- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
Cuma gunleri cok yoruyor beni genelde telefon bildirimleri kacirmayim diye bakinca :))Kan şekeri de baş ağrısı yapıyor telefondandır bence de❤❤❤
Neyseki gecti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma gunleri cok yoruyor beni genelde telefon bildirimleri kacirmayim diye bakinca :))Kan şekeri de baş ağrısı yapıyor telefondandır bence de❤❤❤
Teşekkür ederiz bizim için yoruluyorsunCuma gunleri cok yoruyor beni genelde telefon bildirimleri kacirmayim diye bakinca :))
Neyseki gecti![]()
Tebriklerr1 .grup
@Bonus
@retro_hippo =>%3.54
@selensu82 =>-%1.10
E Elif_Eylul
@medusares =>-%0.46
@leydii18 =>%0
Kmsl Hnd =>%0.85
@gizemlicadiii =>%1.73
Zipzip- =>%2.11
@yet07 =>%1.34
@asysss =>%3.29
1.grup toplam yuzde: %11.3
2.grup
@Gulumse25 =>%2.12
@donashippo =>%0.70
PAPATYAM =>%1.44
@Orjinalisim =>%2.72
@Visneli_Turtam =>%0.52
@sudem34 =>%1.04
Felicio =>%0.98
@Nidsalii =>%0.18
@sportie
@safsular
2.grup toplam yuzde:%9.7
Veee bu haftanin kazanini 1.grup![]()
bu hafta verdimmide ben yazmadimTamam canım ama kg vermene engel değil 500 gram için 20 gün hedef çok uzun❤
![]()
Daha cumaya cok bakalim ne olacakoda eksi getirdi pekiyaaa öyle olsun![]()
Beyaz ekmek yemezsin olur biterDaha cumaya cok bakalim ne olacak
Bugun ablamda geliyor kiloda alabilirim![]()
Hedefin önümüzde ki hafta olsun diyorum, atma kendini hiç kıyamam sanabu hafta verdimmide ben yazmadim
Neistiyosun atayimmi kendimi![]()
Ablam da dikkat eder yediklerine ekmek sevmiyor ekmek almayızBeyaz ekmek yemezsin olur biter![]()
![]()
![]()
![]()
İnşallah canimyaaa ugrascam vermeyeHedefin önümüzde ki hafta olsun diyorum, atma kendini hiç kıyamam sana![]()
Eder tamam iste almazsin sen akıllisin benim gibi degilAblam da dikkat eder yediklerine ekmek sevmiyor ekmek almayız![]()
Aaa sen daha dikkatli besleniyorsun oyle deme canimEder tamam iste almazsin sen akıllisin benim gibi degil![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın![]()
Gunaydin minikGünaydın![]()
dikkatlimiiiAaa sen daha dikkatli besleniyorsun oyle deme canim![]()
NasılsınozGunaydin minik![]()
Iyiyiz canim sen nasilsin ❤Nasılsınoz![]()
İyi bende kahvaltı hazırlayıp kışlık hazırlıklara gececegim inşallahIyiyiz canim sen nasilsin ❤