set diyor ya çok zorlanırsan 1 veya 2 set yaparak başla
Kol veya karın veya bacak yaptıktan sonra kardio çalışnslarından birini seç yap
Gün aşırı olarak başlayabilirsin bugün kol + kardio 2 gün sonra karın + kardio. Sonrada bacak basen + kardio
2. Veya 3. Hafta setleri 3 e çıkarırsın sonra 4
Çok güzel toparlama var pü pü maşallahEki Görüntüle 2675196 Eki Görüntüle 2675197 umarım bu sefer olurson halim diyecektim. Güzel başladım fakat yanlarım gitmedi istediğim gibi ama en azından eskisinden daha iyi görünüyorum diyecektim. Sonra sizin fikrinizi soracaktım
65 i gormen cok guzel canim tebrik ederim son 1 kez tartil onu yazalimZipzip- kaptanım ben tartıldım ve 3 farklı sonuç çıktı ama 65leri gördüm ondan eminim
65.7
65.5
65.3 bunlardan biriyim ama bakalim hangisi
Çok mutluyum şu an
Bir de dünkü yaptıklarımı yazmamisim.
Sabah limonlu ılık su içtim.
Kahvaltıda menemen ve közlenmiş patlıcan, 1 dilim peynir, 2 bardak şekersiz çay, yeşillik yedim. 2 dilim de sucuk vardı.
Akşama da diyet mücver, 4 kaşık yoğurtlu semizotu, 2 kepçe çorba içtim.
Ara öğün yapmaya fırsat bulamadım.
1 kupa yeşilçay ve iki buçuk litre su da içtim.
Dün karnımın sol tarafi ağrıyordu. Spora başladım ama zorlandım. Yerleri süpürüp sildim onun yerine. 1 saat sürmüştür o da.
Hadi bakalım inşallah gelir canım. Beni de alt listeye ekler misin. 69.1 geldim bu sabah. Dişim iltihap yapmış antibiyotik kullanıyorum. Onun haricinde iki gündür hastayım. Spora hemen baslayamam ama diyete başlıyorum bugün canım. Gelecek cumaya iyi bir eksi bekliyorum şimdiden, hastalık gidip antibiyotik de bitince.Listede 5 kisi var herkes bildirimini yapti
Aslinda paylasimda da paylasacaktim ama bir uyeyi bekliyorum gelirse ekleyebilirim
Cook gecmis olsun canim hemen ekliyorum listeyeHadi bakalım inşallah gelir canım. Beni de alt listeye ekler misin. 69.1 geldim bu sabah. Dişim iltihap yapmış antibiyotik kullanıyorum. Onun haricinde iki gündür hastayım. Spora hemen baslayamam ama diyete başlıyorum bugün canım. Gelecek cumaya iyi bir eksi bekliyorum şimdiden, hastalık gidip antibiyotik de bitince.
65 i gormen cok guzel canim tebrik ederim son 1 kez tartil onu yazalim
sülalenin tek kıvırcığı olmak bana nasip olmuş :) ayy inşallah daha çok maşallahlarınızı almak nasip olurÇok güzel toparlama var pü pü maşallahgerçekten o saçların kıvırcığı Ne güzel
Kaptanımmmmm teşekkür ederimEski fotografinida paylasmistin bir ara ona gore incelmen cok fazla canim
Saçların da cokk guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?