- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canimGece hicccc uyumadik haliyle erkende kalktik burnu tıkanmış eylülün ne eme bildi nede uyudu kucagimda gezdim bütün gece uyusun yeterki diye inşallah daha çok hasta olmadan atlatiriz
Sağol canım bakalim bugunu nasil gecircezGecmis olsun canim![]()
Günaydın, Allah zihin açıklığı versin,Günaydınlarr güzel pazarlarınız olsunben bi sınava gidip gelcem
![]()
GünaydınGunaydin mutlu pazarlar![]()
GÜNAYDINGünaydın![]()
Geçmiş olsun, çocuklar hasta olunca insan huzursuz oluyor yaa kıyamam ona benGece hicccc uyumadik haliyle erkende kalktik burnu tıkanmış eylülün ne eme bildi nede uyudu kucagimda gezdim bütün gece uyusun yeterki diye inşallah daha çok hasta olmadan atlatiriz
Evet yaaaa evde 1kisi hasta herkeste hasta sanki onunla birlikte sagol canimGünaydın, Allah zihin açıklığı versin,
Günaydın
GÜNAYDIN
Geçmiş olsun, çocuklar hasta olunca insan huzursuz oluyor yaa kıyamam ona ben![]()
Çoook geçmişler olsun canım. Dua edeyim Eylülüm’eGece hicccc uyumadik haliyle erkende kalktik burnu tıkanmış eylülün ne eme bildi nede uyudu kucagimda gezdim bütün gece uyusun yeterki diye inşallah daha çok hasta olmadan atlatiriz
Sağol canımÇoook geçmişler olsun canım. Dua edeyim Eylülüm’e
gunaydin dükkanı sen açmışsin.Günaydınlarr güzel pazarlarınız olsunben bi sınava gidip gelcem
![]()
gunaydin erkencisinGunaydin mutlu pazarlar![]()
Gunaydin canimHerkese günaydın![]()
kabak detoksu yapmayi deneyecegim ama cok zor geldiKabak detoks sanırım. İnşallah işe yarar![]()
hic bana göre degilmisKabak kabak kabak
Afiyet olsun
Erken uyudum canim 11.30 gibiydi 8 de kalktim cok bile uyudum :))gunaydin erkencisin
Detoks icin erken degil mi canim daha yeni basladin diyete saglikli beslenmeyle devam et ne zaman duraklarsan o zaman yaparsınkabak detoksu yapmayi deneyecegim ama cok zor geldi![]()
Öğle aksam neyse sabahta olunca ögggg gelir insanahic bana göre degilmisdeneyin ve görun
haklisin ama ayakkabi ayagima vuruyor ödem oldu cok suicmeye baslayinca..41 numara zorluyorErken uyudum canim 11.30 gibiydi 8 de kalktim cok bile uyudum :))
Detoks icin erken degil mi canim daha yeni basladin diyete saglikli beslenmeyle devam et ne zaman duraklarsan o zaman yaparsın![]()
Gunaydin canım ❤gunaydin kizlar![]()
Yeşilçay iciyor musunhaklisin ama ayakkabi ayagima vuruyor ödem oldu cok suicmeye baslayinca..41 numara zorluyor![]()
walla öggg oldum psikolojim bozulduÖğle aksam neyse sabahta olunca ögggg gelir insana
Sadece aksam yemeginde ye istersenwalla öggg oldum psikolojim bozulduama bugun azaltacagim