- 7 Ocak 2018
- 27.627
- 80.161
- 598
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen kendi kendine mi konusyosun kendine cevap veriyosundaAramızda 8 kilo 800 lafımı olur demedi![]()
iyiiii iste ne olsun pazar pazar evde gerci hep evdeyizyaaSelam kızlar nabersiniz bakalım![]()
Ahahaha aynen valla kızımı uyuttum yaptım bi kahve kk da keyif yapıyorumiyiiii iste ne olsun pazar pazar evde gerci hep evdeyizyaa![]()
Ne olsun canim ayni evde zaman gecirmeye calisiyorum az sonra yemek yapacagizSelam kızlar nabersiniz bakalım![]()
Hesap detaylarından yapiliyor canimnerden yapiliyokiii korkuyorum![]()
Hesap detaylarındannerden yapiliyokiii korkuyorum![]()
Ohhhhhh afiyet olsun şarzım 3 ama kalkamıyorum yerimden yürüyüş yoruyor ya hergün 10000 adımı tamamlayacağım inşallahhhNe olsun canim ayni evde zaman gecirmeye calisiyorum az sonra yemek yapacagiz
Hesap detaylarından yapiliyor canim
Afiyet olsun canimAhahaha aynen valla kızımı uyuttum yaptım bi kahve kk da keyif yapıyorum![]()
Mersi şekerimAfiyet olsun canim![]()
Hesap detaylarından nasil yapiliyo amaNe olsun canim ayni evde zaman gecirmeye calisiyorum az sonra yemek yapacagiz
Hesap detaylarından yapiliyor canim
Afiyet olsun canımAhahaha aynen valla kızımı uyuttum yaptım bi kahve kk da keyif yapıyorum![]()
Hesap detaylarina gel asagiya dogru inHesap detaylarından nasil yapiliyo ama![]()
Noruyon gııı sesin soluğun çıkmıyor durumun nasılHoşgeldin canım![]()
Olmus olmus sende kırmızı bolgedesin senide yesil bölgeye alalimolmusmuuuu![]()
![]()
![]()
Çok acimiycak valla baknerden yapiliyokiii korkuyorum![]()
Desene diyete devamOlmus olmus sende kırmızı bolgedesin senide yesil bölgeye alalim![]()