Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaaaa deme öyleee kendini güçlü tutman lazim inşallah guzel sonuçlar guzel haberler alicaksin bu mübarek cuma gununde

Aslinda oncelikli hedefim bacaklarimi sıkılaştırmak
Sonrasinda 53 kiloyu gorsem bana yeter gibi

Goozde nün videolarını takip et yap diyorum bende bugün bacak kol çalıştım kuru 1 damla yerim kalmadı
Direnç bandı birde bilekler için ağırlık aldım onlarla yaptım çalışma efsane oldu. Hatta seriye hareketlerde ilave ettim
Benimde üst bacak kalın poponun hemen alt kısmı
Gidecek başka yolu yok, sabır sebat istikrar

Teşekkür ederim❤❤

Teşekkürler sezeryan göbeğim vardı resmen küçüldüğünü hissediyorum

Canım benim kalmaz düzenli spor yapıp beslenmeni güzel planlarsan göbek möbek kalmaz hepsi gider ama sabır istikrar disiplin şart tabi. Birde sporda biraz zorlamak lazım aşırı değil ama bi tık zorlanmak lazım

Kiz Sen hala nerene?
Gram yağ kalmayacak zaten yağın azdı.
Yakında leğen kemiğin batacak

Onu takipteyim de yapmak zor geliyor
Bir baslasam devami gelecek aslında tembelligi uzerimden atmaliyim

Hangi bildirimler canim
Sitede tum bildirimler geliyor bana
Mesela takip ettigin sayfada son mesaji kacirirsan bildiirm gelmiyor sayfaya girdikten sonra bildirim gelmeye devam ediyor

Kiz Sen hala nerene?
Gram yağ kalmayacak zaten yağın azdı.
Yakında leğen kemiğin batacak

İnce kemikliyim gidecek yağlar var , incelecek yerler var
Bakalım bir üst lig için uğraşıyorum şimdi

46 yaşında evkili çocuklu bir kadın için gayet iyiyim kendimi de seviyorum. Ama bir spor hocası için yeterli değil çok çok iyi olmak istiyorum
Empati kurarsam , ben çok iyi güçlü , ince fit sağlam fizikli spor hocası isterim Ona güvenirim

Ne çelimsiz kuru zayıf tipler ne de erkek gibi kaslı fitnes çı kadınlar

Bunun için de kendime 3 ay veriyorum hadi bakalım neler yapabilicem hep birlikte görücez kısmetse

Bugün gözdeyle 6. Günüm bitti en az 2 program bitiriyorum her gün , ben yapabiliyosam sen daha iyisini yaparsın
Yok abla uzun zamandir spor yapmadigim icin ilk yaptigim gun kendime gelemem galiba
Ama baslayacagim bugun ogleden sonra yapayim
Hangisinden baslasam acaba tavsiyen nedir

Günaydın herkese. Ben de kilomu paylasmasam olmaz mı ki Zipzip- kaptanım sanırım iğneler sisirmeye başlamış beni.
Bugün istersen izne ayrila bilirsin canım kiloyu kafana takmadan tedavini olursun kilo nasıl olsa verilir sen şimdi tedavine odaklan sela veriliyor hepimiz için dua ettim rabbim kabul etsin hayırlı haberlerinizi alalım ins Allah

Bal0ncuk kuzuuummmmmmmmmmm bu iğneler mahvediyor bizi yaa. Çok normal inan. Ben o gonal f vurduğun zaman ayy görmen lazim ota boka sariyordum sürekli ağlıyordum. Eşimin her dediği batıyordu. Son zamanlarda canım acımaya başlamıştı ona da ağlıyordum. Ağlayıp ağlayıp sonra güleceğiz

Sonsuz teşekkür ederim dualarımız hepimiz için kabul olsun. Kist cikmasaydi ne güzel bu iğneleri vurunmayacaktim ama biraz daha sabır gerekiyor sanırım

Yok abla uzun zamandir spor yapmadigim icin ilk yaptigim gun kendime gelemem galiba
Ama baslayacagim bugun ogleden sonra yapayim
Hangisinden baslasam acaba tavsiyen nedir

Onun videolarında genelde 4 set diyor ya çok zorlanırsan 1 veya 2 set yaparak başla
Kol veya karın veya bacak yaptıktan sonra kardio çalışnslarından birini seç yap

Gün aşırı olarak başlayabilirsin bugün kol + kardio 2 gün sonra karın + kardio. Sonrada bacak basen + kardio
2. Veya 3. Hafta setleri 3 e çıkarırsın sonra 4

Teşekkür ederim abla bugün bir noktadan baslangic yapayim bakalim

Canım Allah yardımcınız olsun Bal0ncuk ikinizinde

Sonu çok güzel olacak inşallah

Saat 9.30 da ortalama belli mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…